Bende en az 1,5 ay korse kullanmayı düsünüyorum canim.benim dikislerimde kanama degildi sag tarafimda sıvı birikmesi olmustu oda enfeksiyona yol acmıstı cok sükür antibiyotik kuruttu ama o bölgem taş gibi sert kaldı.Canim ben biraz sasirdim cünkü Karin ameliyati olan herkez en az 3 ay Korse giyiyor bende dikislerimde az bir sey kanama olmustu Benim dr ona bile 5 gün günde iki kere Antibiotik ic demisti
Karismak istemem dr daha iyi bilir Tabi ama bence o korseyi giy nasil olsa simdi kis zarari olcagini sanmiyorum
Dr un tavrı garip ve umursamaz sans istehayda enfeksiyona ilaç vermemisi daha garip arkadaşım valla ne diyimiç iç valla minik bir kanama da bizim dr ampül sürdürüyor ilerlemesin diye,tecrübe ediniyoruz yaşadıklarımız dan ve forum sayesinde
Benimde ikinci aykontolpnde artık kullanmayabilirsin demişti,27 sinde üç ay olacak ama ben kendi korsemi kullanıyorum. Daha rahat ediyorum aslında,korsesiz çıplak gibi hissediyorum artıkKorse için bana 2 ay dedi. Hatta aslında 1 ay takılıyor ama sende fıtık olduğu için 2 ay tak dedi. Bantlara da haftaya başlayacağım inşallah. 1 ay kullanacakmışım.
Bende oyle düsünüyorum canım.Valla bence kullan canım. Ne biliyim ben halen kullanıyorum,ama doktorun taktığını değil. Kendimde olana geçtim . Geçen kontrolde çıkartabilirsin korseyi demişti çünkü,bende benim meme altında kadar olan korsem var,kullansam olurmu dedim sen bilirsin demişti. Yaza kadar kullanmayı düşünüyorum açıkcası.. Gece yatarken çıkartıyorum,genelde gündüz giyiniyorum .. Ama kullanmadığında oluyor yani.
Jelesec ameliyat öncesi resmimi ekledim icler acisi dr elleri dert görmesin ve sana bin kere tesekkür ederim dr bulmakta cok büyük katkin varevet çok ince belin ercan bey bele lipo yapmasaymış olurmuş:))))))
Jelesec ameliyat öncesi resmimi ekledim icler acisi dr elleri dert görmesin ve sana bin kere tesekkür ederim dr bulmakta cok büyük katkin var
Bende bakabilirmisin resimlerineJelesec ameliyat öncesi resmimi ekledim icler acisi dr elleri dert görmesin ve sana bin kere tesekkür ederim dr bulmakta cok büyük katkin var
Yani resimlerineBende bakabilirmisin resimlerine
Tabi bakabilirsin seni izlemeye aliyorum ozamanYani resimlerine
Ben de görebilir miyim?Jelesec ameliyat öncesi resmimi ekledim icler acisi dr elleri dert görmesin ve sana bin kere tesekkür ederim dr bulmakta cok büyük katkin var
Görebilirsin beni izlemeye al canimBen de görebilir miyim?
Cünkü ben seni zaten izliyorumBen de görebilir miyim?
Acemilikten farketmemisim ki resimlere bakip bakip bi daha baktim Masallah tam bi fistik olmussun bayildim ve hala inanamiyorum.Kac ay gecti?Cünkü ben seni zaten izliyorum
Martin 6 sinda 2 ay olcakAcemilikten farketmemisim ki resimlere bakip bakip bi daha baktim Masallah tam bi fistik olmussun bayildim ve hala inanamiyorum.Kac ay gecti?
Ne mutlu sana Diyet,yürüyüş filan yaptın mı? Çok hızlı sonuç almışsın süperMartin 6 sinda 2 ay olcak
Maşşallah çok güzel oturmuş vucüt hatlarınMartin 6 sinda 2 ay olcak
darısı başımıza inşallah... daha 10 gün olmasına rağmen hergün aynaya bakar oldum inceldimmi diyeMaşşallah çok güzel oturmuş vucüt hatların
Âmin önemli olan ameliyattı zor olan kısım gitti geriye tadını çıkarmak kaldı sizin için ben çok üzülüyorum zaman hiç geçmiyordarısı başımıza inşallah... daha 10 gün olmasına rağmen hergün aynaya bakar oldum inceldimmi diye
kosmetik doktorunun ellerine saglık canım mucize budur öyledegilmi harika olmuşMartin 6 sinda 2 ay olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?