• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ayyy Allah korusun canım sana da geçmiş olsun...Evet bende dinleniyorum bugün ......sanırım araba gezintisi beni ciddi yordu...
Kızlar korsenizi ne zaman çıkarmanıza izin verdi doktorunuz? 6 hafta takmalısın demişti doktorum bana...11 mayıs kontrolüm var sanırım 6 hafta dolacak.....
Teşekkür ederim. 1 ay taktım yanlış hatırlamıyorsam korseyi

memnun kalmana sevindim benim 15 günüm var ameliyata ama kafayı yedim sanırım 6 yıl önce de göğüs yaptırmıştım 4 sene öncede lazer lipo şimdi inşallah istediğim vücuda kavuşurum
O baya tecrübelisin gögüs tam ne oldu diklestirmemi ? Bende mini karin germe oldumda simdi diklestirme arastiriyorum

O baya tecrübelisin gögüs tam ne oldu diklestirmemi ? Bende mini karin germe oldumda simdi diklestirme arastiriyorum
bende mini karın germe istemiştim ama üstler de gevşemiş olduğu için tam germe daha iyi olur dedi dr. benim silikon takıldı dikleştirme değildi ama daha önce yaptırdığım dr da şimdikide bu konularda baya br tecrübeli

Back