Sen benimle aynı kulvarda bile değilmişsin... Unuttun benimkini. Aç da bi daha bak bakiim)
Sagol canim insallah bende ogluma bak bana birsey olur baban baska biriyle Yasar kardesini kimselere birakma diyorum oda bana kafa salliyoryeni yıl sana güzellik getirecek canımcım;kötü senaryo yazılır normal ben ameliyatlara girerken eşime vasiyetname bırakıyorum ev araba o bu çocuklara sakın başka hatunlara kaptırma diye
insallah hersey rüyadaki gibi olucakDün gece rüyamda aml olduğumu gördüm! Aml olmuş, çıkmışım. Çok iyi hissediyorum. Hatta dik bile durabiliyorum da aklıma geliyor dik durmamam gerektiği, eğiliyorum... Daha 1,5 ay var... Şimdiden kafayı yedim
hesap kitap canin sagolsun hastaneyede gelirim sorularinada cevap yazarim dicektimBu ne be...Biriniz izlemeye almaz, biriniz karalisteye alır! İkinize ceza... Ameliyatımda beni hem hastanede, hem evde ziyaret edeceksiniz)) Tüm sorularıma da hemmmen cevap isterim... He he))
hesap kitap canin sagolsun hastaneyede gelirim sorularinada cevap yazarim dicektimama bu gidisle senin beni ziyaret etmen lazim cünkü benim ameliyat yaklasti tam 23 günüm kaldi
Jelesec muhtemelen yanlış yere yazıyorum di mi:)) olsun bi şekilde yazdıklarım bi yerlerden okunucak.5 gün önce Dr Ercan Bey e karın germe,göğüs,gıdı,bölgesel lazer lipoliz ve burun dolgu ameliyatları oldum.Herşey çok kolay ve güzel geçtiçok şükür nazar değmesin.Burda dr hakkında yorumlarını paylaşan herkese çok teşekkür ederimDün gece rüyamda aml olduğumu gördüm! Aml olmuş, çıkmışım. Çok iyi hissediyorum. Hatta dik bile durabiliyorum da aklıma geliyor dik durmamam gerektiği, eğiliyorum... Daha 1,5 ay var... Şimdiden kafayı yedim
Jelesec muhtemelen yanlış yere yazıyorum di mi:)) olsun bi şekilde yazdıklarım bi yerlerden okunucak.5 gün önce Dr Ercan Bey e karın germe,göğüs,gıdı,bölgesel lazer lipoliz ve burun dolgu ameliyatları oldum.Herşey çok kolay ve güzel geçtiçok şükür nazar değmesin.Burda dr hakkında yorumlarını paylaşan herkese çok teşekkür ederim
çok memnunum inanılmaz doğal olduarkadaşım hoşgeldin çok sevindim adına çok geçmiş olsunsürecini yaz burun nasıl memnunmusun?
Ç
çok memnunum inanılmaz doğal oldu
4.5 saat sürdü.resim yüklemeyi ve gizlilikleri bi öğrenmem lazım:)kaç saat sürdü bukadar ameliyat canım maşşşallah iyi cesaret burun zaman geçsin görmek isterim valla
4.5 saat sürdü.resim yüklemeyi ve gizlilikleri bi öğrenmem lazım:)kaç saat sürdü bukadar ameliyat canım maşşşallah iyi cesaret burun zaman geçsin görmek isterim valla
bunu duyduguma cok sevindim cünkü bende ercan karacaogluna ameliyat olucam ayrica bizimle paylastigin incinde cok tesekkürler ve cok gecmis olsunJelesec muhtemelen yanlış yere yazıyorum di mi:)) olsun bi şekilde yazdıklarım bi yerlerden okunucak.5 gün önce Dr Ercan Bey e karın germe,göğüs,gıdı,bölgesel lazer lipoliz ve burun dolgu ameliyatları oldum.Herşey çok kolay ve güzel geçtiçok şükür nazar değmesin.Burda dr hakkında yorumlarını paylaşan herkese çok teşekkür ederim
Emin ellerde olucaksın merak etme Bol şans dilerimCok tesekkurler,paylasmak guzeldirBen de burdaki insanlardan cesaret alarak hastanede buldum kendimiiyi kibunu duyduguma cok sevindim cünkü bende ercan karacaogluna ameliyat olucam ayrica bizimle paylastigin incinde cok tesekkürler ve cok gecmis olsun
4.5 saat sürdü.resim yüklemeyi ve gizlilikleri bi öğrenmem lazım:)
bi defada bi çok ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun :)Jelesec muhtemelen yanlış yere yazıyorum di mi:)) olsun bi şekilde yazdıklarım bi yerlerden okunucak.5 gün önce Dr Ercan Bey e karın germe,göğüs,gıdı,bölgesel lazer lipoliz ve burun dolgu ameliyatları oldum.Herşey çok kolay ve güzel geçtiçok şükür nazar değmesin.Burda dr hakkında yorumlarını paylaşan herkese çok teşekkür ederim
bi defada bi çok ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun :)
Bencede benim sadece karın germe 4.5 saat surduburun dolgusu yazmış ben burun araştırıyorum da:) gıdı zaten minic yer karın ,meme aslında saatt kısa oradan anladım bende diğer işlemler küçük dokunuşlar bellki
C.tesi sabah 8 de insallahOTE="lisa1972, post: 38306723, member: 613272"]Aaaa demee kiz Iyi hadi haberlesiriz sen nerde olucan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?