Doğru seçim olmuş.Doktorunuza güvenebilirsiniz sayesinde seyre doyamadığım bi göbüş ve karnım oldu,darısı başınıza:)Herkese merhabalar olanlara geçmiş olsun umarım herkes istediği gibi karnına sahip olur bende çok fazla araştırma yaptım buradaki yorumlardan ve gün aldım bir dr dan burdaki yorumlar Ercan bey den çok fazla memnun olanlar vardır dayanamadım görüşmeye gittim ve bende yaptıracağım tam karın germe umarım iyi geçer
Doğru seçim olmuş.Doktorunuza güvenebilirsiniz sayesinde seyre doyamadığım bi göbüş ve karnım oldu,darısı başınıza:)
Hayırlısı olsun,güzel haberlerle aramızda olHerkese merhabalar olanlara geçmiş olsun umarım herkes istediği gibi karnına sahip olur bende çok fazla araştırma yaptım buradaki yorumlardan ve gün aldım bir dr dan burdaki yorumlar Ercan bey den çok fazla memnun olanlar vardır dayanamadım görüşmeye gittim ve bende yaptıracağım tam karın germe umarım iyi geçer
Ev halkının baskısı var malesef fotoğraf paylaşmamı istemiyorlar
Yaaaa...Ev halkının baskısı var malesef fotoğraf paylaşmamı istemiyorlar
Ben 14 Nisan 2015 de tam karın germe ameliyatı oldum, ayrıca bacaklarıma ve kalçaya Lipo yapıldı. Ameliyatım 9 saat sürdü. İlk gün biraz zor oldu. 2. günden sonra pek sıkıntım olmadı.
3 gün önce evime geldim, şimdi yavaş yavaş evde geziniyorum biraz da hafif işler yapıyorum. Fazla ağrım yok; ancak öne eğik yürüyorum ve yatmaktan biraz bel ağrım var.
Aynaya bakınca bu ameliyatı olduğuma hiç pişman değilim. Karnım dümdüz. Kalçam ve bacaklar incelmiş.
İyi ki canım doktoruma gitmişim ve iyi ki o da bana bu ameliyatı yapmış...:)))
Merhaba arkadaşlar
23 Nisan'da tam 1 ay oldu ameliyatlarım.Çok şükür iyiyim.Kendimi çok çok iyi hissetiğim için de Cumartesi ve Pazar günü çok gezdim arabada saatlerce doğa gezileri yaptık...Cumartesi günü de PAzar günü de şişkinlikler gerginlikler yaşadım.Özellikle yemek konusunda fazla yemesem bile karın bölgem gerildi şişti patlıcam sandım adeta :)arzum77 sana göre daha yeniyim canım ama benzer durumlar yaşadım yemek konusunda...yorulunca daha fazla şişlik oluyor sanırım.Benzer durumlar yaşayanlar oldu mu tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum...Çünkü çok ciddi şişti karnım hala şişim ve bugün evde yattım yürüyüşe bile çıkmadım dinlendireyim diye kendimi...
Merhaba arkadaşlar
23 Nisan'da tam 1 ay oldu ameliyatlarım.Çok şükür iyiyim.Kendimi çok çok iyi hissetiğim için de Cumartesi ve Pazar günü çok gezdim arabada saatlerce doğa gezileri yaptık...Cumartesi günü de PAzar günü de şişkinlikler gerginlikler yaşadım.Özellikle yemek konusunda fazla yemesem bile karın bölgem gerildi şişti patlıcam sandım adeta :)arzum77 sana göre daha yeniyim canım ama benzer durumlar yaşadım yemek konusunda...yorulunca daha fazla şişlik oluyor sanırım.Benzer durumlar yaşayanlar oldu mu tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum...Çünkü çok ciddi şişti karnım hala şişim ve bugün evde yattım yürüyüşe bile çıkmadım dinlendireyim diye kendimi...
Merhaba arkadaşlar
ben de de çok şişlik olmuştu 3 kere eski göbek deliğim açıldı hatta:) tekrar tekrar dikiş vs sıkıntılıydı.Fazla yemekten mi gerginlikten mi bilmiyorum tabi sebep neydi.Dinlenmekte fayda var acele etmeyin uzun süreli gezmeler içinMerhaba arkadaşlar
Ayyy Allah korusun canım sana da geçmiş olsun...Evet bende dinleniyorum bugün ......sanırım araba gezintisi beni ciddi yordu...ben de de çok şişlik olmuştu 3 kere eski göbek deliğim açıldı hatta:) tekrar tekrar dikiş vs sıkıntılıydı.Fazla yemekten mi gerginlikten mi bilmiyorum tabi sebep neydi.Dinlenmekte fayda var acele etmeyin uzun süreli gezmeler için
fotoğraf eklicem çok fazla karnım yok ama klasik simit ve biraz sarkıklık var arkadaşlarıma sözylediğimde ne gerek var gibi şeyler söylüyorlar sporda yapıyorum ama karnın ne yaparsan yap düzelmiyor sporla 12 sene önce soğum yaptım 30 kilo almıştım 1 sene sonra verdim sprla idare ettim ama artık sanırım tamamdır
aynen katiliyorum. bende 5 ayimi dolduracagim haftaya ve cok mutluyum. Iyiki yaptirmisim.Resimlerin varsa görebilirmiyim?
çok geçmiş olsun ...izlemeye aldım canım seni sende beni alırsan sevinirim...
Merhaba arkadaşlar
Ben de 2 sene bekledim.13 gün önce ameliyat oldum. Bu kısacık sürede bile büyük değişim var. Karnım dümdüz, simitler yok oldu. Kalça süper değişti. Bacaklar incelmeye başladı.
Bu kadar kolay olacağını bilsem daha önce yaptırırdım bu ameliyatı. Ben çok mutluyum
Doktorum Prof.Dr. Ahmet SEYHAN' a ve ekibine buradan tekrar teşekkür ediyorum. Sihirli elleriyle benim bedenimde bir mucize yarattı.
lütfen beni deSeni izlemeye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?