Merhaba arkadaşlar tüm hafta doktor doktor gezdim.İstenilen tahlilleri de yaptım.Çok şükür herşey güzel hiçbir engel yok.İlk baştan itibaren Cüneyt Özek ve Can Kopal arasında kalıyordum.Zira yüzyüze görüşmemiz sonucu manevi hislerimle Can Kopal'da karar verdim.HEr ikisi de bence başarılı birer hekim.Cüneyt bey de arkadaşım karın ve meme kombine ameliyat oldu.İyi bir referans.Ve Can bey de sağolsun buradan tanıdığım
C capoeira benim için önemli bir referans oldu görsel olarak.Ve hepinizde tahmin edersiniz ki doktorun tecrübesi,işinin ehli olması gibi özellikleri dışında bizlerin hissettiği manevi sezgilerde önemlidir.Velhasıl artık sizlerin pozitif enerjisine güzel dualarınıza ihtiyacım var.23 Mart Pazartesi sabah saat 09:00 da ameliyatım.Meme ve karın kombine olacak.MAlum havalar herkes grip evdekilerde ....eğer gripten kendimi koruyabilirsem sıkıntı yok.Eğer grip olursam ertelenecek.Herşey kader kısmet diyorum...Nasipse hayırlıysa sağlıklıysa keyifle gelecekse günler olsun değilse olmasın diyorum.En baştan beri ve hala aynı duaları ediyorum.
Şimdi tecrübeli arkadaşlarımdan ricam hastanede 2 gece kalacağım dediğim gibi kombine meme ve karın germe olacak...Doktorun asistanına ne giyersem rahat ederim diye sordum.Tek parça gecelik dedi.Zira sizler tecrübelisiniz ve o anları yaşadınız.2 gece hastane maratonumda yanımda neler olmalı.Çantamda giyeceğim çamaşırdan terliğe vb ...Lütfen yazarmısınız.Bu topiği baştan sona okudum biliyorsunuz ama herşey uçtu gitti.Bilmediğim bir heyecan, tedirginlik var ...içim içime sığmıyor.Bu hafta el ayak vücut dahil tüm bakımlarımı yapmış hastane çantamı hazırlamış olmak istiyorum.Bana tavsiyelerinizi merak ediyorum.
Doktorum ameliyat sonrası 2 gece hastanede kalırsın 3 gün sonra kontrole bekliyorum ilk 3 ay sık kontroller dedi.5-7 gün eğik yürümen gerekecek sonra daha rahatlayacaksın dedi.İzlerin gidişatını anlattı ve 18 ay içinde vücutla aynı tonlamada rahatsız etmeyen bir iz kalacak dedi...Haziran'da rahatça denize girersin keyfini sürersin ve müthiş özgüvende olacaksın dedi.Yapacağı ameliyatı ayrıntısıyla anlattı.6-7 saat sürecek dedi.Velhasıl doktorun dedikleri bunlar peki sizler yaşadıklarınıza istinaden neler eklemek istersiniz çok merak ediyorum.Biliyorum ki topiği ilk sayfasından itibaren okuduğumda siz sevgili dostlar hep birbirinize destek olmuştunuz.Ben gibi heyecanlı olan arkadaşlar şimdi tecrübeliler...Nihayet sıra bana geldi...