• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar gulin ameliyatını olmus taburcu oldu bugün nazar degmesin cok iyiydi.ileriki günlerde cok cok daha iyi olacak insallah.ben cok korkuyordum ameliyattan icim rahatladı valla.oyle cok gozde buyutulecek bisey degilmis onemli olan isini iyi bilen hekim bulmak galiba .gulin kurtuldu darısi isteyen herkese insallah.
Gecmis olsun tekrar görürsen selam söyle lütfen

Kizlar size birsey sorum var? ben 1 senedir epilationa gidiyorum oyüzden günes bana yasakti ve su anda ölü gibi beyazim ben türkiyeye gitmeden önce solariuma gitmek istiyorum tek merak ettigim dikis iyilemesinde yada dikislerde zarari olurmu sacma bir soru oldu ama merak ediyorum

Canım yaa hiç korkma kotude duşunme çocuklarına mutlu mutlu kavuşacaksın hangi hastanede olucaksın.
evetzt buyuk gun yaklastiiiiii son 8 saat :)))))) Istanbul da kadiköy florance nigthlinegale miydi neydi emin degilim bagdadcad sinde :) cok heycanliyimmmmmm allah yardimcim olsun :(

Back