CANIM BİZİM BEBEK İŞİ HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ AZOSPERMİ CIKTI SİMDİDE EŞİM YANİ ARTIK BEKLEMEKTENDE YORULDUM estetiğe baslamam sart psikolojim alt üst
Gecmis olsun tekrar görürsen selam söyle lütfenKızlar gulin ameliyatını olmus taburcu oldu bugün nazar degmesin cok iyiydi.ileriki günlerde cok cok daha iyi olacak insallah.ben cok korkuyordum ameliyattan icim rahatladı valla.oyle cok gozde buyutulecek bisey degilmis onemli olan isini iyi bilen hekim bulmak galiba .gulin kurtuldu darısi isteyen herkese insallah.
Tamam canim gulin de toparlansın iyilesme surecini anlatir buradan sabirsizlikla bekliyorum.:)Gecmis olsun tekrar görürsen selam söyle lütfen
Slm kizla oldum aml cok sukur simdilik cok iyiyim hic korkulaca birsey yok odama geldim 2saat once valla guzel olmuslar
cok gecmis olsunSlm kizla oldum aml cok sukur simdilik cok iyiyim hic korkulaca birsey yok odama geldim 2saat once valla guzel olmuslar
evetzt buyuk gun yaklastiiiiii son 8 saat :)))))) Istanbul da kadiköy florance nigthlinegale miydi neydi emin degilim bagdadcad sinde :) cok heycanliyimmmmmm allah yardimcim olsunCanım yaa hiç korkma kotude duşunme çocuklarına mutlu mutlu kavuşacaksın hangi hastanede olucaksın.
lisa cok gecmis olsunnnnnnnnn cok sevindim iyi olmana ins bende senin gibi olurumSlm kizla oldum aml cok sukur simdilik cok iyiyim hic korkulaca birsey yok odama geldim 2saat once valla guzel olmuslar
evetzt buyuk gun yaklastiiiiii son 8 saat :)))))) Istanbul da kadiköy florance nigthlinegale miydi neydi emin degilim bagdadcad sinde :) cok heycanliyimmmmmm allah yardimcim olsun
cok tsk ederim saol canimmmmÇok guzel olucak korkma
IM HAYIRLISI HER SYEİN ESTETİĞİ HALLETSEYDİM BASKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM İNANhayırlısı olsun canım; üzülme sakın benim kuzuyu verim arada sana bak 3.gün sonra dersin kalsın
Slm kizla oldum aml cok sukur simdilik cok iyiyim hic korkulaca birsey yok odama geldim 2saat once valla guzel olmuslar
cok tsk ederim saol canimmmm
Sana özel msj attım. Bir bak olur mu?günaydin kizlarrrr hastanedeyimmmmmmm kontrolden gectim ameliyatimi bekliyorum ... allah yardimcim olsun....... hepinize tsk ederim
Canım yaa Allah yardımcın olsun sağlıklı Bi şekilde çık ameliyattan guzel haberlerini bekliyoruz:)günaydin kizlarrrr hastanedeyimmmmmmm kontrolden gectim ameliyatimi bekliyorum ... allah yardimcim olsun....... hepinize tsk ederim
günaydin kizlarrrr hastanedeyimmmmmmm kontrolden gectim ameliyatimi bekliyorum ... allah yardimcim olsun....... hepinize tsk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?