• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bugün tam bir haftam oldu ve makineye bulaşık çamaşır işlerimi hallediyorum küçük oğlumu kucağıma alıyorum drum alabilirsin ikisinide hiç bişe olmaz sen öyle dikişlerinin hemen açılacak kadar narin olduğunu mu sanıyosun dedi :) 7yaşındaki koca danamı almıyorum henüz ama küçük anlamıyo çok ağlıyo alıyorum drenler 5.gün çıktı 6.gün hemen bi banyo ohhhhh mis insan kendine geliyo iyiki olmuşum deme zamanım geldi galiba

Bugün tam bir haftam oldu ve makineye bulaşık çamaşır işlerimi hallediyorum küçük oğlumu kucağıma alıyorum drum alabilirsin ikisinide hiç bişe olmaz sen öyle dikişlerinin hemen açılacak kadar narin olduğunu mu sanıyosun dedi :) 7yaşındaki koca danamı almıyorum henüz ama küçük anlamıyo çok ağlıyo alıyorum drenler 5.gün çıktı 6.gün hemen bi banyo ohhhhh mis insan kendine geliyo iyiki olmuşum deme zamanım geldi galiba
Canım minik kaç kilo? Aman yinede çok erken daha çok yeni dikkat et burada adı çok ünlü diye geçen doktorlar da da açılma oldu bu kişinin ameliyat sonrası süreci ile ilgili en az 1.ay çok ağır kaldırmamalı.Ben olduğum da benim minik de 4.5.yaşında idi ben koltuğa otururdum babası kucağa verirdim yani komple asla kaldırmadım. İnşallah hep iyiki oldum dersin bu ameliyatlar yüz güldüren ameliaytlar gerçekten

Bendede hiç iştah kapama söz konusu değil:))
Haha aynen istah var aynen devam ama ameliyattan sonra biraz kilo vereyim diye dikkat edeyim diyorum, demekle kaliyorum :)
arzum77 arzum77 bende fazla yedigim zaman hemen kendimi cok sis hissediyorum 3kilo aldim saniyorum ama belkide piskolojiktir, agrim olmuyor ama

Ödemelerin geçmesi için maydanoz Ananas duydum siz de denediniz mi ? Acaba yeni ameliyat olmuşken diet yapmak çok mantıklı mı? Biraz kuvvetli gıdalar Alıp Vücudu Güçsüz bırakmamak mı Lazım

Kızlar merhaba :KK54: Birşey soracagım ameliyat olan arkadaşlarıma.. Ben Ameliyattan sonra eskisi gibi yemek yiyemiyorum. Yani nasıl desem mesela bir biğ Mc menü yediğimde sonlara doğru rahatsız oluyorum fazla geliyor.. Karındaki gerginlikmi sebep oluyor buna,yoksa midemmi küçüldü acaba :kk77: Yani ameliyattan sonra yeme içmeme dikkat ettim,halen ediyorum ama yeme miktarındaki azalma dikkatimi çekti.. Sizdede böyle bir durum oldumu,süreç nasıl geçti yada geçiyor?

Ameliyattan 12 gün sonra fazla yediğimde hemen karnımı hissediyorum. Bu sebepten normal yemeye çalışıyorum. İştahım fazlasıyla var, ben frenlemeye çalışıyorum.:KK33:
Yani günde az az 4-5 öğün yiyorum. Şimdilik yetiyor da ilerde nasıl olur bilemiyorum :)))))

Ödemelerin geçmesi için maydanoz Ananas duydum siz de denediniz mi ? Acaba yeni ameliyat olmuşken diet yapmak çok mantıklı mı? Biraz kuvvetli gıdalar Alıp Vücudu Güçsüz bırakmamak mı Lazım
Hiç acele etme ne yaparsan yap odem oluyor hatta bazen balon gibi karnın şişebilir sabah dumduz akşama şiş olabiliyo hiç canını sıkma benim 6 ay oldu hala şişiyorum ama her geçen gun azalıyo.

Hiç acele etme ne yaparsan yap odem oluyor hatta bazen balon gibi karnın şişebilir sabah dumduz akşama şiş olabiliyo hiç canını sıkma benim 6 ay oldu hala şişiyorum ama her geçen gun azalıyo.

6 ay önce karın germe oldun doğru anladım dimi? Şuan neden vücudun mor.
Korse dar olduğundan bazı yerler Şeffaf görünüyor ama sanki morluk yok bende

meraba.bı sl soracagım..benim belden asagısı bıldığın kara çuruk.popo ve arka baldırlar simsiyah.
sizde de aynımı.normal mi,çok ağrıyor bacaklarım.

Pardon yukarıda Nulgun ile karıştırdım sizi. Benim Şeffaf bazı yerleri morluk hissetmiyorum. Korseni çıkartıp mı baktın?

kaçıncı gün kendin çıkarabildin ben çıkarsam da giyemem bi daha gibi geliyor. Çıkarmanın bi sakıncası yokmuymuş

canım bu korseyi ben mı yanlıs kullanıyorum.resimlerinden aynı korse anladığım kadarıyle.ama wc problem .
gıymesı takması problem.artık yıkanmamaya karar verdim korseyı tekrar takmaya calışmak zulum yanii..
bı kolayı var mı bunun .takamadıgım için cıkarmıyorum ama 3 gundur wc gıtmıyom

Ağ bölgesi açık zaten korseyi çıkarmadan wc gidebilirsin. ben takıldığından beri zorlanmadım Korseden. Bugün 3.günüm yarın saçlarımı eğilerek yıkarım diye düşündüm henüz kötü değil. Kontrolden sonra ANCA komple duş alabilirim. Biraz cesaretimizin dikişlerin açılsın istemem

Ağ bölgesi açık zaten korseyi çıkarmadan wc gidebilirsin. ben takıldığından beri zorlanmadım Korseden. Bugün 3.günüm yarın saçlarımı eğilerek yıkarım diye düşündüm henüz kötü değil. Kontrolden sonra ANCA komple duş alabilirim. Biraz cesaretimizin dikişlerin açılsın istemem
ıyı ama anca kucuk wc yapabiliyon korseyı cıkarmadan

Back