Beni de iZlemeye alirmisiniz rica etsemcanim sen benim resimlerimi görmen lazim cünkü ben seni izlemeye coktan aldim
AldimBeni de iZlemeye alirmisiniz rica etsem
Merhaba canim sonucun %80 iki ay icerisinde gördüm ben diyebilirim ama ödemlerin tamamen gecmesi 6 ayi buluyormus. Ben 2bucuk ay önce mini karin germe ve lipo oldum, hazirana kadar simdiki halinden iyi olursun yinedeSelam kızlar uzun zamandır siteyi takipteyim iki 4kilo üzerinde çocuk dığurup 90'lı kilolara çıkıp tekrar kilo verdip verip aldıkça karnım sarktı çatlaklar oluştu can simidim çıktı falan filan ve küçük çocuğum 1bçk yaşına geldi artık cesaret edebilirim bu amelyata diyerek slim lipo ve karın germe ikilisine karar verdim daha doğrusu coşkun levent bey ile görüşerek karar verdik sonra asistanıyla gerginlik yaşadık falan fikan doktorumu değiştirdim cuma günü yeni drumla ilk görüşmem var hatta onay verirse pazartesi direk amelyata girmek istiyorum haziran 12de kardeşimin nişanı var ve nişanda kambur yürümek istemiyorum sizlerin dik yürümesi ne kadar zaman aldı ve vucut deli gibi ödem topluyomuş sizinde öyle oldu mu ne kadar sürede geçiyo?kafamda deli sorular!
İstediğim cevapta şimdiki halimden iyi olmaktı gerçekten kıyafet diktireceğim ve şimdikinden düz bi karına sahip olmak hayalim Peki dren takılıyomu mutlaka en çok korktuğum şey o sevimsiz drenler cidden amelyattan çok o korkutuyo !Merhaba canim sonucun %80 iki ay icerisinde gördüm ben diyebilirim ama ödemlerin tamamen gecmesi 6 ayi buluyormus. Ben 2bucuk ay önce mini karin germe ve lipo oldum, hazirana kadar simdiki halinden iyi olursun yinede
Evet takiliyor benim iki tane vardi 24 saat sonra cikarildi, rahatsiz ediyor ama kesinlikle acimadi bende. Cikarirken cok korkmustum doktorum nefesini tut o zaman acimaz dedi gercekten derin nefes alip tuttugunda doktor drenleri cekerse hic acimiyor, ikisindede hic acimadi bende ama cikarildiktan sonraki rahatlik süperdi yine kendimi insan gibi hissettim sonraİstediğim cevapta şimdiki halimden iyi olmaktı gerçekten kıyafet diktireceğim ve şimdikinden düz bi karına sahip olmak hayalim Peki dren takılıyomu mutlaka en çok korktuğum şey o sevimsiz drenler cidden amelyattan çok o korkutuyo !
Fotoğraflarınızı benım de gormem mumkun mubakabildiniz mi arkadaslar?? yoksa hala olmuyor mu???
Beni de izlemeye alirmisiniz?Kizlar karin germe ameliyatima gitdigimde son anda gogus diklestirme olmusdum. Ama begenmedigim icin ve birazcik pismanlik duydugum icin pek sozunu etmedim. 2 ay olacak ilk defa meme estetigimin resmini yukledim. Bakin bakalim değmismi?
Gecmis olsun bende gorebilirmiyim diklestirmeyi haziranda bende diklestirme olacagimKizlar karin germe ameliyatima gitdigimde son anda gogus diklestirme olmusdum. Ama begenmedigim icin ve birazcik pismanlik duydugum icin pek sozunu etmedim. 2 ay olacak ilk defa meme estetigimin resmini yukledim. Bakin bakalim değmismi?
Kararin hayirli olsun kardesimde 2 mayis gogus buyutme olacak bulent beye bende kamran beye ameliat olmustumMerhaba ben Esteworld Bulent Tekerekoğlu ile görüştüm karın germe lipo ve göğüs dıkleştırme amelıyatı için 27 Temmuz gunune randevu aldım.17.500tl ye anlaştık.Doktor ile ilgili hep ıyı yorumlar.Sızlerınde farklı doktorlar varsa memnun kaldıgınız bılgınızden sonuçlarınızdan yararlanmak ısterım şimdiden tesekkur edıyorum...Bu arada çok panığım ya ıstedıgım gıbı olmazsa....
Kiz sen iki paket cikolataya mi kandin ben sana neler neler alirdim ya neyse kandirdim seni cikolataylagel ben iki paket çikolataya yaparım bu işi valla iyi çözdümmm doktor kadar varımmmmsadece kan tutuyor onu halletimi tamamdırrr canımmm
Kiz sen iki paket cikolataya mi kandin ben sana neler neler alirdim ya neyse kandirdim seni cikolataylasaka bir yana o parayi nasil biriktirecem allah bilir belki piyango cikzrsa anca :)))
Kizlar karin germe ameliyatima gitdigimde son anda gogus diklestirme olmusdum. Ama begenmedigim icin ve birazcik pismanlik duydugum icin pek sozunu etmedim. 2 ay olacak ilk defa meme estetigimin resmini yukledim. Bakin bakalim değmismi?
Selam kızlar uzun zamandır siteyi takipteyim iki 4kilo üzerinde çocuk dığurup 90'lı kilolara çıkıp tekrar kilo verdip verip aldıkça karnım sarktı çatlaklar oluştu can simidim çıktı falan filan ve küçük çocuğum 1bçk yaşına geldi artık cesaret edebilirim bu amelyata diyerek slim lipo ve karın germe ikilisine karar verdim daha doğrusu coşkun levent bey ile görüşerek karar verdik sonra asistanıyla gerginlik yaşadık falan fikan doktorumu değiştirdim cuma günü yeni drumla ilk görüşmem var hatta onay verirse pazartesi direk amelyata girmek istiyorum haziran 12de kardeşimin nişanı var ve nişanda kambur yürümek istemiyorum sizlerin dik yürümesi ne kadar zaman aldı ve vucut deli gibi ödem topluyomuş sizinde öyle oldu mu ne kadar sürede geçiyo?kafamda deli sorular!
Hayir canim karin germeden vazgecmedim Onda kararim kesindi cok arastirmisdim ona hazirdim. Ameliyata girecek Sira doktor cizim yapinca goguse karar verdim. Aldim izlemeye.merhaba benide izlemeye alırmısınız benimde öncesi sonrası resimlerim var karın germeden vazgeçip mememi oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?