Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Resimlerimiz gayet net canım,ne ise onu gösteriyor. Arada sadece zaman farkı var,sen daha yenisin sonuçta. Bizimde ilk başta kabuklanma oldu,kesi daha koyu renkli idi. Zaman geçtikçe düzeliyor ve silikleşiyor.. Sakın kabukları elleme,kendi düşsün. Ben forumda tavsiye olarak okudum Tape bantını,doktoruma sordum,onay aldım ve kullandım. Sende sor,tavsiye ederse kullanabilirsin. Her doktorun stili farklı çünkü..

Doktorumuz ayni sorma firsatim olmadi ama asistani gerekmez dedi tlfonda sorarim artik Vallahi sizin 1 haftalik resimleriniz cok temiz durùyor benimkine gore. Simdilik sabir diyelim. Resim Yukledigimde yazarım canim.

Doktorumuz ayni sorma firsatim olmadi ama asistani gerekmez dedi tlfonda sorarim artik Vallahi sizin 1 haftalik resimleriniz cok temiz durùyor benimkine gore. Simdilik sabir diyelim. Resim Yukledigimde yazarım canim.
Pardon ya senin 1 haftalik karninin resmi yokmuş baskasiyla karistirmisim.

Ben ankarada oldum.lütfen dr iyi arastırın derim.

Hasan beye ameliyat oldugunu bilmiyordum canım.. Bir haftalık fotoda izlerim gayet koyu duruyordu aslında,kabuklanma vardı çünkü..
Silikon bant bana önerilmedi,Haricen iz azaltıcı kremde önerilmedi.İzler biraz kişisel bir durum. Kesi de deformasyona göre uzayıp kıssalabiliyor.Örnegin yanlarda ve sırta doğru deri fazlalığı varsa kesi uzun tutulur deride büzüşme olmaması için.
Tape bantını dediğim gibi doktorum önermemişti. Ben forumda askkitabi nın tavsiyesi üzerine sipariş vermiştim,Hasan beye sordum oda kullanabilirsin demişti. Sende Hasan beye sorabilirsin Tape bantını. Asistanlara değil,doktora direk sorularını sorarsan daha iyi olur bence
Henüz yolun başında oldugun içşn bol sabıra ihtiyacın olacak :) Ben üç ayıma yeni gireceğim,daha yeni yeni rahatlıyorum bazı konularda ama halen bazı durumlar için sabırlı olmaya ihtiyaç duyduğumun farkındayım yani ..

Ben tam 10 hafta giydim korseyi! Artik gerek yok dedi doktorum gecen hafta kontrolümde, ama ben geceleri yinede giyinmek istiyorum dedim oda nasil isterseniz, yani sorun yok daha uzun takmakta!!

Ben ankarada oldum.lütfen dr iyi arastırın derim.

Plnnmn cevap yazdığın için çok mutlu oldum. Geçmişler olsun. Bana tecrübelerini biraz anlatır mısın. Devlet Hastanesinde mi oldunuz ameliyatı? Benim ilk tercihim bu yönde ama pişman da olmak istemiyorum. Yarın ilk muayenemi olmaya gideceğim bi devlet hastanesine ama çok araştırarak karar vermek istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

[QUOTbende sizin gibE="phanderon, post: 39583225, member: 662405"]Merhaba bayanlar, az önce üye oldum.
2 çocuktan 2 yıl geçtikten sonra karın gerdirme ameliyetı olmaya karar verdim ben de. Araştırmaya internet üzerinden yeni başladım. Ankara da bu ameliyatı olanlar var mı acaba?[/QUOTE]
Nerede oldunuz acaba, geçmiş olsun bu arada. Biraz detay verebilir misiniz lütfen.
Ayrıca varsa resimlerinizi görebilir miyim???
bende ankarada oturuyorum ve 1 ay oldu karın germe ameliyatı olalı dr muhittin eski yaptı ameliyatımı harika oldu çok başarılı bir hoca tavsiye ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…