Geçen hafta olmam gereken ve ertelenen tam karın germe operasyonumu yarın olacağım yatışım yapıldı güzel dileklerinize ve dualarınıza talibim dostlar.
Teşekkür ederim yarın sağ salim çıkarsam ameliyattan ilk iş buraya yazmak olacak.merhaba gulin77
Dualarimiz sizinle bizi habersiz birakmayin inssallah her sey cok güzel olucak
Gulin cnm aklım sendeydi bend3 ameliyat olmussundur diye dusunup buradah haber bekliyordum neden ertelendi.?Teşekkür ederim. Bi uyanayım gerisi önemli değil.
Hersey gonlunce olsun.persembe gunu ziyaretine gelmek isterim.ozelden kat ve oda numaranı yazarsan aramam odaları :).Teşekkür ederim yarın sağ salim çıkarsam ameliyattan ilk iş buraya yazmak olacak.
HOCA IZIN ALMIŞTI :)Gulin cnm aklım sendeydi bend3 ameliyat olmussundur diye dusunup buradah haber bekliyordum neden ertelendi.?
sana cep tel yazmıştım özeldenHersey gonlunce olsun.persembe gunu ziyaretine gelmek isterim.ozelden kat ve oda numaranı yazarsan aramam odaları :).
merhaba toprak 54 Allah yardimcin olsun insallah hersey cok güzel olucak dualarimiz sizinle[/QUOTE]C.tesi sabah 8 de insallahprof. Dr. Fuat yüksel de... karin germe meme diklestirme
Cok heylanliyimmmmmmmm geceleri hep rùyama giriyoooo
Allah yardimcimiz olsun ins .... iyilesme sureci iyi gecsin yeter.....
Sen nerde olucaksin ?
canım diğer resimleri dediğim gibi yakın olanları ne zaman gönderirsin
Muhtemelen bendede durum aynı olur sevgili Jelesec seni çok iyi tanıyorum artık ve çok seviyorum 1460 sayfadırki :)
merhaba toprak 54 Allah yardimcin olsun insallah hersey cok güzel olucak dualarimiz sizinle[/QUOTE]C.tesi sabah 8 de insallahprof. Dr. Fuat yüksel de... karin germe meme diklestirme
Cok heylanliyimmmmmmmm geceleri hep rùyama giriyoooo
Allah yardimcimiz olsun ins .... iyilesme sureci iyi gecsin yeter.....
Sen nerde olucaksin ?
Yaaaaa böyle seyler söyleme hep benimde öyle seyler aklima geliyor ameliyat pisikolojisi galiba her sey güzel olucak insallahTeşekkür ederim yarın sağ salim çıkarsam ameliyattan ilk iş buraya yazmak olacak.
simar simar hakkediyorsunay sağol gulin77şımardım valla iyi biriyim sever tanıyanlar beni
Yaaaaa böyle seyler söyleme hep benimde öyle seyler aklima geliyor ameliyat pisikolojisi galiba her sey güzel olucak insallah
simar simar hakkediyorsun
Yaaaaa böyle seyler söyleme hep benimde öyle seyler aklima geliyor ameliyat pisikolojisi galiba her sey güzel olucak insallah
Sen simarmiyacanda kim simarsin...üsenmeden hep yardim etmeye calisir...
Jelesec gercekten iyilik melegi gibi biri buradan herkese yardim etmeye calisiyor sorulari üsenmeden cevapliyor.canim iyiki varsin :)sağol canım şımardım vallaüstelik bunu yazan arkadaş üşenmeden forumu okumuş ve öyle yazan biri seviyorum ben böyle üyeleri kafadan torpilli benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?