inşallah iyi geçer doktorum rahat ol dediAllah yardımcın olsun. Ben ameliyata girene kadar rüyada gibi hissettim kendimi... Napıyorum ben böyle, manyak mıyım, çocuklarım var benim, böyle bir riske niye giriyorsun vs... Bin tane düşünce... Ama şimdi bile iyi ki olmuşum diyorum. İnşallah çok rahat bir sürecin olur.
Ins cok guzel gecer simdiden gecmis olsun.bugün doktoruma gittim çizim yaptı yarın sabah önce tahlil sonra ameliyata alacak dualarınızı bekliyorum kızlar
Canim normal ben bu ameliyata karar verdigimde bu sayfalari bastan sona okudumHala gecmis yazilari okuyorum kafayi falan bozdum hee :)
Ah o dert bendede var hic bir kiyafetim olmuyor tartida ayniyim ve ben ameliyat olali 1 ay olduKızlar ameliyat olalı 10 gün oldu.eeski kıyafetlerim zor oluyor bu normal mi.zamanla hala varolan gobegim gidermimoralim bozuluyor aynada bakiyorum eski gobek yerinde duruyor olup olabilecek bu mu diyorum.
Ben 2,5 3 kilo eksigim tartıda ama pantolonlarim olmuyor.iinsallah ödem gider biran önce günde 3 3,5 lt su iciyorum banamısın demiyor :)Ah o dert bendede var hic bir kiyafetim olmuyor tartida ayniyim ve ben ameliyat olali 1 ay oldu
Arzum sen karın germe olmusmusun resim gormedimde albümdeDövmeyi duyunca hepimiz çıldırdık değilmiİlk işim önce göbeciğime pıercing taktırmak Sonrada ufacık bir dövme
Canım nasıl olsun son sürümün ne ben senin arkandan geliyorum bugün 4.gun halen egik yürüyorum ve belim çok agiriyor sen ne durumdasin dik yurumeye başladın mi ağrıların varmı?Ben 2,5 3 kilo eksigim tartıda ama pantolonlarim olmuyor.iinsallah ödem gider biran önce günde 3 3,5 lt su iciyorum banamısın demiyor :)
Aldın izlemeye canım ,görebilirsin fotolarıArzum sen karın germe olmusmusun resim gormedimde albümde
insallah kurtuldun bile :)inşallah senden olursun bir an önce canım üzülme.... ruhsal durum için yapılmalı bu göbek yüzünden psikolojim bozuldu herkese hamilemisin diyordu inşallah kurtulcam yarın
selfii cok gecmis olsun sen kime oldun ameliyatini :)Canım nasıl olsun son sürümün ne ben senin arkandan geliyorum bugün 4.gun halen egik yürüyorum ve belim çok agiriyor sen ne durumdasin dik yurumeye başladın mi ağrıların varmı?
Ya arkadaslar bu ödem olayi bu ameliyati olduktan sonra ömür boyu falan sürmüyo demi bu ameliyati olmus 1 senelik yada 2 senelik arkadaslar yazabilirlermi valla bende cok merak ediyorumAh o dert bendede var hic bir kiyafetim olmuyor tartida ayniyim ve ben ameliyat olali 1 ay oldu
Tamamen dik olmasada baya dik yuruyebiliyorum agrilarim yok denecek kadar azaldı cok sükür sadece sag kasıgımda var hafif agrı.birde eski göbegim duruyor hatta fazlası insallah ödem azaldıkca daha iyi olurum.sen nasılsın canım.Canım nasıl olsun son sürümün ne ben senin arkandan geliyorum bugün 4.gun halen egik yürüyorum ve belim çok agiriyor sen ne durumdasin dik yurumeye başladın mi ağrıların varmı?
Benimde ilk hafta cok belim agrıyordu simdi agrimiyor 10 gün oldu benim.Canım nasıl olsun son sürümün ne ben senin arkandan geliyorum bugün 4.gun halen egik yürüyorum ve belim çok agiriyor sen ne durumdasin dik yurumeye başladın mi ağrıların varmı?
Tesekkurler canımAldın izlemeye canım ,görebilirsin fotoları
Ben antalyada oldum kemal islamoglu doktorumS
selfii cok gecmis olsun sen kime oldun ameliyatini :)
Valla ben kötünün iyisi ilk 3 gün zorlu gecti bugün 5. Günüm her geçen gün daha iyi hissediyorum kendimi kendim kalkıp kendim yatabiliyorum aşırı bel ağrısı var egik yürümekten kaşıntı başladı bandajlarin altı feci kaşınıyor pazartesi kontrol var 1 haftam dolacak inşallah dik yuruyebilirimTamamen dik olmasada baya dik yuruyebiliyorum agrilarim yok denecek kadar azaldı cok sükür sadece sag kasıgımda var hafif agrı.birde eski göbegim duruyor hatta fazlası insallah ödem azaldıkca daha iyi olurum.sen nasılsın canım.
Ha bide hapsurmak ve ok sürmek eziyet ölecem zannediyorum ve cok gulemiyorum bunlar ne zaman normale dönüyorValla ben kötünün iyisi ilk 3 gün zorlu gecti bugün 5. Günüm her geçen gün daha iyi hissediyorum kendimi kendim kalkıp kendim yatabiliyorum aşırı bel ağrısı var egik yürümekten kaşıntı başladı bandajlarin altı feci kaşınıyor pazartesi kontrol var 1 haftam dolacak inşallah dik yuruyebilirim
sorma canım onlar ikk zamanlar felek at oluyor öksürük hele alt cikicak gibi oluyor ben ağzım tutarak oksururdum öf off çok fena bjde arkadaşım da kaldım ben o bak misti oda güldur güldur beni krize sokardiHa bide hapsurmak ve ok sürmek eziyet ölecem zannediyorum ve cok gulemiyorum bunlar ne zaman normale dö sn üyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?