• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Güzel kadınlar; saat 11:45 de ameliyat haneye alındım yarım saat kadar sonra ameliyata alındım 16:00 da çıktım agrım sızım şuan yok rahatım sonra ne olur bilmiyorum. Veeeeeeeee karnın dümdüz isteyen herkese nasip olsun.
Çok geçmiş olsun canım.. Şu an dümdüz olabilir ama sonra şişecek panik yok :) Biz şimdi bir şiş bir düz karınla sürecimizi atlatmaya çalışıyoruz ;)
Zoru atlattın,gerisi dikkat ve sabır canım.. Güzel haberlerle birlikte olalım :KK19:

banim 4 ay sonra kabardı karın izim troid ameliayatı ve ilaçlardan sonra hormanlarım garip oldu:) siğarada etken tabi dr iğne yaptı bir kere sonra gitmedim ben dövmeyi kafaya koymuştum
Acaba troid lemi alakalı kabarıklık oldu yoksa normal süreçmi Jelom? Keşke hep şu anki gibi olsa :KK51:

Acaba troid lemi alakalı kabarıklık oldu yoksa normal süreçmi Jelom? Keşke hep şu anki gibi olsa :KK51:

yok benim meme de ilk meme küçltmede sıfır izdi kabarma o bu yoktu sonraki ameliyat sağlık sebebi ile idi kötü huylu tümor temizlendi ve sürekli ilaç kullanıyoum onlar etkiledi şimdi yaram daha zor iyileşiyor;ama şuda var bazı bünyelerde kabarma oluyor okudum burada da kloit mi ne adını yanlış yazıyor olabilriim

Güzel kadınlar; saat 11:45 de ameliyat haneye alındım yarım saat kadar sonra ameliyata alındım 16:00 da çıktım agrım sızım şuan yok rahatım sonra ne olur bilmiyorum. Veeeeeeeee karnın dümdüz isteyen herkese nasip olsun.
Cok gecmis olsun zorunu atlattin bundan sonrasida cok önemli tabi

süper yaa gecmis olsun hosgeldin aramiza... evet heran sisikinlikler basliyacak canim, kacis yolu yok :)

Sanada çok az kalmış heyecanlısındır şimdi:)
Evet bir an önce Ocak ayin gelmesini bekliyorum ailem vazgecirmeye calisiyor annemle Babam bende Dua edin Dua diyorum hersey güzel olcak diyorum ondan sonra oturup kötü senaryolar yaziyorum ilk ameliyatimda hic bukadar umursadigimi hatirlamiyorum baliklama atlamistim

Evet bir an önce Ocak ayin gelmesini bekliyorum ailem vazgecirmeye calisiyor annemle Babam bende Dua edin Dua diyorum hersey güzel olcak diyorum ondan sonra oturup kötü senaryolar yaziyorum ilk ameliyatimda hic bukadar umursadigimi hatirlamiyorum baliklama atlamistim

ameliyatan sonra kendi kendine ne kadar abartim ben diyeceksin canim ;)

Seni çok iyi anlıyorum benim ailem de aynıydı yapma kızım etme kızım,kulakdan dolma duyduklarını anlatıyodu eşim ayrı Bi dert sonunda oldu:)darısı sana inş hiç kotu düşünme sonu mutluluk:)

Had
Hadi geçmiş olsun çok sevindim ve merak etmiştim senin adına çok sevindim zoru bitti şimdi iyileşme donemi:))

yok benim meme de ilk meme küçltmede sıfır izdi kabarma o bu yoktu sonraki ameliyat sağlık sebebi ile idi kötü huylu tümor temizlendi ve sürekli ilaç kullanıyoum onlar etkiledi şimdi yaram daha zor iyileşiyor;ama şuda var bazı bünyelerde kabarma oluyor okudum burada da kloit mi ne adını yanlış yazıyor olabilriim
Evet,anladım canım.. Hatırlıyorum o rahatsızlığını .. Allah şifa versin,inşallah daha iyisindir..
Hatırlıyorum,bazı arkadaşların kesi yerlerinde kabarma olmuştu.Farklı bir rahatsızlık tabi.Meme ucu kesim çok iyi iyileşti benim.İnşallah karnımdaki keside o şekilde iyileşir ;) Sağol canım :KK19:

Gülin, çok geçmiş olsun canım. İnşallah çoook rahat bir süreç geçirirsin. İşin büyük kısmını atlattın. Bundan sonrası sabır ve zaman meselesi okuduğum kadarıyla. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Evet,anladım canım.. Hatırlıyorum o rahatsızlığını .. Allah şifa versin,inşallah daha iyisindir..
Hatırlıyorum,bazı arkadaşların kesi yerlerinde kabarma olmuştu.Farklı bir rahatsızlık tabi.Meme ucu kesim çok iyi iyileşti benim.İnşallah karnımdaki keside o şekilde iyileşir :KK66: Sağol canım :KK19:
Arzum77 sen nasilsin?

Arzum77 sen nasilsin?
İyiyim canım,çok daha iyiyim :nazar::KK66: Dün alışveriş merkezinde gezdik,sinemaya girdik falan iyi geldi ;) Hatta yeni ciciler aldım,yeni yıla özel kırmızı kırmızı :D
Hareketlerim halen dikkatli ve hızlı değil tabi.Onun haricinde evde işlerimi yapabiliyorum artık.Ev süpürmek,karnımı zorlayacak hareketler dışında tabi :KK66:

Back