he iyi o zaman ya kosmetik 4 ay 6 ay problem degil önemli olan sürekli kalmasinda :)Hayir Canim öyle birsey yok ama Benim dr dedigine Göre 4 ay felan sürermis gulu Seven dikenine katlanirmis yapacak birsey yok
Belki herkezde farkli olabilir bende 4 tane göbek fitigida vardiYaa inanmıyorum bu kadar uzun sürmesine
Normal bize hep kas gevseticisi verdiler 4 gün sonra bendede yoktuBende artık kas agrısı yok gibi neden acaba?
Var seni izlemeye aliyim gorebilirsinCnm senin resimleri n varmi
Benide alır misın canım izlemeye ben seni izliyorum ama göremedim.Var seni izlemeye aliyim gorebilirsin
merhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar
Cnm senin resimleri n varmiMaviay, geçmiş olsun canım. En zorunu atlattın. Bundan sonra her sabah kendini daha iyi hissederek uyanacaksın inşallah.
teşekkür ederim canım, lipo yapılan yerler ağrıyor baya morarmış.. arada birde öksürük tutmasa iyi olacakMaviay, geçmiş olsun canım. En zorunu atlattın. Bundan sonra her sabah kendini daha iyi hissederek uyanacaksın inşallah.
ameliyat sonrası çekilmedi resim.... bantlı karnım tamamen, korse giydirmedilerCnm senin resimleri n varmi
Aldim gorebilirsin simdiBenide alır misın canım izlemeye ben seni izliyorum ama göremedim.
Gecmis olsun bundan sonra iyilesme suresi basliyorteşekkür ederim canım, lipo yapılan yerler ağrıyor baya morarmış.. arada birde öksürük tutmasa iyi olacak
teşekkür ederimm canımGecmis olsun bundan sonra iyilesme suresi basliyor
Ve ben iki Saat yuruyus yapiyim yoruluyorum iki hafta sonra ise baslicam ben 8 Saat ayakta nasil caliscam merak ediyorum gorumcemde ayni gün ameliyat olduk o yüzmeye gidiyor bende 4 tane fitik vardi acaba ondanmi hepsinin gecicegini biliyorum ama bazi Arkadaslarin yandan resimlerini görüyorum incecikler bendemi bir anormallik var acabaGunaydin kizlar size bir sorum var ben ameliyat olali bir bucuk ay oldu ameliyattan önce bile kendime baktinmi zaman dümdüz bir karnim vardi ve inceciktim simdi ameliyat oldum cok kalin gözüküyorum dün Kizim bile Dalga gecti bana kardes geliyor diye
Frog la resimlerine baktim kilon ve vucut yapın bana benziyor senin memelere protez varmı varsa kaç cc ? Bende kombine ameliyat olcak tam karın germe ve meme dikleştirme + protez resimlerinde 3.gün yazmışsın be 10.gün resimleri var 10 günde dik durabildinmi
Canım benim daha cok yeni 15.gun bende eskiye gore daha cok gobekliyimVe ben iki Saat yuruyus yapiyim yoruluyorum iki hafta sonra ise baslicam ben 8 Saat ayakta nasil caliscam merak ediyorum gorumcemde ayni gün ameliyat olduk o yüzmeye gidiyor bende 4 tane fitik vardi acaba ondanmi hepsinin gecicegini biliyorum ama bazi Arkadaslarin yandan resimlerini görüyorum incecikler bendemi bir anormallik var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?