• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İyiyim canım,çok daha iyiyim :nazar::KK66: Dün alışveriş merkezinde gezdik,sinemaya girdik falan iyi geldi :KK66: Hatta yeni ciciler aldım,yeni yıla özel kırmızı kırmızı :D
Hareketlerim halen dikkatli ve hızlı değil tabi.Onun haricinde evde işlerimi yapabiliyorum artık.Ev süpürmek,karnımı zorlayacak hareketler dışında tabi :KK66:
askkitabiyla senden duydugum iyi haberlere gercekten cok seviniyorum

kızlar benide alsanız izlemeye bende görmek istiyorum öncesi ve sonrası halini ciddi bir değişiklik varsa olucam karın germeyi,meme ameliyatında kesin kararşıyımda karın gerdirmede net değilim...

Güzel kadınlar; saat 11:45 de ameliyat haneye alındım yarım saat kadar sonra ameliyata alındım 16:00 da çıktım agrım sızım şuan yok rahatım sonra ne olur bilmiyorum. Veeeeeeeee karnın dümdüz isteyen herkese nasip olsun.
Harika gulin cok sevindim adina ins iyilesme surevinde harika olsun.bir an once toparlan :)

merhaba arkadaşlar :)
1 yıl sonunda karın germe izim :)
çok üşendim oturduğum yerden çektim

Pinkflora, iz miz kalmamış. Çok güzel olmuş. Ben başka bir konuda aml olduğumda, dikişlerim 1,5 yıldan fazla süreyle, yavaş yavaş iyileşmeye devam etti. Bence seninki de daha da iyileşecektir.

MERHABAA KIZLAR SİZDEN DOKTOR ÖNERİSİ İSTİYORUM BAYAN İSTANBUL İÇİ KOMBİNE AMELİYAT YAPABİLEN VE PARAGÖZ OLMAYYIP MAKUL FİYATLI OLAN VE İŞİNİN EHLİ OLAN COKMU SEY İSTİYORUM Kİ BEN

Almanyada olsaydin tabiki benim Dr tavsiye ederdim ;) ama Ist icin Ercan Karacaoglu sonuclarini cok begeniyorum birde Hasan Findik sonuclari güzel. Fiyatlarini bilmiyorum ama kombinede zaten biraz daha uygun olur..

Evet,anladım canım.. Hatırlıyorum o rahatsızlığını .. Allah şifa versin,inşallah daha iyisindir..
Hatırlıyorum,bazı arkadaşların kesi yerlerinde kabarma olmuştu.Farklı bir rahatsızlık tabi.Meme ucu kesim çok iyi iyileşti benim.İnşallah karnımdaki keside o şekilde iyileşir :KK66: Sağol canım :KK19:

amin,kontrol halinde şükür başta teşhis konulduğu için şanslıyım...iyileşir dert etme daha erken bunu düşünme zamanla silikleşiyor

Canim sen kacirdin heralde kiz 4 ay dan berli soyluyor lipo ve meme olacagim diye :KK66: son hafta aktif degildi cocuklarinla zaman gecirmek istedi
Ayy çok az kalmışş heyecan doruktatır her şey çok guzel olucak güzel şeyler duşun

Ayy çok az kalmışş heyecan doruktatır her şey çok guzel olucak güzel şeyler duşun

coook tsk ederim Nulgun insallah canim yaaa yarin ucaga biniyorummmmmm sonra c.tesi Sabah 8 de sira bana gelicek :)
insallah korktugum gibi olmaz insallahhhhh biranönce evime gelirim cocuklarimin yanina :(

Kızlar gulin ameliyatını olmus taburcu oldu bugün nazar degmesin cok iyiydi.ileriki günlerde cok cok daha iyi olacak insallah.ben cok korkuyordum ameliyattan icim rahatladı valla.oyle cok gozde buyutulecek bisey degilmis onemli olan isini iyi bilen hekim bulmak galiba .gulin kurtuldu darısi isteyen herkese insallah.

Almanyada olsaydin tabiki benim Dr tavsiye ederdim :KK66: ama Ist icin Ercan Karacaoglu sonuclarini cok begeniyorum birde Hasan Findik sonuclari güzel. Fiyatlarini bilmiyorum ama kombinede zaten biraz daha uygun olur..
teşekkürler hasan fındık sonucları iyi fiyatıda bir keza öyle :) üstelk bayan doktor arıyorum....

Back