• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlar size bir sorum var ben ameliyat olali tam bir ay oldu ama hala cok sisim sizdede böyle oldumu
Evet öyle oldu canım :)) Benim sabah şişlik yok,gün içerisinde sisice yerleşiyor özellikle dikiş altı kısmında oluyor garip bir şekilde.. Umarım zamanla o da gider artık,gitsin yani :KK12:

Kızlar Bu arada bana takılacak olan protez allergan markaymış doktorum derim çok ince oldugu için mentor un çok belirgin duracagını söyledi allergan daha yumuşakmış baska uygulanmış olanlar varmı ? Memnunmusunuz duruşu ve sertliği?
Benimki allergan ve gayet yumsak daha henuz bir bucuk aylik :)
Demek mentorun belirgin olma ihtimali var neden acaba ?

Evet öyle oldu canım :)) Benim sabah şişlik yok,gün içerisinde sisice yerleşiyor özellikle dikiş altı kısmında oluyor garip bir şekilde.. Umarım zamanla o da gider artık,gitsin yani :KK12:
Evet gercekten bende Sinir oldum pazar günü almanyaya donuyorum insallah
Insanin kendi evinde olunca kendine bakmaya daha cok vakti olur türkiyeye geldigimden beri resmen su icmeyi unuttum ve caylarida hala icmedim

Evet gercekten bende Sinir oldum pazar günü almanyaya donuyorum insallah
Insanin kendi evinde olunca kendine bakmaya daha cok vakti olur türkiyeye geldigimden beri resmen su icmeyi unuttum ve caylarida hala icmedim

çayı içmemiş olman kötü olmuş canım ya kolaydı kaynamış suya at demlensin bukadar ödem için yağ atılımı için keşke unutmasydın:((((((

Evet yaa gitsin artik :KK43:
Sende değilmi :KK14: Ne cins bir durum arkadaş yaa.. Ben bir dahaki kontrolüme akşama doğru randevu alıp gideceğim ve doktoruma mini karın germe operasyonu na ihtiyacım var diyeceğim :KK48: Bakalım ne diyecek :KK45:
Senin kontrol nasıl geçti,tekrar ne zaman gideceksin ?? Korse kullanımını bıraktınmı?

Back