- 6 Aralık 2014
- 85
- 199
- 113
Aa tekrar gecmis olsun canim hersey yolunda mi? Benimde kaldi 7 gun allahin Izniyle 19aralik bakalim nasil olcak
heyecanla bekliyorum sizi de sağlıkla geçsin inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa tekrar gecmis olsun canim hersey yolunda mi? Benimde kaldi 7 gun allahin Izniyle 19aralik bakalim nasil olcak
Gu
Gunaydin jelesec bu resimleri baska arkadaslarin sayfasindanmi gorucez ben bir sey anlamadim senin resimleri kacirmak istemem bende görmek istiyorummmmmmm
Gu
Gunaydin jelesec bu resimleri baska arkadaslarin sayfasindanmi gorucez ben bir sey anlamadim senin resimleri kacirmak istemem bende görmek istiyorummmmmmm
Tesekkur canim cok heyecanliyim
harikasınız maşallah dövmeli halini de çok merak ediyorum...ne kadar sonra dövme yaptırılıyor acaba ben yazıldıysa bile dikkat etmedim sanırım...inanılmaz motivasyon oluyorsunuz arkadaşlar paylaşımlarınızla...çok teşekkürler
ben yaptıralı 6.ay oldu ama acıdan yarım bıraktırdım tam bitmedi şimdide üşeniniyorum gitmeye bir de erkek dövmeci rahat edemedim bir türlü, darısı başına sende ol motivasyona geç inş
Sagol jelesec fogtoraf yüklenmedi yaziyoryok aşkım benim profilimde fotolarda ben beceriksizim arkadaşlarım yardım ettim koydular bak tabi sana serbest :)
Jelesec belki beni izlemiyorsundir beni izlemiyorum alben yaptıralı 6.ay oldu ama acıdan yarım bıraktırdım tam bitmedi şimdide üşeniniyorum gitmeye bir de erkek dövmeci rahat edemedim bir türlü, darısı başına sende ol motivasyona geç inş
Izlemeye alJelesec belki beni izlemiyorsundir beni izlemiyorum al
Jelesec belki beni izlemiyorsundir beni izlemiyorum al
gol sagol sagolcanım tamam ben izlemeye aldım seni
Sa
gol sagol sagol
Ay cok güzel gözüküyor jelesec Ercan beyin ellerine saglik gögüslerde güzel olmus bende bir an önce olup bitsin istiyorumbak bakalım beğnemzsende yaz beğenirsen de
Ay cok güzel gözüküyor jelesec Ercan beyin ellerine saglik gögüslerde güzel olmus bende bir an önce olup bitsin istiyorum
Cok sagol canim Insallah bakalim ne hale gelicezheyecanla bekliyorum sizi de sağlıkla geçsin inşallah...
Hepimiz Insallah ayy cok heyecan varharika sonuçlar sağlıkla atlatın inş
Jelesec s3nin ne kadar oldu ameliyat olali ?bak bakalım beğnemzsende yaz beğenirsen de
Jelesec s3nin ne kadar oldu ameliyat olali ?
Cnm resimlerine bakabilirimyim lutfen ?canım iki seneye yaklaştı belkide oldu valla tarih tel hafıza özürlüyüm ben ya narkozlardan yada yaşlanıyorum ondan albümde var sanırım tarih