- 28 Nisan 2012
- 44
- 63
- 288
çok geçmiş olsunaminn... inşallah canım
.bugun de benim soldaki dkişlerim şişmeye basladı.bakalım yarına ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsunaminn... inşallah canım
çok geçmiş olsun
.bugun de benim soldaki dkişlerim şişmeye basladı.bakalım yarına ne olacak
Çok geçmiş olsun canımcanım bende komplikasyon oluştu tekrar 1 ay sonra ameliyat olacağım
Çok geçmiş olsun canım
BaLBeReN kusura bakma biraz sürdü ama ekledim fotoyu. Arkadan iki üst iki alttaki izler lipo izleri, birkac tanede ben var onlarla karistirmayinbir hafta pişmanlık haftasıdır dedi dr yani daha pişmanlığım sürecek gibi foto eklersen sevinirim valla
kullanmıyorum canım.vermedi ki doktorum.hem ustunde ınce bı bant varçok geçmiş olsun krem kullanmıyomusun
banada izin verirmisinizBaLBeReN kusura bakma biraz sürdü ama ekledim fotoyu. Arkadan iki üst iki alttaki izler lipo izleri, birkac tanede ben var onlarla karistirmayin
teşekkür ederim canım, moralim baya bozuldu istediğim gibi olacakmı bilmiyorum
Izlemeye aldimbanada izin verirmisiniz
Jelesec canım teşekkür ederim, doktorum sağolsun çok iyi bir insan üzülme halledilmeyecek sorun değil dedi
teşekkr ederim.Izlemeye aldim
Beni de alırsınanız sevinirim önümüzdeki hafta benim de var şimdiden teşekkürIzlemeye aldim
Şimdiden hayırlı olsun bende çok tecrubeli sayılmam benim önümüzdeki hafta komple lipo ve karın germe hayırlı olsun siZin içindeMerhabalar kızlar uzun zamandır takipte olmama rağmen ancak sizlerin arasına katılabildim..epeyce araştırma yapıp sonunda karar verdim ve 29 mayıs için karın germe iç bacak ve simitlerim için liposuction yapılacak..çok istekli ve bi o kadar korkuluyum aslında hepinizin desteği ve tecrübesine ihtiyacım var
İnşallah canım hepimiz için hayırlı ve mutlu sonuçlar olur...benden önce olacaksın takip edicem gelişmeleriniŞimdiden hayırlı olsun bende çok tecrubeli sayılmam benim önümüzdeki hafta komple lipo ve karın germe hayırlı olsun siZin içinde
Doktorum ameliyattan bir gün önce aradığında Nasılsın a cevabım "korkuyorum " du! Doktor da "Siz neden korkuyorsunuz ameliyatı ben yapıcam" dediğinde koptum:))) hiç korkma uyu,uyan ve çıkMerhabalar kızlar uzun zamandır takipte olmama rağmen ancak sizlerin arasına katılabildim..epeyce araştırma yapıp sonunda karar verdim ve 29 mayıs için karın germe iç bacak ve simitlerim için liposuction yapılacak..çok istekli ve bi o kadar korkuluyum aslında hepinizin desteği ve tecrübesine ihtiyacım var
İlahi matruşka güldürdün beni sabah sabah inşallah öyle olur yaa çok sorularım var kafamda ya hayal kırıklığına uğrarsam diyeDoktorum ameliyattan bir gün önce aradığında Nasılsın a cevabım "korkuyorum " du! Doktor da "Siz neden korkuyorsunuz ameliyatı ben yapıcam" dediğinde koptum:))) hiç korkma uyu,uyan ve çık
Merhabalar kızlar uzun zamandır takipte olmama rağmen ancak sizlerin arasına katılabildim..epeyce araştırma yapıp sonunda karar verdim ve 29 mayıs için karın germe iç bacak ve simitlerim için liposuction yapılacak..çok istekli ve bi o kadar korkuluyum aslında hepinizin desteği ve tecrübesine ihtiyacım var