• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben 14 Nisan 2015 de tam karın germe ameliyatı oldum, ayrıca bacaklarıma ve kalçaya Lipo yapıldı. Ameliyatım 9 saat sürdü. İlk gün biraz zor oldu. 2. günden sonra pek sıkıntım olmadı.
3 gün önce evime geldim, şimdi yavaş yavaş evde geziniyorum biraz da hafif işler yapıyorum. Fazla ağrım yok; ancak öne eğik yürüyorum ve yatmaktan biraz bel ağrım var.
Aynaya bakınca bu ameliyatı olduğuma hiç pişman değilim. Karnım dümdüz. Kalçam ve bacaklar incelmiş.
İyi ki canım doktoruma gitmişim ve iyi ki o da bana bu ameliyatı yapmış...:)))

Ameliyat olup pişmanlık duyan arkadaşlar..
Zaman gerek biraz zaman.
Bu ameliyat sonrası birkaç gün sizleri korkutmasın. Daha sonra iyi ki oldum diyeceksiniz.:KK54:

aynen katiliyorum. bende 5 ayimi dolduracagim haftaya ve cok mutluyum. Iyiki yaptirmisim.Resimlerin varsa görebilirmiyim?

Kızlarrrr bugün 5.günüm ve dr drenlerimi çıkardı sonunda çok korktum çok ağladım 3asistan bi hastabakıcı bi dr bide eşim herkesi başıma topladım ben 2 çocuk annesi kadın hüngür hüngür ağladım zaten lokal anestezi yapın dedim yaptılar ama gram faydası olmadı lokali drenin girdiği yere yaptılar ama drenin ucu benim göğsümün altındaymış resmen biri kırbaçla vurdu gibi saniyelik oldu ben bayılıyodum azdaha kuyruk sokumumdaki acımadı ama sadece bikini bölgemdeki ecel terleri attırdı bana hatta öyle terlemişimki sucuk gibi islanmışım o terlede soğuk havaya çıkınca şuan parmaklarım bile ağrıyo feci üşütmüşüm :KK57: bişeye olumlu gözle bakmayınca olumlu gitmiyo gerçekten iş iç çamaşırım falan eve gelene kadar bayaa kan içinde kalmış ama ben kendmi artık iyi hissedeceğime inanıyorum en zor günler bitti dren gitti artık iyileşme zamanı bu kadarmış bu amelyatında zorluğu yazan:CANI EN TATLI ANNE :p geceleride deli dürtmüş gibi uyuyamıyorum diye drum uyku ilacı verdi şimdi onu içip yatıyorum hepimiz için bol sağlıklı günler

Herkeslere gunaydin..
Arkadaslar ben dun doktorla gorusmeye gittim. Urfa egitkm arastirma.. dr umuz la ilgili bir sikinti yok ama hastane sartlari cok kotuydu.o yuzden esim asla olmaz dedi. Ben cevreden dkktor arastirmaya devam ))

günaydınlar.. dun akşam esas ameliyat olmak istediğim doktorumla telefonla gorustum. daha önce ona muayene olmuştum zaten. gun olarak hazıran sonuna kadar doluymuş ancak eylülde ameliyat olabilicem ama ıyı oldu bu arada para biriktirmem lazım. sunu anladımki doktor ayrı önemli hstane sartları ayrı önemli . ben ikisindede yaparım dedi sen kendini ayarla dedi sağolsun. inşallah eylüle kadar burdan sizleri takibe evam edip eylülde olurum.

Kızlar merhaba :KK54: Birşey soracagım ameliyat olan arkadaşlarıma.. Ben Ameliyattan sonra eskisi gibi yemek yiyemiyorum. Yani nasıl desem mesela bir biğ Mc menü yediğimde sonlara doğru rahatsız oluyorum fazla geliyor.. Karındaki gerginlikmi sebep oluyor buna,yoksa midemmi küçüldü acaba :kk77: Yani ameliyattan sonra yeme içmeme dikkat ettim,halen ediyorum ama yeme miktarındaki azalma dikkatimi çekti.. Sizdede böyle bir durum oldumu,süreç nasıl geçti yada geçiyor?

Kızlar merhaba :KK54: Birşey soracagım ameliyat olan arkadaşlarıma.. Ben Ameliyattan sonra eskisi gibi yemek yiyemiyorum. Yani nasıl desem mesela bir biğ Mc menü yediğimde sonlara doğru rahatsız oluyorum fazla geliyor.. Karındaki gerginlikmi sebep oluyor buna,yoksa midemmi küçüldü acaba :kk77: Yani ameliyattan sonra yeme içmeme dikkat ettim,halen ediyorum ama yeme miktarındaki azalma dikkatimi çekti.. Sizdede böyle bir durum oldumu,süreç nasıl geçti yada geçiyor?
Big Mac i ağzıma sürdüm mü acaba:))

A
bendede aynı durum söz konusu zaten midenin 2günde küçüleceğini sanmıyorum ama sanırım iç kaslar mideye baskı yapıyo e bide korse baskıdan dolayı daha az yiyoruz

Back