Gulin bilmiyorum şu an ameliyattamısın ama seni çok merak ediyorum gozumu açtım ameliyatın aklıma geldi sağlıklı Bi şekilde gözlerini aç Bi an önce bizede güzel haberlerini ver:)HOCA IZIN ALMIŞTI :)
Süper yaa hiç bişey kalmamış:)merhaba arkadaşlar :)
1 yıl sonunda karın germe izim :)
çok üşendim oturduğum yerden çektim
Süpper,incecik beyaz bir iz..Hiç genişleme olmamış değilmi? Dilişlerinizin orta kısmıda bu şekildemi acaba? Hani en gergin yer orası oluyorya,kenar kısımlar en iyi iyileşen yer deniliyor çünkü.. Orta kısmıda üşenmeyip çekip eklerseniz çok sevinirizmerhaba arkadaşlar :)
merhaba arkadaşlar :)
Bi beden falan değişiyo daha çok değişende olabilir bende bi beden tabi karın bolgemde.arkadaşlar ameliyattan sonra eski kıyafetlerinizi kaldırdınız mı?yani beden değişir sanırım.elbise pantolon yeniden mi alışveriş yaptınız yoksa o kadar fark olmuyor mu?
Arzum nasıl oldun ağrın geçtimi?Süpper,incecik beyaz bir iz..Hiç genişleme olmamış değilmi? Dilişlerinizin orta kısmıda bu şekildemi acaba? Hani en gergin yer orası oluyorya,kenar kısımlar en iyi iyileşen yer deniliyor çünkü.. Orta kısmıda üşenmeyip çekip eklerseniz çok seviniriz
Geçti canımArzum
Arzum nasıl oldun ağrın geçtimi?
Yapmaz genişleme duşunup canını sıkma ama elde değil insan kuruyo kafadaGeçti canımİki gün oldu o ağrı,şimdi yok çok şükür Ama karnımdaki uyuşukluk gidiyorya farklı ağrılar hissediyorum.Nasıl desem içerisi yara gibi ( yara zaten ) Dikişlerimdeki kabuklanmalarda azaldı bayağı,incecik çizgi çıkıyor altından.Umarım genişleme yapmaz,en korktuğum o Ne zaman genişleme yapar acaba? O risk ne zamana kadar varki?
Yaza kadar iyi oluruz Allahın izni ile :) Önemli olan yazın iyi ve rahat olmak..İncecik kıyafetlerle taşkılık olmayan bir vücutYapmaz genişleme duşunup canını sıkma ama elde değil insan kuruyo kafadaağrıların normal benim hala ağrılarım var iç dikiş tam olarak 3 ayda iyileşiyomuş demekki hala yara var ve ağrılarımız normal bi an önce iyi olalım şu günler çabuk geçsin:)
ocagin 6 sinda Allah kismet ederse evet ameliyatimdan sonra resim koyucam bende herkeze yardim etmek isterim ben su ana kadar 5 6 dr konustum hepsine ben sadece kendi resimlerimi gönderdim Dr lar sadece yorum yapti nasil olcak diye sadece Ercan karacaoglu bana kendi yaptigi ameliyatlarin resimlerini gönderdi önce sonrasikosmetik ne zaman ameliyat olucan şimdiden geçmiş olsun resim ekleyecekmisin canım çok merak ediyoruz bizde nasıl olucak diye memnun kalcakmısın diye inşallah memnun olursun canım benim birde bişe sorucam canım ben bir dr ile görüşsem resim göndersem bilgisayarda nasıl olucak diye gösteriyolarmı acaba
Harika insallah bizimkilerde öyle olurmerhaba arkadaşlar :)
Merhaba arzum77 dikislerde genisleme olmuyor simdi ne görüyorsan o onlar zamanla beyazliyorGeçti canımİki gün oldu o ağrı,şimdi yok çok şükür Ama karnımdaki uyuşukluk gidiyorya farklı ağrılar hissediyorum.Nasıl desem içerisi yara gibi ( yara zaten ) Dikişlerimdeki kabuklanmalarda azaldı bayağı,incecik çizgi çıkıyor altından.Umarım genişleme yapmaz,en korktuğum o Ne zaman genişleme yapar acaba? O risk ne zamana kadar varki?
Ayyy,inşallah... Ağzından bal damlıyor vallaMerhaba arzum77 dikislerde genisleme olmuyor simdi ne görüyorsan o onlar zamanla beyazliyor
Sanada çok az kalmış heyecanlısındır şimdi:)ocagin 6 sinda Allah kismet ederse evet ameliyatimdan sonra resim koyucam bende herkeze yardim etmek isterim ben su ana kadar 5 6 dr konustum hepsine ben sadece kendi resimlerimi gönderdim Dr lar sadece yorum yapti nasil olcak diye sadece Ercan karacaoglu bana kendi yaptigi ameliyatlarin resimlerini gönderdi önce sonrasi
Güzel kadınlar; saat 11:45 de ameliyat haneye alındım yarım saat kadar sonra ameliyata alındım 16:00 da çıktım agrım sızım şuan yok rahatım sonra ne olur bilmiyorum. Veeeeeeeee karnın dümdüz isteyen herkese nasip olsun.
merhaba arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?