• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ablamla geçen aylarda verdiğimiz kilolardan bahsetmiştim. benim durumumda sıkıntı olmadı ama onun derisinde bayağı bir sarkma oldu. Geçen hafta Evrim Uçkunkaya ile bolca görüştük, hakkında da çok iyi şeyler duyuyorum ablamın operasyonunu o yapacak, sizi gelişmelerden haberdar ederim kızlar :) herkese çook geçmişler olsun, dikkat edin lütfen yormayın kendinizi, çabucak iyileşiverin :)

C.tesi sabah 8 de insallah :-) prof. Dr. Fuat yüksel de... karin germe meme diklestirme :p
Cok heylanliyimmmmmmmm geceleri hep rùyama giriyoooo
Allah yardimcimiz olsun ins .... iyilesme sureci iyi gecsin yeter.....
Sen nerde olucaksin ?
merhaba toprak 54 Allah yardimcin olsun insallah hersey cok güzel olucak dualarimiz sizinle[/QUOTE]

saol canimmmm insallah cok tsk ederim :KK39:

C.tesi sabah 8 de insallah :-) prof. Dr. Fuat yüksel de... karin germe meme diklestirme :p
Cok heylanliyimmmmmmmm geceleri hep rùyama giriyoooo
Allah yardimcimiz olsun ins .... iyilesme sureci iyi gecsin yeter.....
Sen nerde olucaksin ?
merhaba toprak 54 Allah yardimcin olsun insallah hersey cok güzel olucak dualarimiz sizinle[/QUOTE]
insallah hersey gönlünce olur benim ocagin 6 Ercan karacaoglu tam karin germe ve göz alti torbalarinmi aldircam

Yaaaaa böyle seyler söyleme hep benimde öyle seyler aklima geliyor ameliyat pisikolojisi galiba her sey güzel olucak insallah

Düsünceler hepmizde ayni canim hata ben ilk meme ameliyatimda önlügümü gimis birsekilde ameliyathaneye yürürken aklima bin sey geldi ve kacma plani bir an yaptim :KK70: Insan piskolojisi iste...

Yaaaaa böyle seyler söyleme hep benimde öyle seyler aklima geliyor ameliyat pisikolojisi galiba her sey güzel olucak insallah

arkadaşlar, ben ilk estetikle toplam 4 estetik ikide sağlıkla ilgili ameliyata yattım hepside uzundu ve hepsinden öleceğim yada sakat kalacağım diye düşüncelerle boğuşarak gittim ama gittim oldu ameliyatlarımı hayattayım:)bunlar normal herkesde oluyor ama korkulcak bişey yok iyi doktor ve iyi hastane hepsi bu

kızlar bende çok istiyorum ama korkuyorum nasıl bir süreç sezaryen gibimi bana bi akıl verin şimdi kio vermeye çalışıyorum bi 10kilo verdim bi 10 dah verip ameliyat olmak istiyorum resim ekleyen arkadaşlarım benide izlemeye alsanz resimlerinizi görebilsem birde devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum maddi durmlardan dolayı denizlideyim hiç burda olan arkadaş varmı olmadı izmirde olabilir

Back