Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ben izlemem gerceyini simdi dururken niye sterse gireyim ki kararimi vermisken bu amleiyat olacak kizlar ya zaten uyuyosun hic bir sey duymuyosun ki artik uyaninca da eeee aciyacak o kadar da olsun ama en az acili aemliyatlar diliyorum her keze kendime de:2:

valla kizlar, delirdigimi düsünmeyin ama, ben kendi ameliyatimi düsündükce (karin germe + meme kücültme) aklima hep frankenstein geliyo:KK52: aslinda akil isi degil, düsünsenize heryeri kesip bicecekler..ve biz buna bide dünyanin parasini veriyoruz..esim sadece meme kücültmeyi biliyo..digerini ameliyattan sonra söylicem..yoksa kalpten gider..bide bazen düsünüyorum, sonradan igrenirmi acaba diye..ne yalan söyleyim..ben erkek olsam igrenirdim o kadar dikisten:KK39:

merhaba rikkat.bende amelıyat olalı 6 hafta oldu aynı sorunlar bende wardı .ama benım fıtığım çok kotu durumdaymış.şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın:KK58:

canımçok geçmiş olsun, umarım operasyonun kolay ve acısız gecer. dua edicem sana.:nazar:

Kizlar komik bisey soracagim:)
Hastaneye pijama mi yoksa gecelik mi almak uygun olur sice? Ne dersiniz?

ben ikisinide almıştımyanıma fakat hemsonda hem diren oldugu için rahat etmemaçısından gecelik giydirmişlerdi. ben de gecelikleçok rahat ettim
herşey çıktıktan sonrada hep tayt giydim ve resmen üzerime yapıştılar.her renk her model tayt aldım çok rahatlar :):nazar:

ben ikisinide almıştımyanıma fakat hemsonda hem diren oldugu için rahat etmemaçısından gecelik giydirmişlerdi. ben de gecelikleçok rahat ettim
herşey çıktıktan sonrada hep tayt giydim ve resmen üzerime yapıştılar.her renk her model tayt aldım çok rahatlar :):nazar:

çok teşekkürleeeer:)

vakit çok az kaldı ve kızlaaaaar K O R K U Y O R U M......

geçmiş olsun dıleklerınde bulunan tüm arkadşlarıma tekrar ve tekrar teşkkur edıorum.dün sabah bir operasyon geçırdım akşam ewdeydım ama çok basım donuyordu .o yuzden gıremedım siteye.bugunde kontrole gıttım herşey yolunda gıbı gosukuo.göbeğimi yerınden çıkarıp yenı bir göbek yapmış,artı cerrahi temızlık yapılıp enfekte olan yerler düzeltılmış açılan dikişlerim dikilmış.şuan eskısındende gergin bir karnım war.inş başka sorun yaşamam.artık ne psıkolojım nede bünyem tahammul edemez.bugun epey bır ağlayark deşarj oldum şuan kendımı ıyı hıssedıorum.bakalım yarın nasıl olacagım.:)

geçmiş olsun dıleklerınde bulunan tüm arkadşlarıma tekrar ve tekrar teşkkur edıorum.dün sabah bir operasyon geçırdım akşam ewdeydım ama çok basım donuyordu .o yuzden gıremedım siteye.bugunde kontrole gıttım herşey yolunda gıbı gosukuo.göbeğimi yerınden çıkarıp yenı bir göbek yapmış,artı cerrahi temızlık yapılıp enfekte olan yerler düzeltılmış açılan dikişlerim dikilmış.şuan eskısındende gergin bir karnım war.inş başka sorun yaşamam.artık ne psıkolojım nede bünyem tahammul edemez.bugun epey bır ağlayark deşarj oldum şuan kendımı ıyı hıssedıorum.bakalım yarın nasıl olacagım.:)

canım bunlarla geçmiş olsun inşallah.bir daha hiiiçbirşey olmadan güzelce iyileşirsin inşalah

Merhaba canım dikkatimi çekti de sorayım dedim bana doktorum karnımı sıkacak hiç bir şey giymememi söyledi ameliyattan 3 hafta sonra dikişlerimi aldırmaya gittiğimde tayt giymiştim böyle şeyler giyme daha dedi yine. Sana böyle şeyler söylemedi mi?

Canım çok geçmiş olsun umarım bundan sonra ki iyileşme süreni sorunsuz atlatırsın kendine dikkat et :KK71: :nazar:

geçmiş olsun canım :KK16:

kızlar, karnımdaki kesi yerlerimin etrafı kesi boyunca şiş, dün mecburan ayakta bekledim daha çok şişti, bu contortubex denen merhem bunların inmesini sağlıyormuş, prokpektüsünde diyor ki düzensiz iyileşme şiş yerlerin inmesi ''keloid'' için önleyici, siz ne diyorsunuz, bu contractubex i kullananlar işe yarıyor mu?:82:

iyi olmana sevindim cnm.inş. artık her geçen gün daha iyi olursun.:KK16:

kızlar, karnımdaki kesi yerlerimin etrafı kesi boyunca şiş, dün mecburan ayakta bekledim daha çok şişti, bu contortubex denen merhem bunların inmesini sağlıyormuş, prokpektüsünde diyor ki düzensiz iyileşme şiş yerlerin inmesi ''keloid'' için önleyici, siz ne diyorsunuz, bu contractubex i kullananlar işe yarıyor mu?:82:

valla ben bu kremi 4 aydır kullanıyorum sadece dilişlerimin bazı yerlerinde daha çabuk iyileşmeler görünüyor onun dışında şişliğe iyi geldiğini zannetmiyorum yaranın daha belirsiz olması için kullanılıyor

evet arkadaşlar gelişmeleri anlatayım sıze.dikiş yerlerimde korkulacak bişi yok.sık sık pansuman dısında bişey yapamayız dedi.veeeeee sigara içmeme kızdı.mismarla cnm kremi sordum problemsiz iyileşen dikiş izine gerek yok dedi.ben kullandırmam dedi.ama benım sorunlu kısım için ileride kullanacaksın dedi.kabarık ve kızarık dikiş izinde kullanılır dedi

kabarık dikiş izi demiş doktorun, contractubex kullandın mı, ilerde kullanacakmısın? mismarla sen kullanacaltın bu merhemi şişliklere faydası oldu mu? :94:

Merhaba canım dikkatimi çekti de sorayım dedim bana doktorum karnımı sıkacak hiç bir şey giymememi söyledi ameliyattan 3 hafta sonra dikişlerimi aldırmaya gittiğimde tayt giymiştim böyle şeyler giyme daha dedi yine. Sana böyle şeyler söylemedi mi?

canım sen korse takmıyormusun
zaten korse başlıbaşına karnını skıyor
sıkması da gerekiyo ki ayrılan dokular tekrar yapışsın, dolayısıyle korse sıktıgı için taytın bi etkisi yok...

kabarık dikiş izi demiş doktorun, contractubex kullandın mı, ilerde kullanacakmısın? mismarla sen kullanacaltın bu merhemi şişliklere faydası oldu mu? :94:

kızlar bana dr um bepanten merhem kullan demişti fakat ben conractubex kulanayımmı dediğimde 15 gün sonra başlanıyor kullanabilirsin dedi. fakat ikisibir arada mı kullanılacak bilemediğimden sabah birini akşam birini sürüyorum ve inanılmaz değişiklik var
ben o kadar korktum ki dikiş başları buruşuktu dr um gecer amagecmezse bile küçül bi operasyonla düzeltiriz diyordu fakat kremlerden sonra cok değişiklik oldugunu gördüm.. şu anda pek kabarık dikiş kalmadı sayılır sadece yapışık görünüyorlar ve bir çizgi sadece... tavsiye ediyorum..:nazar:

hayır cnm daha başlamadım ben bılıyorsun yenı bir operasyon geçırdım.henuz yenı dıkışlerım taze ılerıde kullancagız dedı dr.zaten cnm dikiş izlerımı hiç dert etmıorum .yaşadıklarım yuzunden çok gerıldım. ama doktorun dedıgıne gore şişliklere degıl yara izine faydası warmış.:KK34:

canım sen korse takmıyormusun
zaten korse başlıbaşına karnını skıyor
sıkması da gerekiyo ki ayrılan dokular tekrar yapışsın, dolayısıyle korse sıktıgı için taytın bi etkisi yok...

Kullanıyorum ama doktorum yine de belini sıkacak lastikli bir şey giyme dedi hatta iç çamaşırlarının beli bile sıkı lastikli olmasın dedi.

kızlar bana dr um bepanten merhem kullan demişti fakat ben conractubex kulanayımmı dediğimde 15 gün sonra başlanıyor kullanabilirsin dedi. fakat ikisibir arada mı kullanılacak bilemediğimden sabah birini akşam birini sürüyorum ve inanılmaz değişiklik var
ben o kadar korktum ki dikiş başları buruşuktu dr um gecer amagecmezse bile küçül bi operasyonla düzeltiriz diyordu fakat kremlerden sonra cok değişiklik oldugunu gördüm.. şu anda pek kabarık dikiş kalmadı sayılır sadece yapışık görünüyorlar ve bir çizgi sadece... tavsiye ediyorum..:nazar:

evde bepanthen var sürem :KK8: kızlar üç haftayı bitirenler dik yürüyorsunuz artık dimi :87:

X