• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

[QUObeTE="phanderon, post: 39599402, member: 662405"]Sevgili kozmetik, maviay, selmanur, askkitabı, arzum77, plnnmn, Jelesec ve ilkbay06 ve bilemediğim diğer arkadaşlar...
Beni de izlemeye alır mısınız lütfen. Fotoğraflarınızı görmek istiyorum :)[/QUOTE]
Plnnmn cevap yazdığın için çok mutlu oldum. Geçmişler olsun. Bana tecrübelerini biraz anlatır mısın. Devlet Hastanesinde mi oldunuz ameliyatı? Benim ilk tercihim bu yönde ama pişman da olmak istemiyorum. Yarın ilk muayenemi olmaya gideceğim bi devlet hastanesine ama çok araştırarak karar vermek istiyorum. şimdiden teşekkür ederim

[QUOTbende sizin gibE="phanderon, post: 39583225, member: 662405"]Merhaba bayanlar, az önce üye oldum.
2 çocuktan 2 yıl geçtikten sonra karın gerdirme ameliyetı olmaya karar verdim ben de. Araştırmaya internet üzerinden yeni başladım. Ankara da bu ameliyatı olanlar var mı acaba?

bende ankarada oturuyorum ve 1 ay oldu karın germe ameliyatı olalı dr muhittin eski yaptı ameliyatımı harika oldu çok başarılı bir hoca tavsiye ederimmm[/QUOTE]

GATA da mı ameliyat ediyor Muhittin Bey? Bir asker eşi olarak çok umutlandım şimdi :KK49::KK49::KK49: biraz detay verebilir misiniz lütfen? Fiyat mesela??

bende ankarada oturuyorum ve 1 ay oldu karın germe ameliyatı olalı dr muhittin eski yaptı ameliyatımı harika oldu çok başarılı bir hoca tavsiye ederimmm

GATA da mı ameliyat ediyor Muhittin Bey? Bir asker eşi olarak çok umutlandım şimdi :KK49::KK49::KK49: biraz detay verebilir misiniz lütfen? Fiyat mesela??[/QUOTE]
İzlemeye aldım cnm

Plnnmn cevap yazdığın için çok mutlu oldum. Geçmişler olsun. Bana tecrübelerini biraz anlatır mısın. Devlet Hastanesinde mi oldunuz ameliyatı? Benim ilk tercihim bu yönde ama pişman da olmak istemiyorum. Yarın ilk muayenemi olmaya gideceğim bi devlet hastanesine ama çok araştırarak karar vermek istiyorum bencede cok emin olmadan karar verme ve gorustugun her dr dan oncesi ve sonrasi resim gormek istedigini soyle ben cok acemice karar verdim isini onemseyen iyi yapan bi doktor mucizeler yaratabiliyor gercekten.

resimlerinize baktım. Şiş gibi duruyor sanki, şu anda nasıl? Nekadar oldu ameliyat olalı? ben bugün Atatürk Araştırmaya gittim fikir olsun diye. 3600 tl dedi doktor. 3-4 gün hastanede yatış. GATA ya da gideceğim en kısa zamanda...
Ayin 6 2 ay olcak evet hala sisim cünkü kiyafetlerim hala dar geliyor
Hakkinda hayirlisi olsun Canim iyice arastir dr secimi cok önemli

resimlerinize baktım. Şiş gibi duruyor sanki, şu anda nasıl? Nekadar oldu ameliyat olalı? ben bugün Atatürk Araştırmaya gittim fikir olsun diye. 3600 tl dedi doktor. 3-4 gün hastanede yatış. GATA ya da gideceğim en kısa zamanda...
Atatürk dediğin devlet mi ? 3600 diyor çok uygun neden acaba bende birkaç doktorlar görüştüm 8000 bin aşağı fiyat vermediler

Back