• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar
Iyi cabuk atlatmissin, gecmis oldun.

Ya arkadaslar bu ödem olayi bu ameliyati olduktan sonra ömür boyu falan sürmüyo demi bu ameliyati olmus 1 senelik yada 2 senelik arkadaslar yazabilirlermi valla bende cok merak ediyorum :KK17:
Hayir Canim öyle birsey yok ama Benim dr dedigine Göre 4 ay felan sürermis gulu Seven dikenine katlanirmis yapacak birsey yok

Ben 2,5 3 kilo eksigim tartıda ama pantolonlarim olmuyor.iinsallah ödem gider biran önce günde 3 3,5 lt su iciyorum banamısın demiyor :)
Normalmis Canim kime sorsam ayni cevabi aliyorum yani anormal bir durumumuz yok katlanacaz zoru atlattik nasil olsa yazada daha var

merhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar
Gecmis olsun Canim zoru atlattin

Geçmiş olsun canım ;)

Back