- 12 Eylül 2014
- 49
- 59
- 103
Kozmetik öncelikle geçmiş olsun benide izlemeyenalırmısın? uzun zamandır giremiyordum şifremi kaybettim uzaktan izliyordum sizi içim gidiyordu :)Aldim Canim bakabilirsin
Resimlerimiz gayet net canım,ne ise onu gösteriyor. Arada sadece zaman farkı var,sen daha yenisin sonuçta. Bizimde ilk başta kabuklanma oldu,kesi daha koyu renkli idi. Zaman geçtikçe düzeliyor ve silikleşiyor.. Sakın kabukları elleme,kendi düşsün. Ben forumda tavsiye olarak okudum Tape bantını,doktoruma sordum,onay aldım ve kullandım. Sende sor,tavsiye ederse kullanabilirsin. Her doktorun stili farklı çünkü..Ya arzu cumartesi kontrolume gitdim izimi ilk defa gordum ve canim skldı. Iz Cok uzun geldi bana seninki ve londonsibelinki cok temiz gozukuyor yani kabuk falan yok yada reskmlerinizmi bulanik diyim, ben cekiyorum yaranin butun detaylari ortada Bugunde banyo yapabilirmisim bi banyomu yapim temizlensin bakalim belki daha iyi gozukur. Uzun sure bantlamayi senmi tercih etdin arzu acaba bantlasammi?
Doktorumuz ayni sorma firsatim olmadi ama asistani gerekmez dedi tlfonda sorarim artik Vallahi sizin 1 haftalik resimleriniz cok temiz durùyor benimkine gore. Simdilik sabir diyelim. Resim Yukledigimde yazarım canim.Resimlerimiz gayet net canım,ne ise onu gösteriyor. Arada sadece zaman farkı var,sen daha yenisin sonuçta. Bizimde ilk başta kabuklanma oldu,kesi daha koyu renkli idi. Zaman geçtikçe düzeliyor ve silikleşiyor.. Sakın kabukları elleme,kendi düşsün. Ben forumda tavsiye olarak okudum Tape bantını,doktoruma sordum,onay aldım ve kullandım. Sende sor,tavsiye ederse kullanabilirsin. Her doktorun stili farklı çünkü..
Pardon ya senin 1 haftalik karninin resmi yokmuş baskasiyla karistirmisim.Doktorumuz ayni sorma firsatim olmadi ama asistani gerekmez dedi tlfonda sorarim artik Vallahi sizin 1 haftalik resimleriniz cok temiz durùyor benimkine gore. Simdilik sabir diyelim. Resim Yukledigimde yazarım canim.
tabi bakabilirsinKozmetik öncelikle geçmiş olsun benide izlemeyenalırmısın? uzun zamandır giremiyordum şifremi kaybettim uzaktan izliyordum sizi içim gidiyordu :)
Sagol Canim resimlere bakabilirsinKozmetik öncelikle geçmiş olsun benide izlemeyenalırmısın? uzun zamandır giremiyordum şifremi kaybettim uzaktan izliyordum sizi içim gidiyordu :)
Ben ankarada oldum.lütfen dr iyi arastırın derim.Merhaba bayanlar, az önce üye oldum.
2 çocuktan 2 yıl geçtikten sonra karın gerdirme ameliyetı olmaya karar verdim ben de. Araştırmaya internet üzerinden yeni başladım. Ankara da bu ameliyatı olanlar var mı acaba?
Hasan beye ameliyat oldugunu bilmiyordum canım.. Bir haftalık fotoda izlerim gayet koyu duruyordu aslında,kabuklanma vardı çünkü..Doktorumuz ayni sorma firsatim olmadi ama asistani gerekmez dedi tlfonda sorarim artik Vallahi sizin 1 haftalik resimleriniz cok temiz durùyor benimkine gore. Simdilik sabir diyelim. Resim Yukledigimde yazarım canim.
Askkitabi iki tane yeni resim ekledim sanki benim belim cok ince vucuduma gore
Canim ben biraz sasirdim cünkü Karin ameliyati olan herkez en az 3 ay Korse giyiyor bende dikislerimde az bir sey kanama olmustu Benim dr ona bile 5 gün günde iki kere Antibiotik ic demisti
Karismak istemem dr daha iyi bilir Tabi ama bence o korseyi giy nasil olsa simdi kis zarari olcagini sanmiyorum
Sagol askkitabi sagol bende karnima bakiyorum bazen inanmiyorum eski halimi hatirlayinca simdiki halinden okadar memnunumkiGördüm canim yorum da yazdim..... Bel harika olmus Ercan beyin ellerine saglik, önceki ve sonraki resimler mucize gibi.
Ben ankarada oldum.lütfen dr iyi arastırın derim.
Ben ankarada oldum.lütfen dr iyi arastırın derim.
Merhaba bayanlar, az önce üye oldum.
2 çocuktan 2 yıl geçtikten sonra karın gerdirme ameliyetı olmaya karar verdim ben de. Araştırmaya internet üzerinden yeni başladım. Ankara da bu ameliyatı olanlar var mı acab
Merhaba bayanlar, az önce üye oldum.
2 çocuktan 2 yıl geçtikten sonra karın gerdirme ameliyetı olmaya karar verdim ben de. Araştırmaya internet üzerinden yeni başladım. Ankara da bu ameliyatı olanlar var mı acaba?
bende ankarada oturuyorum ve 1 ay oldu karın germe ameliyatı olalı dr muhittin eski yaptı ameliyatımı harika oldu çok başarılı bir hoca tavsiye ederimmmNerede oldunuz acaba, geçmiş olsun bu arada. Biraz detay verebilir misiniz lütfen.
Ayrıca varsa resimlerinizi görebilir miyim???
Aldim bile bak bakalim beyencekmisinSevgili kozmetik, maviay, selmanur, askkitabı, arzum77, plnnmn, Jelesec ve ilkbay06 ve bilemediğim diğer arkadaşlar...
Beni de izlemeye alır mısınız lütfen. Fotoğraflarınızı görmek istiyorum :)
Beni de ALIN lütfen :)Sevgili kozmetik, maviay, selmanur, askkitabı, arzum77, plnnmn, Jelesec ve ilkbay06 ve bilemediğim diğer arkadaşlar...
Beni de izlemeye alır mısınız lütfen. Fotoğraflarınızı görmek istiyorum :)
Kosmetik harika olmuş ben çok beğendim her resmine yorum yapasım geldi ama buradan dile getirmek istedim muhteşem ve bende istiyoruuuummmAl
Aldim bile bak bakalim beyencekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?