• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

karın germe ve meme ameliyatı olan arkadaşlar...deneyiminizden faydalanmak isterim.Bende kilo verme sonrası sarkan karın ve meme için ameliyat olmak istiyorum.ocak-şubat gibi düşünüyordum.Sömestr tatilinde oğlumu uludağa tatile götüreceğiz program yapıldı...şimdi ben ocak ta ameliyat olsam tehlikeli olur değil mi? şubatın ikinci yarısı olsam kendimi kaç ayda toparlarım...bu tarz kombine ameliyat olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim...yani atıyorum şubat 10 dan sonra ameliyat olsam...

harikasınız maşallah :nazar: dövmeli halini de çok merak ediyorum...ne kadar sonra dövme yaptırılıyor acaba ben yazıldıysa bile dikkat etmedim sanırım...inanılmaz motivasyon oluyorsunuz arkadaşlar paylaşımlarınızla...çok teşekkürler

ben yaptıralı 6.ay oldu ama acıdan yarım bıraktırdım tam bitmedi şimdide üşeniniyorum gitmeye bir de erkek dövmeci rahat edemedim bir türlü, darısı başına sende ol motivasyona geç inş

ben yaptıralı 6.ay oldu ama acıdan yarım bıraktırdım tam bitmedi şimdide üşeniniyorum gitmeye bir de erkek dövmeci rahat edemedim bir türlü, darısı başına sende ol motivasyona geç inş
Jelesec belki beni izlemiyorsundir beni izlemiyorum al:KK61:

Back