- 14 Aralık 2014
- 194
- 385
- 33
Teşekkür ederim. 1 ay taktım yanlış hatırlamıyorsam korseyiAyyy Allah korusun canım sana da geçmiş olsun...Evet bende dinleniyorum bugün ......sanırım araba gezintisi beni ciddi yordu...
Kızlar korsenizi ne zaman çıkarmanıza izin verdi doktorunuz? 6 hafta takmalısın demişti doktorum bana...11 mayıs kontrolüm var sanırım 6 hafta dolacak.....
O baya tecrübelisin gögüs tam ne oldu diklestirmemi ? Bende mini karin germe oldumda simdi diklestirme arastiriyorummemnun kalmana sevindim benim 15 günüm var ameliyata ama kafayı yedim sanırım 6 yıl önce de göğüs yaptırmıştım 4 sene öncede lazer lipo şimdi inşallah istediğim vücuda kavuşurum
mavi ay Tatlım nasılsın,nasıl gidiyor süreç Yazmıyorsun ama takiptesin beğeniler yapıyorsun Foto eklesene tatlım,bakalım sonucuna
bende mini karın germe istemiştim ama üstler de gevşemiş olduğu için tam germe daha iyi olur dedi dr. benim silikon takıldı dikleştirme değildi ama daha önce yaptırdığım dr da şimdikide bu konularda baya br tecrübeliO baya tecrübelisin gögüs tam ne oldu diklestirmemi ? Bende mini karin germe oldumda simdi diklestirme arastiriyorum
çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gidercanım bende komplikasyon oluştu tekrar 1 ay sonra ameliyat olacağım
Çok geçmiş olsun canımcanım bende komplikasyon oluştu tekrar 1 ay sonra ameliyat olacağım
çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsuncanım bende komplikasyon oluştu tekrar 1 ay sonra ameliyat olacağım
hayırdır.umarım onemlı bı sı deildir.komplikasyon derken..canım bende komplikasyon oluştu tekrar 1 ay sonra ameliyat olacağım
Çok geçmiş olsun canım,bilmiyordum ... Nasıl bir komplikasyon? Sıvı birikmesi,hematom gibi birşeymi ?canım bende komplikasyon oluştu tekrar 1 ay sonra ameliyat olacağım
Çok geçmiş olsun canım,bilmiyordum ... Nasıl bir komplikasyon? Sıvı birikmesi,hematom gibi birşeymi ?
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Allah Allah... Çok geçmiş olsun canım,ne gerekiyorsa yapılmalı tabi. Üzülme...resmen göbek çıktı bir önceki randevuda ödem demişti, bu sefer bu ödem değil ölü doku var ameliyatla temizlenmesi gerekiyormuş
resmen göbek çıktı bir önceki randevuda ödem demişti, bu sefer bu ödem değil ölü doku var ameliyatla temizlenmesi gerekiyormuş
Cok gecmis olsun insallah bir an önce sagligina kavusursunresmen göbek çıktı bir önceki randevuda ödem demişti, bu sefer bu ödem değil ölü doku var ameliyatla temizlenmesi gerekiyormuş
mayıs sonu gibi olacağımNe zaman olacaksın canım? Bizimle paylaş gelişmeleri dualarım seninle Ve aklım sende ......
Cok gecmis olsun insallah bir an önce sagligina kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?