• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar

Maviay, geçmiş olsun canım. En zorunu atlattın. Bundan sonra her sabah kendini daha iyi hissederek uyanacaksın inşallah.

Kızlar bugun kontrole gıdemedım yarına kaldı meraktan meme deki bandajlari soktüm ve çok kaşınıyor yapıskanlar dan üstten meme çok guzel gözüküyor tam istedigim büyüklükte fakat meme başı ve alttan ters t kesi yapılmış t çizgisi çok uzun geldi bana bu normal mi ben daha kısa olacağını düşünmüştüm çok moralim bozuk

Hanimlarrr yeni foto yükledim aml 18 gün oldu ve bugün kendi kendime bantlarimi degistirdim, tabi resim cekmeyide ihmal etmedim yara izinin. Yorumlarinizi bekliyorum :KK17:

Gunaydin kizlar size bir sorum var ben ameliyat olali bir bucuk ay oldu ameliyattan önce bile kendime baktinmi zaman dümdüz bir karnim vardi ve inceciktim simdi ameliyat oldum cok kalin gözüküyorum dün Kizim bile Dalga gecti bana kardes geliyor diye

Gunaydin kizlar size bir sorum var ben ameliyat olali bir bucuk ay oldu ameliyattan önce bile kendime baktinmi zaman dümdüz bir karnim vardi ve inceciktim simdi ameliyat oldum cok kalin gözüküyorum dün Kizim bile Dalga gecti bana kardes geliyor diye
Ve ben iki Saat yuruyus yapiyim yoruluyorum iki hafta sonra ise baslicam ben 8 Saat ayakta nasil caliscam merak ediyorum gorumcemde ayni gün ameliyat olduk o yüzmeye gidiyor bende 4 tane fitik vardi acaba ondanmi hepsinin gecicegini biliyorum ama bazi Arkadaslarin yandan resimlerini görüyorum incecikler bendemi bir anormallik var acaba

Frog la resimlerine baktim kilon ve vucut yapın bana benziyor senin memelere protez varmı varsa kaç cc ? Bende kombine ameliyat olcak tam karın germe ve meme dikleştirme + protez resimlerinde 3.gün yazmışsın be 10.gün resimleri var 10 günde dik durabildinmi

Selam canim yeni gordum kusura bakma. 320 cc takildi bana allergan diye hatirliyorum. Dik durmakta zorlaniyordum.

Ve ben iki Saat yuruyus yapiyim yoruluyorum iki hafta sonra ise baslicam ben 8 Saat ayakta nasil caliscam merak ediyorum gorumcemde ayni gün ameliyat olduk o yüzmeye gidiyor bende 4 tane fitik vardi acaba ondanmi hepsinin gecicegini biliyorum ama bazi Arkadaslarin yandan resimlerini görüyorum incecikler bendemi bir anormallik var acaba
Canım benim daha cok yeni 15.gun bende eskiye gore daha cok gobekliyim :( bende resimlere baktim 2.haftada 3.haftada hatta ilk haftadan inceldigini düz bir gobegi oldugunu soyluyor cogu arkadas.bende takiyorum incelemicemmi diye :(

Back