askkitabiyla senden duydugum iyi haberlere gercekten cok seviniyorumİyiyim canım,çok daha iyiyimDün alışveriş merkezinde gezdik,sinemaya girdik falan iyi geldi Hatta yeni ciciler aldım,yeni yıla özel kırmızı kırmızı
Hareketlerim halen dikkatli ve hızlı değil tabi.Onun haricinde evde işlerimi yapabiliyorum artık.Ev süpürmek,karnımı zorlayacak hareketler dışında tabi
Harika gulin cok sevindim adina ins iyilesme surevinde harika olsun.bir an once toparlan :)Güzel kadınlar; saat 11:45 de ameliyat haneye alındım yarım saat kadar sonra ameliyata alındım 16:00 da çıktım agrım sızım şuan yok rahatım sonra ne olur bilmiyorum. Veeeeeeeee karnın dümdüz isteyen herkese nasip olsun.
merhaba arkadaşlar :)
1 yıl sonunda karın germe izim :)
çok üşendim oturduğum yerden çektim
MERHABAA KIZLAR SİZDEN DOKTOR ÖNERİSİ İSTİYORUM BAYAN İSTANBUL İÇİ KOMBİNE AMELİYAT YAPABİLEN VE PARAGÖZ OLMAYYIP MAKUL FİYATLI OLAN VE İŞİNİN EHLİ OLAN COKMU SEY İSTİYORUM Kİ BEN
Evet,anladım canım.. Hatırlıyorum o rahatsızlığını .. Allah şifa versin,inşallah daha iyisindir..
Hatırlıyorum,bazı arkadaşların kesi yerlerinde kabarma olmuştu.Farklı bir rahatsızlık tabi.Meme ucu kesim çok iyi iyileşti benim.İnşallah karnımdaki keside o şekilde iyileşirSağol canım
Kizlar günaydin simdi okudum esmaraldam vaser lipo olmus benmi kacirdim yoksa hic birimizin haberimi yoktu
MERHABAA KIZLAR SİZDEN DOKTOR ÖNERİSİ İSTİYORUM BAYAN İSTANBUL İÇİ KOMBİNE AMELİYAT YAPABİLEN VE PARAGÖZ OLMAYYIP MAKUL FİYATLI OLAN VE İŞİNİN EHLİ OLAN COKMU SEY İSTİYORUM Kİ BEN
masallah harika görünüyor :)merhaba arkadaşlar :)
1 yıl sonunda karın germe izim :)
çok üşendim oturduğum yerden çektim
Ayy çok az kalmışş heyecan doruktatır her şey çok guzel olucak güzel şeyler duşunSon 2 Günnnnnn)))))))))))) hatta 1 bucuk gün )))))))))))))))))))))))))))))
Canim sen kacirdin heralde kiz 4 ay dan berli soyluyor lipo ve meme olacagim diyeKizlar günaydin simdi okudum esmaraldam vaser lipo olmus benmi kacirdim yoksa hic birimizin haberimi yoktu
Canim sen kacirdin heralde kiz 4 ay dan berli soyluyor lipo ve meme olacagim diyeson hafta aktif degildi cocuklarinla zaman gecirmek istedi
Ayy çok az kalmışş heyecan doruktatır her şey çok guzel olucak güzel şeyler duşun
Ayy çok az kalmışş heyecan doruktatır her şey çok guzel olucak güzel şeyler duşun
hayir olucagini biliyordum ama hangi gün oldugunu bilmiyordum ama özelden yazistim kendisiyleCanim sen kacirdin heralde kiz 4 ay dan berli soyluyor lipo ve meme olacagim diyeson hafta aktif degildi cocuklarinla zaman gecirmek istedi
CANIM BİZİM BEBEK İŞİ HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ AZOSPERMİ CIKTI SİMDİDE EŞİM YANİ ARTIK BEKLEMEKTENDE YORULDUM estetiğe baslamam sart psikolojim alt üstcanımcım hoşgeldin; sen ne yaptın bebek işi oldumu erteledin mi?
teşekkürler hasan fındık sonucları iyi fiyatıda bir keza öyle :) üstelk bayan doktor arıyorum....Almanyada olsaydin tabiki benim Dr tavsiye ederdimama Ist icin Ercan Karacaoglu sonuclarini cok begeniyorum birde Hasan Findik sonuclari güzel. Fiyatlarini bilmiyorum ama kombinede zaten biraz daha uygun olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?