çok geçmiş olsun canımmerhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar
merhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar
teşekkür ederim selmanurçok geçmiş olsun canım
teşekkür ederim newfuncok sevindiimm :)
Iyi cabuk atlatmissin, gecmis oldun.merhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar
1. haftadan sonra gün be gün rahatlıyor insan merak etme canım.Ha bide hapsurmak ve ok sürmek eziyet ölecem zannediyorum ve cok gulemiyorum bunlar ne zaman normale dönüyor
teşekkür ederim.... çok şükür korktuğum gibi olmadıIyi cabuk atlatmissin, gecmis oldun.
geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versîinmerhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar
teşekkür ederim caanan aminnnn... tüm ameliyat olan arkadaşlarımızageçmiş olsun ALLAH acil şifalar versîin
Hayir Canim öyle birsey yok ama Benim dr dedigine Göre 4 ay felan sürermis gulu Seven dikenine katlanirmis yapacak birsey yokYa arkadaslar bu ödem olayi bu ameliyati olduktan sonra ömür boyu falan sürmüyo demi bu ameliyati olmus 1 senelik yada 2 senelik arkadaslar yazabilirlermi valla bende cok merak ediyorum
Normalmis Canim kime sorsam ayni cevabi aliyorum yani anormal bir durumumuz yok katlanacaz zoru atlattik nasil olsa yazada daha varBen 2,5 3 kilo eksigim tartıda ama pantolonlarim olmuyor.iinsallah ödem gider biran önce günde 3 3,5 lt su iciyorum banamısın demiyor :)
Gecmis olsun Canim zoru atlattinmerhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar
ben ameliyat olali bir ay oldu hala oksurursem ici yaniyor o yüzden hep yanimda su varHa bide hapsurmak ve ok sürmek eziyet ölecem zannediyorum ve cok gulemiyorum bunlar ne zaman normale dönüyor
Yaa inanmıyorum bu kadar uzun sürmesineB
ben ameliyat olali bir ay oldu hala oksurursem ici yaniyor o yüzden hep yanimda su var
Evet canım haklısın sabretmek gerek :)Normalmis Canim kime sorsam ayni cevabi aliyorum yani anormal bir durumumuz yok katlanacaz zoru atlattik nasil olsa yazada daha var
Bende artık kas agrısı yok gibi neden acaba?B
ben ameliyat olali bir ay oldu hala oksurursem ici yaniyor o yüzden hep yanimda su var
Cnm senin resimleri n varmiB
merhaba dün ameliyat oldum ayılma falan 3 saat sürmüş ameliyattan çıkınca karnım çok yanıyordu kısa sürdü ağrı kesici verdiler geceyi rahat geçirdim pek ağrım olmadı şükür, kendim kalkıp yatabiliyorum biraz şişlik var o kadar
çok teşekkür ederim arzum77Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?