C.tesi sabah 8 de insallahOTE="lisa1972, post: 38306723, member: 613272"]Aaaa demee kiz Iyi hadi haberlesiriz sen nerde olucan?
Çok teşekkürler,inşallahMatruşka geçmiş olsun. Hergün daha iyi, daha güzel olursun inşallah.
Evet,iyi ki de oldum:) Teşekkürlerbi defada bi çok ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun :)
C.tesi sabah 8 de insallahprof. Dr. Fuat yüksel de... karin germe meme diklestirme
Cok heylanliyimmmmmmmm geceleri hep rùyama giriyoooo
Allah yardimcimiz olsun ins .... iyilesme sureci iyi gecsin yeter.....
Sen nerde olucaksin ?
simdiden cok gecmis olsunGeçen hafta olmam gereken ve ertelenen tam karın germe operasyonumu yarın olacağım yatışım yapıldı güzel dileklerinize ve dualarınıza talibim dostlar.
C.tesi sabah 8 de insallahprof. Dr. Fuat yüksel de... karin germe meme diklestirme
Cok heylanliyimmmmmmmm geceleri hep rùyama giriyoooo
Allah yardimcimiz olsun ins .... iyilesme sureci iyi gecsin yeter.....
Sen nerde olucaksin ?
Teşekkür ederim. Bi uyanayım gerisi önemli değil.simdiden cok gecmis olsun
Her şey çok güzel olucak uyanıcaksın bi gozunu açmışsın herşey olmuş bitmiş:)bende aynı senin gibiydim bi uyanim yeter diyodumm kalbini ferah tut bizi haberdar et:)Teşekkür ederim. Bi uyanayım gerisi önemli değil.
İnşallah canım oğluma bi kavuşayım yeter yarın haberdar ederim mutlaka:)Her şey çok güzel olucak uyanıcaksın bi gozunu açmışsın herşey olmuş bitmiş:)bende aynı senin gibiydim bi uyanim yeter diyodumm kalbini ferah tut bizi haberdar et:)
Allah yardımcın olsun,herşey çok çok güzel olsun inşallah canımİnşallah canım oğluma bi kavuşayım yeter yarın haberdar ederim mutlaka:)
Kıyamam yaaa:)allahın izniyle kavuşucaksın çocuğuna kotu şeyler düşünme muhteşem olucak karnını duşun:)İnşallah canım oğluma bi kavuşayım yeter yarın haberdar ederim mutlaka:)
jelesec ben neden fotolarınınzı göremedim bende görmek istiyorum lütfen yazın
cok tsk ederimmmmm canimmm[/QUOTE]Simdiden hersey gönlünce olur dilerim...
İnşallah canım oğluma bi kavuşayım yeter yarın haberdar ederim mutlaka:)
canım diğer resimleri dediğim gibi yakın olanları ne zaman gönderirsinizlemeye aldım sende al görebilrisin
Allah yardımcın olsun,herşey çok çok güzel olsun inşallah canımBende iki hafta önce ameliyat oldum,inan çok korkulacak bir ameliyat değil,yalnızca ameliyat sonrası dikkat istiyor ve süreç biraz uzun Çok mutlu ol [/QUOT
Teşekkür ederim güzel dileklerin için hepimizin gönlünce olsun bu hayat :)
Muhtemelen bendede durum aynı olur sevgili Jelesec seni çok iyi tanıyorum artık ve çok seviyorum 1460 sayfadırki :)en ağrılı dönemde bile akla kalbe gelen şey kuzular ben sayıklayarak adını uyanmışım odada
merhaba gulin77Geçen hafta olmam gereken ve ertelenen tam karın germe operasyonumu yarın olacağım yatışım yapıldı güzel dileklerinize ve dualarınıza talibim dostlar.
C.tesi sabah 8 de insallahOTE="lisa1972, post: 38306723, member: 613272"]Aaaa demee kiz Iyi hadi haberlesiriz sen nerde olucan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?