- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
güzel bir uykuya yaticaksin uyandiginda cok istegin hayalin gercek olucakgünaydin kizlarrrr hastanedeyimmmmmmm kontrolden gectim ameliyatimi bekliyorum ... allah yardimcim olsun....... hepinize tsk ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel bir uykuya yaticaksin uyandiginda cok istegin hayalin gercek olucakgünaydin kizlarrrr hastanedeyimmmmmmm kontrolden gectim ameliyatimi bekliyorum ... allah yardimcim olsun....... hepinize tsk ederim
selam kizlarrtt cok iyim hafif agrilarim var tabiiii ama cok korkuyordum okadar korkulacak kadar degilmis... yurutmek istediler basim cok dondu kalkamadim ... yarin daha iyiolurum insallah...
Cok gecmis olsun ins yarina cok daha iyi olacaksinselam kizlarrtt cok iyim hafif agrilarim var tabiiii ama cok korkuyordum okadar korkulacak kadar degilmis... yurutmek istediler basim cok dondu kalkamadim ... yarin daha iyiolurum insallah...
Kurtuldun çok şukur çok sevindim:))selam kizlarrtt cok iyim hafif agrilarim var tabiiii ama cok korkuyordum okadar korkulacak kadar degilmis... yurutmek istediler basim cok dondu kalkamadim ... yarin daha iyiolurum insallah...
Çok geçmiş olsun Yarın daha iyi olursun,dinlen bu gece canım sen ..selam kizlarrtt cok iyim hafif agrilarim var tabiiii ama cok korkuyordum okadar korkulacak kadar degilmis... yurutmek istediler basim cok dondu kalkamadim ... yarin daha iyiolurum insallah...
Ameliyat olan eski arkadaşlarıma bir sorum var... Genital bölge üstü tarafında şişkinliklerim var,diğer yerler oldukça rahatladı iyiyim ama o bölgedeki şişlik beni rahatsız ediyor.Bu durum normalmi?
Ameliyat olan eski arkadaşlarıma bir sorum var... Genital bölge üstü tarafında şişkinliklerim var,diğer yerler oldukça rahatladı iyiyim ama o bölgedeki şişlik beni rahatsız ediyor.Bu durum normalmi?
Yaaa.... Neden öyleki yaa... Çok gıcık bir durum,geçecekdir ama değilmi ? Evet de lütfen..Evet,geçecek bu durum normal endişe etme diyecek bir arkadaş yazsın buraya lütfenArzum benimde aynı şekilde hattaa genital bolgemde çok şişti halada şiş eskiye göre indi ama hala şişlik var.
selam kizlarrtt cok iyim hafif agrilarim var tabiiii ama cok korkuyordum okadar korkulacak kadar degilmis... yurutmek istediler basim cok dondu kalkamadim ... yarin daha iyiolurum insallah...
Benimde ayni biraz inmesine rağmen hala var Dr oraya da lipo yaptığını söylemişti mantıklı çünkü gobekle orantılı bir şekilde orasida yaglaniyor birde ameliyatın bütün yukunu orası kaldırıyor en çok oranın şişmesi normal demistiYaaa.... Neden öyleki yaa... Çok gıcık bir durum,geçecekdir ama değilmi ? Evet de lütfen..Evet,geçecek bu durum normal endişe etme diyecek bir arkadaş yazsın buraya lütfen
Benimde ayni biraz inmesine rağmen hala var Dr oraya da lipo yaptığını söylemişti mantıklı çünkü gobekle orantılı bir şekilde orasida yaglaniyor birde ameliyatın bütün yukunu orası kaldırıyor en çok oranın şişmesi normal demisti
Yani karnin bitigi yerden sonraki bölge yoksa daha da mi asagi kastediyorsun.
Bende öyle birsisilik yok simdi baktim özelikle.! arzum77
Bu aslında protezin açılan cebine bağlı bir durum biraz..Cep yukarıdan açılmışsa deri gevşedikçe meme uçları dahada aşağıya düşebilir.Protez cebi orantılı şekilde açılmışsa protez cebe oturdukça meme uçları hafif yukarı çıkabilir..Birde ameliyat öncesi meme durumuna bağlı tabi.Meme uçları normal ölçüden aşşagıdaysa ve meme uçlarına müdahale yapılmadıysa aşşagıda kalacaktır..Hafif sarkık göğüs dikleştirme olmadan sadece meme ucu kesisi ile yapılan müdahalede meme uçları yukarıya olması gereken yere taşınabilir...Meme silikon olan arkadaşlar meme oturdukca göğüs baslari yukari kalkiyormu bilgisi olan yazabilirmi lutfen
Buğün doktor kontrolüm var,soracağım bakalım ne diyecek.. Ama şişkinlik gibi hissediyorum,yani o bölgede rahatsızlık var.Şişkinlik rahatsızlığı hissediyorum ..
Dimii? Yani zaten hissettiğim şey şişkinlik belirtisi o bölgede.. Mide ve altı kısım o kadar rahatladıki,gerginlikte büyük ölçüde gitti.Artık dimdik yürüyebiliyorum,oturmam kalkmam çok rahat..Ağrılarımda oldukça azaldı,normal sürecime geçiyorum artık şükürödem aşağı iniyor benimde o bölge davul gibiydi:))))))))))))))
Dimii? Yani zaten hissettiğim şey şişkinlik belirtisi o bölgede.. Mide ve altı kısım o kadar rahatladıki,gerginlikte büyük ölçüde gitti.Artık dimdik yürüyebiliyorum,oturmam kalkmam çok rahat..Ağrılarımda oldukça azaldı,normal sürecime geçiyorum artık şükür
Sağol canım,tecrübeli arkadaşlardan yorum almak çok kıymetli gerçekten Ne kadar sürer bu süreç canım?
Allah korusun:))biraz etli kalabilir dermişim normal süreç evet valla benim çok ödemim olmmıştı ama o bölgede şişlik 3.6 ayı buldu