• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Yaptırmaya gittim, kadın dediki ameliyatın çok güzel hiç bozma gergin ve güzel hiç riske atma dedi, ne riski dedim.. Çok gergin kanama yapabilir yara olur kapanmayabilir , istersen başkasına yaptır ama ben yapmam tavsiyede etmem dedi.. Yaptırmadım
:( aynışey benim içinde geçerli o zaman üzüldüm

Arkadaşlar dün bende karın germe ve lipo oldum çok araştırdım ama iyi ki yaptırmışım korkucak hiç bir şey yok arkadaşlar.sadece 1gün çok azcık bir ağrı ama herşeye değer
Geçmiş olsun canım bence de korkucak bir şey yok :KK3::KK3:

Gecmis olsun canim! Ah su ilk günler zor gercekten, aslinda benim nerdeyse hic agrim sizim olmadi ama ayaga kalkmak gercekten zor. Ama bak gör 3. -5 gün kalmaz hizli birsekilde toparlanacaksin. Sadece bu dönemde SABIR SABIR SABIR.

Hepimiz burda seni cok iyi anliyoruz. Ama bak gecti gitti, sporumuza döndük bile. Bol bol filim bak :KK66:
Evet ayağa kalkmak tam bir işkence yatarken popodak dren dışında bi acı yok zaten

Acaba belimden lipo oldum diye mi oraya takıldı anlamadım ki bide popomda iki ayrı kesi izi var meğer popodan girilip bele lipo yapılmış
Canim cok gecmis olsun artik bundan sonra kendini her gecen gün daha süper hissedeceksin :KK49: bende belimden sirtimdan lipo oldum ama drenlerim vaginal bölgenin üstündeydi iki tane. Benimde iki delik kalcamin üstünde iki delikte belimde var(di), istersen resim ekleyebilirim simdiki halinin, yaklasik 4mm kesmis doktorum

Üç ay çok dikkatli olun ağır kaldırmayın sakın,doktorum bana öyle söylemişti
Ben oturdugum yerde cocugumu kucakliyordum ilk hafta. Sonra 4 haftaliken tam olarak kucakladim aslinda 6 hafta kucaklamiyicakdim ama yardimcim gidince mecbur kaldim benimki 2 yasinda buyuk Oglumu okula goturmek icin mecburdum. Bir sorunda yasamadim. Sorun olmayacak anlaminada gelmiyor 3 ayimi tamamladim henuz. Buyuk gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun...yalnız doktorunuza ilk kontrole gidene kadar epey eğik yürümeniz gerekiyor doktorunuz yada hemşireler söylemedimi ? İlk kontrol sonrası doktor artık dik yürüyebilirsiniz derse dik yürümeye çalışıyorsunuz....Zaten istesekte ilk haftalar çok dik yürüyemiyoruz ben 24.günden itibaren dik yürümeye başladım...bence hep sonrasını düşünün ilk dönem sanırım herkes garip duygular hissediyor ama sabır ve zaman ....Ben fazla hazırlıklıydım sanırım daha rahat karşıladım ....Buna rağmen iyileşme süreci uzun olan bir ameliyat erken dönem panik,merak,eyvah gibi duygu halleri bence herkeste oluyor...sonrası tecrübeli arkadaşlardan gördüğümüz kadarıyla bol bol keyif....Bence bol bol resimler çekilip öncesi sonrasına bakın.....yalnız size gerçekten kolay gelsin çocuklarınız çok küçükmüş yaklaşık 15 gün kendinize çok dikkat etmeniz gerekiyor...
Canim cok gecmis olsun artik bundan sonra kendini her gecen gün daha süper hissedeceksin :KK49: bende belimden sirtimdan lipo oldum ama drenlerim vaginal bölgenin üstündeydi iki tane. Benimde iki delik kalcamin üstünde iki delikte belimde var(di), istersen resim ekleyebilirim simdiki halinin, yaklasik 4mm kesmis doktorum
bir hafta pişmanlık haftasıdır dedi dr yani daha pişmanlığım sürecek gibi foto eklersen sevinirim valla

Ben oturdugum yerde cocugumu kucakliyordum ilk hafta. Sonra 4 haftaliken tam olarak kucakladim aslinda 6 hafta kucaklamiyicakdim ama yardimcim gidince mecbur kaldim benimki 2 yasinda buyuk Oglumu okula goturmek icin mecburdum. Bir sorunda yasamadim. Sorun olmayacak anlaminada gelmiyor 3 ayimi tamamladim henuz. Buyuk gecmis olsun.
Dr
bir hafta pişmanlık haftasıdır dedi dr yani daha pişmanlığım sürecek gibi foto eklersen sevinirim valla
evet banada dr aynını söylediilkhafta pişmanlık sonra yavaş yavaş iyi ki deme zamanı ben şuan pişmanlığımı doya doya yaşıyorum şuan korseli halimle bile görüntüinanılmaz

Kızlar bu arada bende koşa koşa gittim aldım geldim gecelik ama bana hastane kendi hasta kıyafetini giydirdi boşu boşuna almış oldum ben ulusta LİV HOSPİTAL da oldum

Back