• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

yeni yıl sana güzellik getirecek canımcım;kötü senaryo yazılır normal ben ameliyatlara girerken eşime vasiyetname bırakıyorum ev araba o bu çocuklara sakın başka hatunlara kaptırma diye:KK70:
Sagol canim insallah bende ogluma bak bana birsey olur baban baska biriyle Yasar kardesini kimselere birakma diyorum oda bana kafa salliyor:KK57:saka biryana gercekten insanin aklina hersey geliyor

Dün gece rüyamda aml olduğumu gördüm! Aml olmuş, çıkmışım. Çok iyi hissediyorum. Hatta dik bile durabiliyorum da aklıma geliyor dik durmamam gerektiği, eğiliyorum... Daha 1,5 ay var... Şimdiden kafayı yedim:KK53:
insallah hersey rüyadaki gibi olucak :KK49:

Bu ne be...Biriniz izlemeye almaz, biriniz karalisteye alır! İkinize ceza... Ameliyatımda beni hem hastanede, hem evde ziyaret edeceksiniz)) Tüm sorularıma da hemmmen cevap isterim... He he))
hesap kitap canin sagolsun hastaneyede gelirim sorularinada cevap yazarim dicektim:KK45: ama bu gidisle senin beni ziyaret etmen lazim cünkü benim ameliyat yaklasti tam 23 günüm kaldi:KK53::KK53:

Dün gece rüyamda aml olduğumu gördüm! Aml olmuş, çıkmışım. Çok iyi hissediyorum. Hatta dik bile durabiliyorum da aklıma geliyor dik durmamam gerektiği, eğiliyorum... Daha 1,5 ay var... Şimdiden kafayı yedim:KK53:
Jelesec muhtemelen yanlış yere yazıyorum di mi:)) olsun bi şekilde yazdıklarım bi yerlerden okunucak.5 gün önce Dr Ercan Bey e karın germe,göğüs,gıdı,bölgesel lazer lipoliz ve burun dolgu ameliyatları oldum.Herşey çok kolay ve güzel geçtiçok şükür nazar değmesin.Burda dr hakkında yorumlarını paylaşan herkese çok teşekkür ederim

Jelesec muhtemelen yanlış yere yazıyorum di mi:)) olsun bi şekilde yazdıklarım bi yerlerden okunucak.5 gün önce Dr Ercan Bey e karın germe,göğüs,gıdı,bölgesel lazer lipoliz ve burun dolgu ameliyatları oldum.Herşey çok kolay ve güzel geçtiçok şükür nazar değmesin.Burda dr hakkında yorumlarını paylaşan herkese çok teşekkür ederim

arkadaşım hoşgeldin çok sevindim adına çok geçmiş olsun:KK69: sürecini yaz burun nasıl memnunmusun?

bunu duyduguma cok sevindim cünkü bende ercan karacaogluna ameliyat olucam ayrica bizimle paylastigin incinde cok tesekkürler ve cok gecmis olsun

bunu duyduguma cok sevindim cünkü bende ercan karacaogluna ameliyat olucam ayrica bizimle paylastigin incinde cok tesekkürler ve cok gecmis olsun
Emin ellerde olucaksın merak etme Bol şans dilerimCok tesekkurler,paylasmak guzeldirBen de burdaki insanlardan cesaret alarak hastanede buldum kendimiiyi ki

bi defada bi çok ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun :)

OTE="lisa1972, post: 38306723, member: 613272"]Aaaa demee kiz Iyi hadi haberlesiriz sen nerde olucan?[/QUOTE]
C.tesi sabah 8 de insallah :-) prof. Dr. Fuat yüksel de... karin germe meme diklestirme :-P
Cok heylanliyimmmmmmmm geceleri hep rùyama giriyoooo
Allah yardimcimiz olsun ins .... iyilesme sureci iyi gecsin yeter.....
Sen nerde olucaksin ?

OTE="lisa1972, post: 38306723, member: 613272"]Aaaa demee kiz Iyi hadi haberlesiriz sen nerde olucan?
C.tesi sabah 8 de insallah :-) prof. Dr. Fuat yüksel de... karin germe meme diklestirme :-P
Cok heylanliyimmmmmmmm geceleri hep rùyama giriyoooo
Allah yardimcimiz olsun ins .... iyilesme sureci iyi gecsin yeter.....
Sen nerde olucaksin ?[/QUOTE]

Çok başarılı bi ameliyat olur sağlıklı bi şekilde çık bizide haberdar et.muhteşem olucaksın inş:)

Back