Çok tatlı ve çok zor doğumlar oluyo sezeryan oluyo ve normalinden daha fazla kesi oluyo daha çok çatlıyosun daha çok kilo alıyosun ayy içim şiştioyyy ne tatlıdır o 4.kilo üzerinde doğan bebekeğer yakın zaman da olursanız haziranda yüzebilirsiniz de kambur kalmazsınız merak etmeyin hakınıız da hayırlısı olsun
tşkler baktım yorumumu da yaptımmHayir canim karin germeden vazgecmedim Onda kararim kesindi cok arastirmisdim ona hazirdim. Ameliyata girecek Sira doktor cizim yapinca goguse karar verdim. Aldim izlemeye.
P
Çok tatlı ve çok zor doğumlar oluyo sezeryan oluyo ve normalinden daha fazla kesi oluyo daha çok çatlıyosun daha çok kilo alıyosun ayy içim şiştidren hepinize takıldı mı acaba kızlar
Karın germe yaptıranlar benide izlemeye alabilirmi fotoğraf görmek rahatlatıyo insanı
Göremiyprum senin albümünü??aldim bak bakalimBaLBeReN
Çok korkuyorum drenden canım çok tatlıdır bu amelyata bile nasıl karar verdim hala şaşkınım ama yaşım 28 bu yaşta bu göbek çok fazla! Ama işte narkozu azcık koklatıp öyle çıkartsalar bari dreni :)benim de ilk yavrum 4.800 doğdu ayyyy şimdi adam oldu ama o dönem tontik pek sevimliydi:)))
olsun onlar yavrulardan bize hatıra düzeltiririz bende dren hem meme de hem de karında vardı dren sağlıklı olan zaten 3.gün de ççıkarılıyor
Çok korkuyorum drenden canım çok tatlıdır bu amelyata bile nasıl karar verdim hala şaşkınım ama yaşım 28 bu yaşta bu göbek çok fazla! Ama işte narkozu azcık koklatıp öyle çıkartsalar bari dreni :)
nasıl mütevaziyim gör arkadaşınııı:)))çikolataya tav olurummbekle ya hızlı daldın sende benim gibi arka arkaya acele etme tatlımm çıksa keşke nerede bana da lazımmm
Benıde ızlemeye alırsanız çok mutlu olurum bu panık nasıl oldu olacak durumlarını anlarsınız malumaldim bak bakalimBaLBeReN
Canim sen benden bir gün önce 28ocakta olmustun degilmi aml? Nasılsin resim göremedim insallah memnunsundur sonucundanBence de arka arkaya olmasın. Sonra adamların gözüne batar. Yahu buna bu kadar masraf edeceğimi yenisini alırım daha iyi demesinlerMesela ben, tammm 1 yıl bekleyip öyle lipo yaptırıcam )))
Canim sen benden bir gün önce 28ocakta olmustun degilmi aml? Nasılsin resim göremedim insallah memnunsundur sonucundan
Zaten çok deforme yokmuş sizin karında ama sonuç mükemmel iç kaslar benimde biri anyada biri konyada en önemlisi onların onarılması sizin gibi mutlu sonuçla çıkarım bende inşallahsimdi bak
Çok tesekkur ederım ınşallah çok korkuyorum ama artık korka korka amacıma ulaşamayacağımı anladım.Tarıh aldıgımız gunden berı tek endsem nasıl olacakKararin hayirli olsun kardesimde 2 mayis gogus buyutme olacak bulent beye bende kamran beye ameliat olmustum
Bulent beyin germesini de cok merak ediyorum insallah guzel olur
Hic korkma ben bile cesaretlendim konulari oku cok iyi geliyor gercekten cesaret geliyor birden ben bu forum sayensinde baya cesaretlendim gercekten insallah iyi dusun iyi olsunÇok tesekkur ederım ınşallah çok korkuyorum ama artık korka korka amacıma ulaşamayacağımı anladım.Tarıh aldıgımız gunden berı tek endsem nasıl olacak
Memnunum. Şimdi kilo vermeye çalışıyorum. Şişlikler ve izlerin düzelmesini sabırla bekliyorum :)[/QUOTE
Çok geçmiş olsun bende gorebılır mıyım resımlerınızı
Benim tosunum da 5 kg 59 cm doğmuştu :) 1 aylık bebek :) Vücuduma muhteşem izler bıraktı....ona ve karnıma her baktığımda eserimle gurur duyuyorum....Şimdi 12 yaşında benim boyumda neredeyse :) Allah evlatlarımıza sağlık versin .....benim de ilk yavrum 4.800 doğdu ayyyy şimdi adam oldu ama o dönem tontik pek sevimliydi:)))
olsun onlar yavrulardan bize hatıra düzeltiririz bende dren hem meme de hem de karında vardı dren sağlıklı olan zaten 3.gün de ççıkarılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?