• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

mavi ay mavi ay yeni gördüm başka başlıklarda geyikten,çok geçmiş olsun ameliyat sonrası komplikasyonlar içini rahat tut sorun neyse çözülür canım doktorun ilgilenir, sıkma canını sevgiler.
Jelesec Jelesec canım teşekkür ederim, doktorum sağolsun çok iyi bir insan üzülme halledilmeyecek sorun değil dedi

Merhabalar kızlar uzun zamandır takipte olmama rağmen ancak sizlerin arasına katılabildim..epeyce araştırma yapıp sonunda karar verdim ve 29 mayıs için karın germe iç bacak ve simitlerim için liposuction yapılacak..çok istekli ve bi o kadar korkuluyum aslında hepinizin desteği ve tecrübesine ihtiyacım varo_Oo_Oo_Oo_O

Merhabalar kızlar uzun zamandır takipte olmama rağmen ancak sizlerin arasına katılabildim..epeyce araştırma yapıp sonunda karar verdim ve 29 mayıs için karın germe iç bacak ve simitlerim için liposuction yapılacak..çok istekli ve bi o kadar korkuluyum aslında hepinizin desteği ve tecrübesine ihtiyacım varo_Oo_Oo_Oo_O
Şimdiden hayırlı olsun bende çok tecrubeli sayılmam benim önümüzdeki hafta komple lipo ve karın germe hayırlı olsun siZin içinde

Doktorum ameliyattan bir gün önce aradığında Nasılsın a cevabım "korkuyorum " du! Doktor da "Siz neden korkuyorsunuz ameliyatı ben yapıcam" dediğinde koptum:))) hiç korkma uyu,uyan ve çık

Doktorum ameliyattan bir gün önce aradığında Nasılsın a cevabım "korkuyorum " du! Doktor da "Siz neden korkuyorsunuz ameliyatı ben yapıcam" dediğinde koptum:))) hiç korkma uyu,uyan ve çık
İlahi matruşka güldürdün beni sabah sabah inşallah öyle olur yaa çok sorularım var kafamda ya hayal kırıklığına uğrarsam diye

Hayırlı olsun hiç korkma yaptırdığım estetiklerin içinde karın germe işlemim için en doğru karar demişimdir hep, ha en başta değil tabi hani ilk iki ay o bu diyoruz sonrası muhteşem:)))) çok sıcaklara kalma çünkü korse sıkıntı mutlu sonuçlara size

Back