• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim tosunum da 5 kg 59 cm doğmuştu :) 1 aylık bebek :) Vücuduma muhteşem izler bıraktı....ona ve karnıma her baktığımda eserimle gurur duyuyorum....Şimdi 12 yaşında benim boyumda neredeyse :) Allah evlatlarımıza sağlık versin .....

amin canım tüm evlatlara allahım sağlık versin acılarını göstermesin, yaşım genç olsa yine doğururum bakmam karına memeye evlat başka bişey

Benim tosunum da 5 kg 59 cm doğmuştu :) 1 aylık bebek :) Vücuduma muhteşem izler bıraktı....ona ve karnıma her baktığımda eserimle gurur duyuyorum....Şimdi 12 yaşında benim boyumda neredeyse :) Allah evlatlarımıza sağlık versin .....

amin canım tüm evlatlara allahım sağlık versin acılarını göstermesin, yaşım genç olsa yine doğururum bakmam karına memeye evlat başka bişey

Abooo! Maşallah size. Nasıl çıkarttınız o tosınları yav???

benim üçüde dörtbuçuk kg.dan fazlaydı.
xenforo-smilies-kk46.gif
şimdi onların bıraktıkları eserlerle kaportayı düzeltmeye çalışıyorum..hatta espiri yapıyorum..ilerde hepinizden maaş alıcam bende bıraktığınız bu eserler için diyorum..gülüyolar..onlara herşey feda olsunnn:KK9:

benim üçüde dörtbuçuk kg.dan fazlaydı.
xenforo-smilies-kk46.gif
şimdi onların bıraktıkları eserlerle kaportayı düzeltmeye çalışıyorum..hatta espiri yapıyorum..ilerde hepinizden maaş alıcam bende bıraktığınız bu eserler için diyorum..gülüyolar..onlara herşey feda olsunnn:KK9:

can onlar can nefes yaşama kaynağımızzz herşey feda olsunnn

Zaten çok deforme yokmuş sizin karında ama sonuç mükemmel iç kaslar benimde biri anyada biri konyada en önemlisi onların onarılması sizin gibi mutlu sonuçla çıkarım bende inşallah

Evet iyi karnim vardi catlak yoktu ve sıkıydı amaaaa o fazlalık olan der ve ayrılmıs kaslar hamılelıklerden benı rahatsız edıyordu. Egzerısızlerle de gitmek istemedı, ama doktorcugum hemencık haletı :KK66:

Darısı senın basına...

Evet iyi karnim vardi catlak yoktu ve sıkıydı amaaaa o fazlalık olan der ve ayrılmıs kaslar hamılelıklerden benı rahatsız edıyordu. Egzerısızlerle de gitmek istemedı, ama doktorcugum hemencık haletı :KK66:

Darısı senın basına...
Izlemeye alirmisiniz beni benim ameliyatim cok basariz gecti albumum var.bilginize ihtiyacim var

Beni de izlemeye alirmisiniz?
kızlar benide izlemeye alırmısınız ameliyat olanların sonuçlarını görmek istiyorum bende karın, meme, lopo ve kol germe olmak istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor iyşallah bana da nasip olur. iyşallah çok üzülüyorum bunun için bende olmuş gibi sizlerle teselli oluyorum ne olur benide ekleyin umuyorum ameliyat sonuçlarınız çok güzel oluyor görebilirmiyim şimdiden hepinize teşekür ediyorum

Arkadaslar Merhaba ya bu ameliyattan sonra kilo kaybı yaşayanlar oldumu ben zaten çok zayıftım iyice zayıfladim valla göğüslerim gitti hiç kalmadı ben ne yapıcam yeni göğüsleri büyüyen kızlardan bile küçük kaldılar kızlarya göğüs büyümesininde bir yolu yokmu bi el atalım şu konuya

Arkadaslar Merhaba ya bu ameliyattan sonra kilo kaybı yaşayanlar oldumu ben zaten çok zayıftım iyice zayıfladim valla göğüslerim gitti hiç kalmadı ben ne yapıcam yeni göğüsleri büyüyen kızlardan bile küçük kaldılar kızlarya göğüs büyümesininde bir yolu yokmu bi el atalım şu konuya
Boy kilo kac? Benimde gögüsler gittikce gidiyor :( silikon farz oldu :KK45:

Back