Hatırlatma:))) yediğim her lokma pişmanlık ve vicdan azabı ameliyattan beri sonum hayrolsun:))Niye kız:))) Yemedinmi,çok lezzetli oysa
Canım minik kaç kilo? Aman yinede çok erken daha çok yeni dikkat et burada adı çok ünlü diye geçen doktorlar da da açılma oldu bu kişinin ameliyat sonrası süreci ile ilgili en az 1.ay çok ağır kaldırmamalı.Ben olduğum da benim minik de 4.5.yaşında idi ben koltuğa otururdum babası kucağa verirdim yani komple asla kaldırmadım. İnşallah hep iyiki oldum dersin bu ameliyatlar yüz güldüren ameliaytlar gerçektenBugün tam bir haftam oldu ve makineye bulaşık çamaşır işlerimi hallediyorum küçük oğlumu kucağıma alıyorum drum alabilirsin ikisinide hiç bişe olmaz sen öyle dikişlerinin hemen açılacak kadar narin olduğunu mu sanıyosun dedi :) 7yaşındaki koca danamı almıyorum henüz ama küçük anlamıyo çok ağlıyo alıyorum drenler 5.gün çıktı 6.gün hemen bi banyo ohhhhh mis insan kendine geliyo iyiki olmuşum deme zamanım geldi galiba
Haha aynen istah var aynen devam ama ameliyattan sonra biraz kilo vereyim diye dikkat edeyim diyorum, demekle kaliyorum :)Bendede hiç iştah kapama söz konusu değil:))
Kızlar merhabaBirşey soracagım ameliyat olan arkadaşlarıma.. Ben Ameliyattan sonra eskisi gibi yemek yiyemiyorum. Yani nasıl desem mesela bir biğ Mc menü yediğimde sonlara doğru rahatsız oluyorum fazla geliyor.. Karındaki gerginlikmi sebep oluyor buna,yoksa midemmi küçüldü acaba Yani ameliyattan sonra yeme içmeme dikkat ettim,halen ediyorum ama yeme miktarındaki azalma dikkatimi çekti.. Sizdede böyle bir durum oldumu,süreç nasıl geçti yada geçiyor?
Hiç acele etme ne yaparsan yap odem oluyor hatta bazen balon gibi karnın şişebilir sabah dumduz akşama şiş olabiliyo hiç canını sıkma benim 6 ay oldu hala şişiyorum ama her geçen gun azalıyo.Ödemelerin geçmesi için maydanoz Ananas duydum siz de denediniz mi ? Acaba yeni ameliyat olmuşken diet yapmak çok mantıklı mı? Biraz kuvvetli gıdalar Alıp Vücudu Güçsüz bırakmamak mı Lazım
Demekki ameliyatta çok uğraşılmış olabilir oralarda zedelenmiş.meraba.bı sl soracagım..benim belden asagısı bıldığın kara çuruk.popo ve arka baldırlar simsiyah.
sizde de aynımı.normal mi,çok ağrıyor bacaklarım.
Hiç acele etme ne yaparsan yap odem oluyor hatta bazen balon gibi karnın şişebilir sabah dumduz akşama şiş olabiliyo hiç canını sıkma benim 6 ay oldu hala şişiyorum ama her geçen gun azalıyo.
meraba.bı sl soracagım..benim belden asagısı bıldığın kara çuruk.popo ve arka baldırlar simsiyah.
sizde de aynımı.normal mi,çok ağrıyor bacaklarım.
evet canım.özellikle cıkardım.lipo yapılan yerler bıldığın kömur gibi çurukPardon yukarıda Nulgun ile karıştırdım sizi. Benim Şeffaf bazı yerleri morluk hissetmiyorum. Korseni çıkartıp mı baktın?
canım bu korseyi ben mı yanlıs kullanıyorum.resimlerinden aynı korse anladığım kadarıyle.ama wc problem .Ödemelerin geçmesi için maydanoz Ananas duydum siz de denediniz mi ? Acaba yeni ameliyat olmuşken diet yapmak çok mantıklı mı? Biraz kuvvetli gıdalar Alıp Vücudu Güçsüz bırakmamak mı Lazım
ıyı ama anca kucuk wc yapabiliyon korseyı cıkarmadanAğ bölgesi açık zaten korseyi çıkarmadan wc gidebilirsin. ben takıldığından beri zorlanmadım Korseden. Bugün 3.günüm yarın saçlarımı eğilerek yıkarım diye düşündüm henüz kötü değil. Kontrolden sonra ANCA komple duş alabilirim. Biraz cesaretimizin dikişlerin açılsın istemem
bence bu operasyonu yaptırmaya cesaret ettikten sonra,artık adımız cesur yürek olmalı.Cesaretsizim yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?