Kızlar bugun bandajlar açıldı ilk kez karnım gördüm resim ekledim bakın ve yorumlarınızı bekliyorum çok hayal kırıklığı moralım bozuk doktorum çok güzel olacak sabır dedi ama göbek deligim çok büyük izim çok uzun düzelecek mi
Insallah Canim her sabah uyanir uyanmaz ilk yaptigim aynada kendime bakmak oluyorBu ameliyat çoooook büyük sabır işi.. 4 aydan önce doğum yapmayı bekleme :)) sonralarıda o inmeler şişmeler devam edecek ama bu kadar deil.. Ömrümü yedi bu sabır işi :) ama herşey güzel olacak merak etme
Siğara içenlerde iyileşme iyimi oluyor dedi ???bugün 4. günüm kontrole gittim karşıdan bakınca idare ederde yandan aynıyım hamile gibi kilomda aynı dikişlerimin çok iyi olduğunu söledi doktorum ve bana korse hiç takmadı bantladı beni sordum sigara içenlerde iyileşme böyle daha iyi oluyor dedi bundan sonrası için ince yumuşak uzun bir korse takmamı söledi... ameliyatta çok inceydin ödem baya var dedi 4 aydan önce bişey bekleme dedi
Bu ayın 27 sinde üç ay olacak ameliyat olalı.o ilk aylardaki şişlik ödemler oldukça azaldı.Ama hâlen sabah daha dümdüzüm akşama doğru şişiyorum. Fakat eskisi gibi değil,azaldı yaniInsallah Canim her sabah uyanir uyanmaz ilk yaptigim aynada kendime bakmak oluyor
yok canım sigara içenlerde korse yerine bant takmak daha iyi dediSiğara içenlerde iyileşme iyimi oluyor dedi ???
Hee,tamam... Onu bilmiyorum ama sigara içenlerde iyileşmenin daha geç ve zor oldugunu biliyorum .. Bantlamak iyiyse bantlasın iyice şişme sakınyok canım sigara içenlerde korse yerine bant takmak daha iyi dedi
şuan durumun çok iyi dedi inşallah böyle güzelde devam ederHee,tamam... Onu bilmiyorum ama sigara içenlerde iyileşmenin daha geç ve zor oldugunu biliyorum .. Bantlamak iyiyse bantlasın iyice şişme sakın
Kızlar bugun bandajlar açıldı ilk kez karnım gördüm resim ekledim bakın ve yorumlarınızı bekliyorum çok hayal kırıklığı moralım bozuk doktorum çok güzel olacak sabır dedi ama göbek deligim çok büyük izim çok uzun düzelecek mi
Insallah Canim her sabah uyanir uyanmaz ilk yaptigim aynada kendime bakmak oluyor
Insallah bu sabah aklimdan gectin sen nasilsin Spora basladinmiKiz dur sen..:) daha cok siser inersinmerak etme gitgide azalacak.
Arzum77 evet artik yapacak birsey yok bende beklicem artikBu ayın 27 sinde üç ay olacak ameliyat olalı.o ilk aylardaki şişlik ödemler oldukça azaldı.Ama hâlen sabah daha dümdüzüm akşama doğru şişiyorum. Fakat eskisi gibi değil,azaldı yaniDemekki zamanla dahada azalacak.. Sabırlı ol canım,bende sabırlı olmaya çalışıyorum .. Ne kadar zor olsada başka çaremiz yok. Ama gelişmeleri değişiklikleri gördükçe moral gelmeye başlıyor
Insallah bu sabah aklimdan gectin sen nasilsin Spora basladinmi
Haha haycanım en şanslı grupdayız beklediğin ödem olsun geçer kalmaz sabır yaza bomba hatun olursun
Iyiyim canım,zaman geçtikçe daha iyi oluyorumArzum77 evet artik yapacak birsey yok bende beklicem artik
Sen nasilsin
Bendede ayni aksam karnim sisiyorBu ayın 27 sinde üç ay olacak ameliyat olalı.o ilk aylardaki şişlik ödemler oldukça azaldı.Ama hâlen sabah daha dümdüzüm akşama doğru şişiyorum. Fakat eskisi gibi değil,azaldı yaniDemekki zamanla dahada azalacak.. Sabırlı ol canım,bende sabırlı olmaya çalışıyorum .. Ne kadar zor olsada başka çaremiz yok. Ama gelişmeleri değişiklikleri gördükçe moral gelmeye başlıyor
Insallah bu sabah aklimdan gectin sen nasilsin Spora basladinmi
Görümcem dr la yazismis Ercan bey daha ameliyatin yeni oldugunu sonuclarin 4 aydan sonra gorebilcegimizi gidisatin güzel ve normal oldugunu yazmis icim rahatlati görümcem bende spor yapabilcegim zamani iple cekiyorumkalp kalbe karsi derler ... :) iyiyim konumda yazdim. dün kontrolüm vardi, spor serbest dedi. hemen bugün 45 dak cardio yaptim. oh beee ne cok özlemisim yaaa. Sen ne yaptin ? aradin mi doktoru?
Iyi olmana sevindim simdi bakarim resimlerineIyiyim canım,zaman geçtikçe daha iyi oluyorumŞu anki halini çekip albüme ekledim bakarsın
Kızlar resim yükledim ben sonuctan hoşnut degilim.tecrubeli arkadaslar bakıp degerlendirip yorum yaparsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?