Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım herkesde iyileşme süreci farklı gelişir anarmallik olacağını sanmıyorum ama yine bir doktora sor

doktoruna bi sor istersen canim öncesi foton olmadigi icin pek birsey diyemeyecegim. Insallah cabuk düzelir ödemler

Kızlar bugun bandajlar açıldı ilk kez karnım gördüm resim ekledim bakın ve yorumlarınızı bekliyorum çok hayal kırıklığı moralım bozuk doktorum çok güzel olacak sabır dedi ama göbek deligim çok büyük izim çok uzun düzelecek mi

canım herkesde iyileşme süreci farklı gelişir anarmallik olacağını sanmıyorum ama yine bir doktora sor
Jelesec dr rahatsiz etmek istemiyorum belki düzelir diye ama resmen hamile gibiyim dr kesin normal dicek ama ben genede kafama takiyorum kilomu aldim diyorum ameliyata girdigim kilonun aynisi böyle devam ederse sorucam

Canım benim daha cok yeni 15.gun bende eskiye gore daha cok gobekliyim bende resimlere baktim 2.haftada 3.haftada hatta ilk haftadan inceldigini düz bir gobegi oldugunu soyluyor cogu arkadas.bende takiyorum incelemicemmi diye
Evet insan düsünmeden edemiyor ama sabretcegiz heralde yapcak bir sey yok

Evet insan düsünmeden edemiyor ama sabretcegiz heralde yapcak bir sey yok
Bu ameliyat çoooook büyük sabır işi.. 4 aydan önce doğum yapmayı bekleme :)) sonralarıda o inmeler şişmeler devam edecek ama bu kadar deil.. Ömrümü yedi bu sabır işi :) ama herşey güzel olacak merak etme

bugün 4. günüm kontrole gittim karşıdan bakınca idare ederde yandan aynıyım hamile gibi kilomda aynı dikişlerimin çok iyi olduğunu söledi doktorum ve bana korse hiç takmadı bantladı beni sordum sigara içenlerde iyileşme böyle daha iyi oluyor dedi bundan sonrası için ince yumuşak uzun bir korse takmamı söledi... ameliyatta çok inceydin ödem baya var dedi 4 aydan önce bişey bekleme dedi

Lipo da yapildimi sana? Doktorun kimdi?

Sigara içiomusun? İlk defa korse takmayanını duydum : ()

Cok gecmis olsun insallah hersey yolunda gider darisi bana

Jelesec dr rahatsiz etmek istemiyorum belki düzelir diye ama resmen hamile gibiyim dr kesin normal dicek ama ben genede kafama takiyorum kilomu aldim diyorum ameliyata girdigim kilonun aynisi böyle devam ederse sorucam

canım çok normal bunlar çok yazıldı çizildi ama seni ve yeni olan arkadaşlarımın paniğini çok iyi anlıyorum bende kızları telde deli etmiştim:)))) ödem sen daha çok yenisin ha dikkat et kilo ye iç yapma almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…