- 12 Mart 2015
- 90
- 88
- 43
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bu operasyonu yaptırmaya cesaret ettikten sonra,artık adımız cesur yürek olmalı.
resmen ortadan 2 ye ayrılmıs gibiyiz yanı.
şu an önüm arkam nerde bılmıyom valla.nereye kadar bu korsenın arkası bılmıyom.Evet benim diğeriyle sıkıntım var 1 kere gidebildim ama korseyle yine sıkıntı olmadı. Açık bi hayli çünkü
ik gun ve gece cok zordu.sonra agrı olmadı ama hareket kısıtlılıgı var.Yaa aslında çok çılgınca ağrı olmadı sence???
Seninle mini karın germemiydi başka neler yapıldı?
İstanbuldamısın?
evet hiç problem olmadışu an önüm arkam nerde bılmıyom valla.nereye kadar bu korsenın arkası bılmıyom.
yani sen korseyle mı gıttın buyuk wc ye.
ik gun ve gece cok zordu.sonra agrı olmadı ama hareket kısıtlılıgı var.
benım tam karın germe.ayrıca diz-uyluk-arkabacak-lipo yapıldı
bugun becerirsem foto eklıcem.Hemen hemen aynı bi tek benim mini germe oldu. Arada foto ekle korselide olsa
23 Nisan benim operasyon günüm senin??
Gecmis olsun benide izlermisinizSeni sıkan korse değil iç kaslar dikildiği için o sebeple derin nefes alamıyosun canım rahat ol alışıcaksın
Canım daha 1bçk yaşında kilosu valla 8saat narkoz yiyince kafa gitti benim unutkan oldum hatırlamıyorum :)9-10dur en fazla mecbur alıyorum artık mama sandalyesine yatağına falan koyup alıyorum zorunlu haller dışında almıyorum zaten anlayış gösterecek kadar büyük değil iç çeke çeke ağlıyo insan kıyamıyoCanım minik kaç kilo? Aman yinede çok erken daha çok yeni dikkat et burada adı çok ünlü diye geçen doktorlar da da açılma oldu bu kişinin ameliyat sonrası süreci ile ilgili en az 1.ay çok ağır kaldırmamalı.Ben olduğum da benim minik de 4.5.yaşında idi ben koltuğa otururdum babası kucağa verirdim yani komple asla kaldırmadım. İnşallah hep iyiki oldum dersin bu ameliyatlar yüz güldüren ameliaytlar gerçekten
O lanet kabızlık bendede oldu ama benim korse normel önden cırt cırtlı koselerden kıyafetten çok belli oluyo içimde korse olduğu sinir oluyorum ben 6.gün yaptım banyo ama resmen kokuyodumBenim korse alttan acikti genis kemer seklindeydi ve benide cok sikiyordu mini karin germe oldugum icin 3 hafta taktim sonra iki hafta sadece disari cikarken giydim, iskence gibiydi benimki. Wc kabizlik cektigim icin bir hafta sikintili oldu ama sonra düzeldi. Ilk banyomu doktor izin vermesine ragmen ameliyattan 6 gün sonra yaptin, annem izin vermedi annem 5 dogum yapti ve ablama dogumdan sonra banyo yapinca bayilmis aman kizim yapma dedi istanbulda AVMleri kokusmus olarak gezdim
Diyet değilde sebze ağırlıklı beslen hamur işinden uzak dur zaten faydası yok zararıda olmasın maydanoz ve ananas bende denedim bide kür hazırladı ablam 3gün içtim yatın tekrar yapıcak vc çıkmam çoğaldı ama ödemlerim bitmediÖdemelerin geçmesi için maydanoz Ananas duydum siz de denediniz mi ? Acaba yeni ameliyat olmuşken diet yapmak çok mantıklı mı? Biraz kuvvetli gıdalar Alıp Vücudu Güçsüz bırakmamak mı Lazım
Deli yürek diyorum bende kendime :))bence bu operasyonu yaptırmaya cesaret ettikten sonra,artık adımız cesur yürek olmalı.
resmen ortadan 2 ye ayrılmıs gibiyiz yanı.
Balberen benim fotoma bak istersen Benim resim 2. Günden diren filanda yok bende . Korse çok dar bol bluzler şalvar Tarzı pantolonlar giyersem korse gözükmez. Idare edicez bi müddet. Bana bol bol yaz olurmu süreçlerden birbirimizi haberdar edelimYarın 10.günüm kızlar dr kontrolüm var bandajımı çıkarıcak sizinkiler kaçıncı gün çıktı?bide drenle eve giden tek ben miyim acaba?bandaj çıkarken acıyo mu?korsenin içine atlet fln koyup kapatıyorum ben iz yapmasın diye korse ama yarın yün korse falan isticem sizin korseleriniz nasıl yiğenimin doğum günü bar ve korse belli olsun istemiyorum
Baleren inanmıyorum aynı anda aynı şeye kalkışmışız. Benim kızda 1,5 Yaşında ben eve dönünce Ağrı'dan değilde ona bakamamaktan bian Pişmanlık yaşadım. Gece çok sık Uyanıyor yatağı derin Alıp kaldıramıyorum ((Canım daha 1bçk yaşında kilosu valla 8saat narkoz yiyince kafa gitti benim unutkan oldum hatırlamıyorum :)9-10dur en fazla mecbur alıyorum artık mama sandalyesine yatağına falan koyup alıyorum zorunlu haller dışında almıyorum zaten anlayış gösterecek kadar büyük değil iç çeke çeke ağlıyo insan kıyamıyo
evet canım kaybetmeyelim birbirimizi aynı zamanlarda olduk tecrübelerimizi paylaşalım ben şuan yatağına koyup alıyorum ama geceleri benimle kalmıyo çoğu zaman ya anneme ya kardeşime postalıyprum zırt pırt kalkamıyorum gece bel lipo yapıldı feci ödem oldu ve ağrı veriyoBalberen benim fotoma bak istersen Benim resim 2. Günden diren filanda yok bende . Korse çok dar bol bluzler şalvar Tarzı pantolonlar giyersem korse gözükmez. Idare edicez bi müddet. Bana bol bol yaz olurmu süreçlerden birbirimizi haberdar edelim[/
Evet 6 ay oldu bende morluk yok şişlik hala oluyo.6 ay önce karın germe oldun doğru anladım dimi? Şuan neden vücudun mor.
Korse dar olduğundan bazı yerler Şeffaf görünüyor ama sanki morluk yok bende
Sanırım az yemeye alışınca midede küçülüyor ve biraz kaçırınca rahatsızlık veriyor :)) Neyse artık,olsun daha iyi. En azından kilo kontrollü şekilde yaşarızAmeliyattan 12 gün sonra fazla yediğimde hemen karnımı hissediyorum. Bu sebepten normal yemeye çalışıyorum. İştahım fazlasıyla var, ben frenlemeye çalışıyorum.
Yani günde az az 4-5 öğün yiyorum. Şimdilik yetiyor da ilerde nasıl olur bilemiyorum :)))))