• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim ben biraz sasirdim cünkü Karin ameliyati olan herkez en az 3 ay Korse giyiyor bende dikislerimde az bir sey kanama olmustu Benim dr ona bile 5 gün günde iki kere Antibiotik ic demisti
Karismak istemem dr daha iyi bilir Tabi ama bence o korseyi giy nasil olsa simdi kis zarari olcagini sanmiyorum
Bende en az 1,5 ay korse kullanmayı düsünüyorum canim.benim dikislerimde kanama degildi sag tarafimda sıvı birikmesi olmustu oda enfeksiyona yol acmıstı cok sükür antibiyotik kuruttu ama o bölgem taş gibi sert kaldı.

Korse için bana 2 ay dedi. Hatta aslında 1 ay takılıyor ama sende fıtık olduğu için 2 ay tak dedi. Bantlara da haftaya başlayacağım inşallah. 1 ay kullanacakmışım.
Benimde ikinci aykontolpnde artık kullanmayabilirsin demişti,27 sinde üç ay olacak ama ben kendi korsemi kullanıyorum. Daha rahat ediyorum aslında,korsesiz çıplak gibi hissediyorum artık :p Yavaş yavaş korsesiz alıştıracağım kendimi yaza kadar :)
Benimde göbek fıtığıma müdahale edildi,Belkide ondan iki ay sürdü bilemiyorum ..

Valla bence kullan canım. Ne biliyim ben halen kullanıyorum,ama doktorun taktığını değil. Kendimde olana geçtim . Geçen kontrolde çıkartabilirsin korseyi demişti çünkü,bende benim meme altında kadar olan korsem var,kullansam olurmu dedim sen bilirsin demişti. Yaza kadar kullanmayı düşünüyorum açıkcası.. Gece yatarken çıkartıyorum,genelde gündüz giyiniyorum .. Ama kullanmadığında oluyor yani.
Bende oyle düsünüyorum canım.

Jelesec ameliyat öncesi resmimi ekledim icler acisi dr elleri dert görmesin ve sana bin kere tesekkür ederim dr bulmakta cok büyük katkin var

canım gördüm ya ve inanamadım :KK14: gerçekten içler acısı hemde ameliyat sonrası böyle olması allahım kim bu yola çıktıysa güzel sonuçlar yaşatsın ,çok zor bir durum kötü sonuç psikoloji bitiyor :KK14:

ben hep yazdım bende şimdi artık yok glorys arkadaşıma çok tşk ederim onun sayesinde doktorun adını ilk duydum ajandama not aldım :KK19: sağol canım sende :KK68:

Back