• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaslar Merhaba ya bu ameliyattan sonra kilo kaybı yaşayanlar oldumu ben zaten çok zayıftım iyice zayıfladim valla göğüslerim gitti hiç kalmadı ben ne yapıcam yeni göğüsleri büyüyen kızlardan bile küçük kaldılar kızlarya göğüs büyümesininde bir yolu yokmu bi el atalım şu konuya
Silikondan başka çare yok maalesef.. Sakın gögüs büyüten bitkiler haplara yönelelip hormonlarınla oynama canım. Kilo alsanda karın göbek kısmını bozarsın,en son memeler belki birazcık far eder ama zor yani..

Silikondan başka çare yok maalesef.. Sakın gögüs büyüten bitkiler haplara yönelelip hormonlarınla oynama canım. Kilo alsanda karın göbek kısmını bozarsın,en son memeler belki birazcık far eder ama zor yani..
Yani istiyorum yaptırmak ama eşim izin vermiyor ikna edemedim doğal yoldan kilo almaya çalışıyorum inş. Basaricam

Ne kadar sanslisin bende su icsem yarar hep dikkat ediyorum kendime bende 1.61 boyunda 56 kiloyum aml 58 kilo ile girmistim. 51 olsam iyi ama gögüsler iyice sarkar artik :KK43:
Bence bu kilon çok iyi inan öyle tahta gibi iyi gözükmüyor ben biraz balık etli olmayı isterdim mesela ama hiç olamadım birtek hamilelikte aşırı kilo aldım ama baya aşırı 35 40 kilo kadar iki hamileligimdede sonra hepsi kendiliğinden tutmadı kilo benim derdim bu kadar zayıfladikca memeler gidiyor zaten bende kalmadı şu an 60 olsam belki biraz büyürler

Kızlar ben dün sabah itibariyle karın germe ve bel kısımlarıma vaser lipo oldum amelyattan odaya çıkmam tam 8saat sürmüş inanamadım 10da girdim 6 da odamdaydım.narkozun etkisi geçince ben bir titre bir titre zangır zangır ee 8 saat buz gibi amelyathanede durduk kolay dedğil dün açıkcası yürütmediler beni ayaklarıma bi alet bağladılar srekli yatmaktan kötü etkilenmesinler diye belimde korse ve drenler :KK43: dün ağır bir ağrım olmadı dikiş kısmında hiç ne acı ne ağrı ama bu belim ve iç kasların dikildiği iki memenin ortasında. Göbek deliğine olan kısım alllaaaaaahhhyok böyle bi acı ağrı gelelim bugüne ayağa kalkıyoruz diyene kadar herşey güzeldi ayağa kalkmaya çalışınca tansiyonum düş baygınlık geçir miden bulansın belin acısın ciğerin sökülsün oturdum çocuk gibi ağladım zaten geri oturttular hemen 2.kez ayağa kalkmam tabi daha kolaydı ama çok zordu yine sonuç it gibi pişmanım ben ne halt ettimde oldum bu amelyatı diye dövünmekle meşgulum

Kızlar ben dün sabah itibariyle karın germe ve bel kısımlarıma vaser lipo oldum amelyattan odaya çıkmam tam 8saat sürmüş inanamadım 10da girdim 6 da odamdaydım.narkozun etkisi geçince ben bir titre bir titre zangır zangır ee 8 saat buz gibi amelyathanede durduk kolay dedğil dün açıkcası yürütmediler beni ayaklarıma bi alet bağladılar srekli yatmaktan kötü etkilenmesinler diye belimde korse ve drenler :KK43: dün ağır bir ağrım olmadı dikiş kısmında hiç ne acı ne ağrı ama bu belim ve iç kasların dikildiği iki memenin ortasında. Göbek deliğine olan kısım alllaaaaaahhhyok böyle bi acı ağrı gelelim bugüne ayağa kalkıyoruz diyene kadar herşey güzeldi ayağa kalkmaya çalışınca tansiyonum düş baygınlık geçir miden bulansın belin acısın ciğerin sökülsün oturdum çocuk gibi ağladım zaten geri oturttular hemen 2.kez ayağa kalkmam tabi daha kolaydı ama çok zordu yine sonuç it gibi pişmanım ben ne halt ettimde oldum bu amelyatı diye dövünmekle meşgulum
Oncelikle geçmiş olsun ilk bende senin gibi pişman olmuştum neden oldum diye ama şimdi hiç pişman değilim iyiliğe olmuşum Karnım sımsıkı benim tek sıkıntım zayıflamam onun dışında hersey mükemmel sonra sende iyiki yaptırmıştır diyeceksin ben burdan aylar geçmiş arkadaşları okudukça acaba bu aylar banada geçerli derdim inan sonra bu acıların hepsini unutucaksin sağlıklı ve mutlu kalmak dileğiyle tekrar geçmiş olsun..

Oncelikle geçmiş olsun ilk bende senin gibi pişman olmuştum neden oldum diye ama şimdi hiç pişman değilim iyiliğe olmuşum Karnım sımsıkı benim tek sıkıntım zayıflamam onun dışında hersey mükemmel sonra sende iyiki yaptırmıştır diyeceksin ben burdan aylar geçmiş arkadaşları okudukça acaba bu aylar banada geçerli derdim inan sonra bu acıların hepsini unutucaksin sağlıklı ve mutlu kalmak dileğiyle tekrar geçmiş olsun..
Çoook teşekkür ederim şuanki durumum berbat yarın nasıl çıkışım yapılacak hastaneden hiç bilyorum evde 1bçk yAşında ilgi ve kucak bekleyen oğlum,amelyat olduğumu söylemediğim 7yaşında kızım var

Çoook teşekkür ederim şuanki durumum berbat yarın nasıl çıkışım yapılacak hastaneden hiç bilyorum evde 1bçk yAşında ilgi ve kucak bekleyen oğlum,amelyat olduğumu söylemediğim 7yaşında kızım var
Evet cnm anlıyorum seni zor bi durum ilk 15 gün katlanacaksin bunlarda geçecek ama oğlun küçükmus ona birinin bakması lazım sen ilgilenemezsin onlarla en az iki hafta birisinin yanında kalması lazım drenler in çıkınca biraz daha rahatlarsin geçecek bunlar

2hafta mı hemde eyvahlar olsun annem kalır yanımda artık ama çok pişmanım çoook
Pişmanlık geçtikten ve mutlu olduktan sonra görücem seni iki hafta nedir ki sabret ben hemen dik yuruyemedim mesela 1 ayimi aldı şimdi hiç olmamasim gibi şimdi sabır sadece sen tam karın gelmedi oldun dikiş izin buyukmu

Kızlar ben dün sabah itibariyle karın germe ve bel kısımlarıma vaser lipo oldum amelyattan odaya çıkmam tam 8saat sürmüş inanamadım 10da girdim 6 da odamdaydım.narkozun etkisi geçince ben bir titre bir titre zangır zangır ee 8 saat buz gibi amelyathanede durduk kolay dedğil dün açıkcası yürütmediler beni ayaklarıma bi alet bağladılar srekli yatmaktan kötü etkilenmesinler diye belimde korse ve drenler :KK43: dün ağır bir ağrım olmadı dikiş kısmında hiç ne acı ne ağrı ama bu belim ve iç kasların dikildiği iki memenin ortasında. Göbek deliğine olan kısım alllaaaaaahhhyok böyle bi acı ağrı gelelim bugüne ayağa kalkıyoruz diyene kadar herşey güzeldi ayağa kalkmaya çalışınca tansiyonum düş baygınlık geçir miden bulansın belin acısın ciğerin sökülsün oturdum çocuk gibi ağladım zaten geri oturttular hemen 2.kez ayağa kalkmam tabi daha kolaydı ama çok zordu yine sonuç it gibi pişmanım ben ne halt ettimde oldum bu amelyatı diyeca dövünmekle meşgulum
Canım çok geçmiş olsun tabiki kolay bi ameliyat değil bi sure sıkıntı çekiceksin ama geçicek hepsii.

2hafta mı hemde eyvahlar olsun annem kalır yanımda artık ama çok pişmanım çoook
Canım bebeğini bi iki ay taşımamalısın zaten ağır kaldırmak kesinlikle yasak eğer ameliyat tan önceki durumun çok kotuyse şu an çok mutlu olman lazımm.geçici sıkıntılar

Cok gecmis olsun bende meme ile vaser lipo oldugun gun pisman olmustum agridan ama bu hastaneden nasil cikacagim diye kendi kendimi yedim ama her gun cok cabuk iyilestim ve inanilmaz bi sekilde kendime geldim hemen
Benimde oglum kucuk bende germeyi ekimde duzunuyorum o zamana kadar 3 yasina yakin olacak yinede kucak istiyorlar iste bide ogla cocugu cok bagli anneye :( allah yardimcin olsun iyiki yaninda annen var .. Agrisiz surecler canim

Arkadaşlar dün bende karın germe ve lipo oldum çok araştırdım ama iyi ki yaptırmışım korkucak hiç bir şey yok arkadaşlar.sadece 1gün çok azcık bir ağrı ama herşeye değer
Dün mü oldun sende aynı gün olmuşuz şimdi kalktım yürüdüm daha iyiydim kendimede geldim ama bi dren popoya biride dikiş altına takılmış onları hiç sevmedim canımı acıtıyolar sen iyi misin ağrın ne durumda tam karın germemi

Pişmanlık geçtikten ve mutlu olduktan sonra görücem seni iki hafta nedir ki sabret ben hemen dik yuruyemedim mesela 1 ayimi aldı şimdi hiç olmamasim gibi şimdi sabır sadece sen tam karın gelmedi oldun dikiş izin buyukmu
Şuan dike çok yakın yürüyprum korse sayesinde belkide bilmiyorum en çok karın iç kaslarım acıyo tam karın germe oldum dikiş izini bugün hayal meyal gösterdi dr ama bakınca kötü olduğum için bakmadım dikkatlice çok tatlı galiba benim canım

Back