Cnm resimlerine bakabilirimyim lutfen ?
jelesec ben neden fotolarınınzı göremedim bende görmek istiyorum lütfen yazın
canım bak tabi izlemeye aldım bende seni
Ben göremiyorum resimlerini bacım. Çok bozuldum
Hesapkitap nasilsin? Dün sayfalarimi karistirirkene bir kara liste vardi buda neymis diye üstüne bastim birde ne görüyüm seni kara listeye almisimBen göremiyorum resimlerini bacım. Çok bozuldum
Hesapkitap nasilsin? Dün sayfalarimi karistirirkene bir kara liste vardi buda neymis diye üstüne bastim birde ne görüyüm seni kara listeye almisimokadar sasirdimki hemen düzelttim
Haklisin jelesec ben bir an önce ocagin 6 sinin gelmesini bekliyorum arkadaslarin resimlerini gördükce iyi olduklarini duydukca ben cok seviniyorum insalalh ben ve ameliyat olucak arkadaslarimizda hayirlisiyla olur sevinc cigliklari atarizeminim heyecan başlamıştır ikiniz dede yakınlaştı demi tarihler ay olunda gelin şişim dikiş mi o bu diye yazmaya başlayın
Jelooo,yine aynı sorular aynı cevaplar yazılır döner durur işte canım :) Idare edeceksiniz siz eskiler biz yenileri :)eminim heyecan başlamıştır ikiniz dede yakınlaştı demi tarihler ay olunda gelin şişim dikiş mi o bu diye yazmaya başlayın
Jelooo,yine aynı sorular aynı cevaplar yazılır döner durur işte canım :) Idare edeceksiniz siz eskiler biz yenileri :)
Bu arada dün biraz zorladım sanırım kendimi.Geceden beri sol tarafta gögüs altımda bir ağrı var..Birşey olmamıştır inşallahiç dikişlere birşey olsa nasıl anlarız,bilgin varmı?
Haklisin jelesec ben bir an önce ocagin 6 sinin gelmesini bekliyorum arkadaslarin resimlerini gördükce iyi olduklarini duydukca ben cok seviniyorum insalalh ben ve ameliyat olucak arkadaslarimizda hayirlisiyla olur sevinc cigliklari atariz
Aklima bazen kötü kötü seyler geliyor kendi kendime hayir hersey cok güzel olcak diyorum
Sağol canım yaa,ne biliyim şimdi kendimide iyice dinliyorum sanırım biraz moralim bozulduyok yok bişey olmaz zaten birsene sürecek karında kasılma hissizlik durumu kişiden kişye değişsede süreç rahat ol ama erken evre iş yapma sakın
aaaaaaa bende bozuldum bakokeydir ben yeni öğrendim bende izleyeceğim ki görebilesin
Hesapkitap nasilsin? Dün sayfalarimi karistirirkene bir kara liste vardi buda neymis diye üstüne bastim birde ne görüyüm seni kara listeye almisimokadar sasirdimki hemen düzelttim
eminim heyecan başlamıştır ikiniz dede yakınlaştı demi tarihler ay olunda gelin şişim dikiş mi o bu diye yazmaya başlayın
Sağol canım yaa,ne biliyim şimdi kendimide iyice dinliyorum sanırım biraz moralim bozuldu
Bir anda yaptıgım istemsiz bir hareket oldu.. Dikkat ediyorum kendime ama daha dikkatli olacağım .. Allah korusun,birşey olmasın istemem tabi..
Bu ne be...Biriniz izlemeye almaz, biriniz karalisteye alır! İkinize ceza... Ameliyatımda beni hem hastanede, hem evde ziyaret edeceksiniz)) Tüm sorularıma da hemmmen cevap isterim... He he))
Sağol canım yaa,ne biliyim şimdi kendimide iyice dinliyorum sanırım biraz moralim bozuldu
Bir anda yaptıgım istemsiz bir hareket oldu.. Dikkat ediyorum kendime ama daha dikkatli olacağım .. Allah korusun,birşey olmasın istemem tabi..
h aha ha ha ha anında cevap söz:) bak ALBÜME BAK HANGİMİZ ŞİŞKOYUZ SENMİ BENMİ ÖNCESİDE VAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?