Ve ben iki Saat yuruyus yapiyim yoruluyorum iki hafta sonra ise baslicam ben 8 Saat ayakta nasil caliscam merak ediyorum gorumcemde ayni gün ameliyat olduk o yüzmeye gidiyor bende 4 tane fitik vardi acaba ondanmi hepsinin gecicegini biliyorum ama bazi Arkadaslarin yandan resimlerini görüyorum incecikler bendemi bir anormallik var acaba
doktoruna bi sor istersen canim öncesi foton olmadigi icin pek birsey diyemeyecegim. Insallah cabuk düzelir ödemlerGunaydin kizlar size bir sorum var ben ameliyat olali bir bucuk ay oldu ameliyattan önce bile kendime baktinmi zaman dümdüz bir karnim vardi ve inceciktim simdi ameliyat oldum cok kalin gözüküyorum dün Kizim bile Dalga gecti bana kardes geliyor diye
Jelesec dr rahatsiz etmek istemiyorum belki düzelir diye ama resmen hamile gibiyim dr kesin normal dicek ama ben genede kafama takiyorum kilomu aldim diyorum ameliyata girdigim kilonun aynisi böyle devam ederse sorucamcanım herkesde iyileşme süreci farklı gelişir anarmallik olacağını sanmıyorum ama yine bir doktora sor
Gözün aydinSonunda korseden kurtuldum doktoruma iskenceye dönüstü deyince birakabilirsin dedi, mini germede 3 hafta normalmis
Evet insallah gercekten Sinir bozucudoktoruna bi sor istersen canim öncesi foton olmadigi icin pek birsey diyemeyecegim. Insallah cabuk düzelir ödemler
Evet insan düsünmeden edemiyor ama sabretcegiz heralde yapcak bir sey yokCanım benim daha cok yeni 15.gun bende eskiye gore daha cok gobekliyimbende resimlere baktim 2.haftada 3.haftada hatta ilk haftadan inceldigini düz bir gobegi oldugunu soyluyor cogu arkadas.bende takiyorum incelemicemmi diye
Bu ameliyat çoooook büyük sabır işi.. 4 aydan önce doğum yapmayı bekleme :)) sonralarıda o inmeler şişmeler devam edecek ama bu kadar deil.. Ömrümü yedi bu sabır işi :) ama herşey güzel olacak merak etmeEvet insan düsünmeden edemiyor ama sabretcegiz heralde yapcak bir sey yok
Lipo da yapildimi sana? Doktorun kimdi?bugün 4. günüm kontrole gittim karşıdan bakınca idare ederde yandan aynıyım hamile gibi kilomda aynı dikişlerimin çok iyi olduğunu söledi doktorum ve bana korse hiç takmadı bantladı beni sordum sigara içenlerde iyileşme böyle daha iyi oluyor dedi bundan sonrası için ince yumuşak uzun bir korse takmamı söledi... ameliyatta çok inceydin ödem baya var dedi 4 aydan önce bişey bekleme dedi
Sigara içiomusun? İlk defa korse takmayanını duydum : ()bugün 4. günüm kontrole gittim karşıdan bakınca idare ederde yandan aynıyım hamile gibi kilomda aynı dikişlerimin çok iyi olduğunu söledi doktorum ve bana korse hiç takmadı bantladı beni sordum sigara içenlerde iyileşme böyle daha iyi oluyor dedi bundan sonrası için ince yumuşak uzun bir korse takmamı söledi... ameliyatta çok inceydin ödem baya var dedi 4 aydan önce bişey bekleme dedi
zekeriya kul yapıldı canım evetLipo da yapildimi sana? Doktorun kimdi?
bırakmayı çok denedim bırakamadım malesef azaltmıştım sadeceSigara içiomusun? İlk defa korse takmayanını duydum : ()
Cok gecmis olsun insallah hersey yolunda gidermerhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar
teşekkür ederim canım sen ne zaman ameliyat olacaksınCok gecmis olsun insallah hersey yolunda giderdarisi bana
Daha belli degil canim ama seneye kesin yaptiracam daha iki ay once lipo ve meme buyutme oldugum icin biraz ara vermem lazim:)teşekkür ederim canım sen ne zaman ameliyat olacaksın
Jelesec dr rahatsiz etmek istemiyorum belki düzelir diye ama resmen hamile gibiyim dr kesin normal dicek ama ben genede kafama takiyorum kilomu aldim diyorum ameliyata girdigim kilonun aynisi böyle devam ederse sorucam
teşekkür ederim canım sen ne zaman ameliyat olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?