• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım moralini bozma evet resimlerine baktım göbek deliğinde büyüklükten başka sorun var şekil göbek deliği gibi değil doktoruna bunu belirt ilerde geçmezse revizyon yapar
Haklısın canım beklemekten baska bi care yok şimdi ama resmi çektiğim günden şimdiye bile fark var küçüldü biraz erken karar vermemek lazım zaman en iyi çare

Görümcem dr la yazismis Ercan bey daha ameliyatin yeni oldugunu sonuclarin 4 aydan sonra gorebilcegimizi gidisatin güzel ve normal oldugunu yazmis icim rahatlati görümcem bende spor yapabilcegim zamani iple cekiyorum
Askkitabi senin adina sevindim senin ameliyatlarinda gercekten güzel oldu

Benim Dr kastetim canim ;)

canım çok normal bunlar çok yazıldı çizildi ama seni ve yeni olan arkadaşlarımın paniğini çok iyi anlıyorum bende kızları telde deli etmiştim:)))) ödem sen daha çok yenisin ha dikkat et kilo ye iç yapma almazsın
Jelesec odemlerim gercekten yavas yavas gidiyor ama benim belim vucuduma Göre galiba cok ince resim ekledim 2 tane bakarmisin

Benim doktorum korseyi ara ara cıkar artık dedi ve ben 3.haftadayım galiba cok yanlıs bi dr secmisim ben ne sorsam gerek yok diyor :KK43:

her doktorun tekniği farklı canım, ara ara bizde banyo yaparken oluyordu, sende hocam neye gerek var de:))))) korseyi tak sen daha çok erken yahu 3.hafta 1.ay olmamış bile ne bilim

her doktorun tekniği farklı canım, ara ara bizde banyo yaparken oluyordu, sende hocam neye gerek var de:))))) korseyi tak sen daha çok erken yahu 3.hafta 1.ay olmamış bile ne bilim
Dr cıkarabilirsin artik cok gerek yok desede ben en azından 1.5 ay takmayı düsünüyorum.sag tarafimda dikislerde enfeksiyon oldu antibiyotik icme gerek yok dedi ya :KK12:ben yinede 4 gündur antibiyotik iciyorum cok sukur enfeksiyon epey azaldı.ben kendi kendimin dr u oldum resmen.

Dr cıkarabilirsin artik cok gerek yok desede ben en azından 1.5 ay takmayı düsünüyorum.sag tarafimda dikislerde enfeksiyon oldu antibiyotik icme gerek yok dedi ya :KK12:ben yinede 4 gündur antibiyotik iciyorum cok sukur enfeksiyon epey azaldı.ben kendi kendimin dr u oldum resmen.
Canim ben biraz sasirdim cünkü Karin ameliyati olan herkez en az 3 ay Korse giyiyor bende dikislerimde az bir sey kanama olmustu Benim dr ona bile 5 gün günde iki kere Antibiotik ic demisti
Karismak istemem dr daha iyi bilir Tabi ama bence o korseyi giy nasil olsa simdi kis zarari olcagini sanmiyorum

hayda enfeksiyona ilaç vermemisi daha garip arkadaşım valla ne diyim:KK14: iç iç valla minik bir kanama da bizim dr ampül sürdürüyor ilerlemesin diye,tecrübe ediniyoruz yaşadıklarımız dan ve forum sayesinde

Benim doktorum korseyi ara ara cıkar artık dedi ve ben 3.haftadayım galiba cok yanlıs bi dr secmisim ben ne sorsam gerek yok diyor :KK43:
Valla bence kullan canım. Ne biliyim ben halen kullanıyorum,ama doktorun taktığını değil. Kendimde olana geçtim . Geçen kontrolde çıkartabilirsin korseyi demişti çünkü,bende benim meme altında kadar olan korsem var,kullansam olurmu dedim sen bilirsin demişti. Yaza kadar kullanmayı düşünüyorum açıkcası.. Gece yatarken çıkartıyorum,genelde gündüz giyiniyorum .. Ama kullanmadığında oluyor yani.

canım korse en az 3.ay ama diyim ben çıkarmak istemedim o olmayınca sanki sabah göbeğim şişiyordu bantlar derken silikon bantmı izler için olan o uzun zaman kullanılıyor para yetene kadar diyim:))))))

Korse için bana 2 ay dedi. Hatta aslında 1 ay takılıyor ama sende fıtık olduğu için 2 ay tak dedi. Bantlara da haftaya başlayacağım inşallah. 1 ay kullanacakmışım.

Back