Ameliyat olup pişmanlık duyan arkadaşlar..
Zaman gerek biraz zaman.
Bu ameliyat sonrası birkaç gün sizleri korkutmasın. Daha sonra iyi ki oldum diyeceksiniz.
Benim de 4 ayı geçti,sonuçları gördükçe mutluluk artıyor,pişmanlık yok oluyor:)Ameliyat olup pişmanlık duyan arkadaşlar..
Zaman gerek biraz zaman.
Bu ameliyat sonrası birkaç gün sizleri korkutmasın. Daha sonra iyi ki oldum diyeceksiniz.
merhaba.2 gunum.beni de alırmısın takıbe3.günüm kızlar becerdimmi bilmiyorum ama albüme foto ekledim bakmak isteyenler benim sizi takip etmemi söylerseniz bakabilirsiniz
2.gunum bu korse bu kadar sıkmalı mı.nefes bile alamıyorumaynen katiliyorum. bende 5 ayimi dolduracagim haftaya ve cok mutluyum. Iyiki yaptirmisim.Resimlerin varsa görebilirmiyim?
kimsenın resimlerını goremıyorum2.gunum bu korse bu kadar sıkmalı mı.nefes bile alamıyorum
Seni sıkan korse değil iç kaslar dikildiği için o sebeple derin nefes alamıyosun canım rahat ol alışıcaksın2.gunum bu korse bu kadar sıkmalı mı.nefes bile alamıyorum
2.gunum bu korse bu kadar sıkmalı mı.nefes bile alamıyorum
Yarın da sıkar,4. Güne daha rahat edersin2.gunum bu korse bu kadar sıkmalı mı.nefes bile alamıyorum
Beni eklermisin resimlerine bakmak isterim3.günüm kızlar becerdimmi bilmiyorum ama albüme foto ekledim bakmak isteyenler benim sizi takip etmemi söylerseniz bakabilirsiniz
merhaba.2 gunum.beni de alırmısın takıbe
Big Mac i ağzıma sürdüm mü acaba:))Kızlar merhabaBirşey soracagım ameliyat olan arkadaşlarıma.. Ben Ameliyattan sonra eskisi gibi yemek yiyemiyorum. Yani nasıl desem mesela bir biğ Mc menü yediğimde sonlara doğru rahatsız oluyorum fazla geliyor.. Karındaki gerginlikmi sebep oluyor buna,yoksa midemmi küçüldü acaba Yani ameliyattan sonra yeme içmeme dikkat ettim,halen ediyorum ama yeme miktarındaki azalma dikkatimi çekti.. Sizdede böyle bir durum oldumu,süreç nasıl geçti yada geçiyor?
Niye kız:))) Yemedinmi,çok lezzetli oysaBig Mac i ağzıma sürdüm mü acaba:))
bendede aynı durum söz konusu zaten midenin 2günde küçüleceğini sanmıyorum ama sanırım iç kaslar mideye baskı yapıyo e bide korse baskıdan dolayı daha az yiyoruzKızlar merhabaBirşey soracagım ameliyat olan arkadaşlarıma.. Ben Ameliyattan sonra eskisi gibi yemek yiyemiyorum. Yani nasıl desem mesela bir biğ Mc menü yediğimde sonlara doğru rahatsız oluyorum fazla geliyor.. Karındaki gerginlikmi sebep oluyor buna,yoksa midemmi küçüldü acaba Yani ameliyattan sonra yeme içmeme dikkat ettim,halen ediyorum ama yeme miktarındaki azalma dikkatimi çekti.. Sizdede böyle bir durum oldumu,süreç nasıl geçti yada geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?