Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Korse için bana 2 ay dedi. Hatta aslında 1 ay takılıyor ama sende fıtık olduğu için 2 ay tak dedi. Bantlara da haftaya başlayacağım inşallah. 1 ay kullanacakmışım.
Ya Kizlar bu bant olayi nedir ben dun 1 haftalik kontrolume gitdim ve cikarildi artik gerek yokmus. Taksammi diye dusunuyorum cunku pansuman yapmam gerek ve yapildiginda iç camasiri olsun korse yapisiyor.

Kızlar ben çok şişiyorum baloncuk gibiyim ameliyat olalı 3 ay 15 geçti hala şişmem normalmi?birde koşu bandında yuruyuşe başladım tempolu karnında ağrı oldu buda normalmi yoksa değilmi?

canım çok normal bunlar ben 4.ayda yatakda hızlı döndüm deli yatarım karnıma ağrı girmişti sabah doktoru aradım dedim içte dikiş yırtıldı galiba güldü dedi normal ama içiniz rahat etsin gelin bakalım yani panic yapma boşuna

Canım ya çok tşk ederim iç dikişlerden çok korkuyorumbide ben dip bucak temizliğimi yapıyorum doktor futbol bile oynayabilirsin dedi ama yınede korkuyorum.

Kızlar ben çok şişiyorum baloncuk gibiyim ameliyat olalı 3 ay 15 geçti hala şişmem normalmi?birde koşu bandında yuruyuşe başladım tempolu karnında ağrı oldu buda normalmi yoksa değilmi?
Nulgün bende hala sisiyorum Benim dr bana 2 aydan sonra spor Yap dedi ama karninda agri hisssettigin an birak dedi bence dikkat et

senay1986 Ne zaman foto ekleyeceksin canım. Merak ediyorum sonucunu
Ya arzu cumartesi kontrolume gitdim izimi ilk defa gordum ve canim skldı. Iz Cok uzun geldi bana seninki ve londonsibelinki cok temiz gozukuyor yani kabuk falan yok yada reskmlerinizmi bulanik diyim, ben cekiyorum yaranin butun detaylari ortada Bugunde banyo yapabilirmisim bi banyomu yapim temizlensin bakalim belki daha iyi gozukur. Uzun sure bantlamayi senmi tercih etdin arzu acaba bantlasammi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…