Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

P
oyyy ne tatlıdır o 4.kilo üzerinde doğan bebek eğer yakın zaman da olursanız haziranda yüzebilirsiniz de kambur kalmazsınız merak etmeyin hakınıız da hayırlısı olsun
Çok tatlı ve çok zor doğumlar oluyo sezeryan oluyo ve normalinden daha fazla kesi oluyo daha çok çatlıyosun daha çok kilo alıyosun ayy içim şişti dren hepinize takıldı mı acaba kızlar

P
Çok tatlı ve çok zor doğumlar oluyo sezeryan oluyo ve normalinden daha fazla kesi oluyo daha çok çatlıyosun daha çok kilo alıyosun ayy içim şişti dren hepinize takıldı mı acaba kızlar

benim de ilk yavrum 4.800 doğdu ayyyy şimdi adam oldu ama o dönem tontik pek sevimliydi:)))
olsun onlar yavrulardan bize hatıra düzeltiririz bende dren hem meme de hem de karında vardı dren sağlıklı olan zaten 3.gün de ççıkarılıyor

Çok korkuyorum drenden canım çok tatlıdır bu amelyata bile nasıl karar verdim hala şaşkınım ama yaşım 28 bu yaşta bu göbek çok fazla! Ama işte narkozu azcık koklatıp öyle çıkartsalar bari dreni :)

dren benide çok geren birşeydi çok da arkadaşlarımın başını yedim burada çekileceği gün stresten ter attm ama şunu diyim saniyelik bir durum gerilecek birşey değilmiş rahat olun

nasıl mütevaziyim gör arkadaşınııı:)))çikolataya tav olurummbekle ya hızlı daldın sende benim gibi arka arkaya acele etme tatlımm çıksa keşke nerede bana da lazımmm

Bence de arka arkaya olmasın. Sonra adamların gözüne batar. Yahu buna bu kadar masraf edeceğimi yenisini alırım daha iyi demesinler Mesela ben, tammm 1 yıl bekleyip öyle lipo yaptırıcam )))

Bence de arka arkaya olmasın. Sonra adamların gözüne batar. Yahu buna bu kadar masraf edeceğimi yenisini alırım daha iyi demesinler Mesela ben, tammm 1 yıl bekleyip öyle lipo yaptırıcam )))
Canim sen benden bir gün önce 28ocakta olmustun degilmi aml? Nasılsin resim göremedim insallah memnunsundur sonucundan

Kararin hayirli olsun kardesimde 2 mayis gogus buyutme olacak bulent beye bende kamran beye ameliat olmustum
Bulent beyin germesini de cok merak ediyorum insallah guzel olur
Çok tesekkur ederım ınşallah çok korkuyorum ama artık korka korka amacıma ulaşamayacağımı anladım.Tarıh aldıgımız gunden berı tek endsem nasıl olacak

Çok tesekkur ederım ınşallah çok korkuyorum ama artık korka korka amacıma ulaşamayacağımı anladım.Tarıh aldıgımız gunden berı tek endsem nasıl olacak
Hic korkma ben bile cesaretlendim konulari oku cok iyi geliyor gercekten cesaret geliyor birden ben bu forum sayensinde baya cesaretlendim gercekten insallah iyi dusun iyi olsun

Benim tosunum da 5 kg 59 cm doğmuştu :) 1 aylık bebek :) Vücuduma muhteşem izler bıraktı....ona ve karnıma her baktığımda eserimle gurur duyuyorum....Şimdi 12 yaşında benim boyumda neredeyse :) Allah evlatlarımıza sağlık versin .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…