- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim istanbuldaysan getireyim sana cikolata lafimi olurokuduysan bilrisin ben beleşe yapmam bu işi yurt dışı hastaları bir valiz çikolata getirir gelirken et bebem et sorun değil ne demek
Gercekten oyle oluyor nedensebakin kizlar estetik ameliyatlarina bir basliyoruz sonu gelmiyor bu gidisle dokunulmamis yerimiz kalmicak
ben 60 yasinda olup cok bakimli bayanlara bayiliyorum allah ömür verirde yasarsam ben kesin cok süslü olucam
karin ve göz alti torbalarini aldircam cok cremler kullandim ama hic bir faydasi olmadi resimlerde belli olmuyor ama beni cok yorgun gösteriyor ve genetik annemle dayimda var onlar yaslandikca daha belli olmaya basladi bende ilerlemeden yaptirmayi düsünüyorum ama korkuyorumInsallah canim bir an once sende guzel karnina kavusacaksin insallah hersey gonlunce olur ve guzel bir sekilde atlatirsin bu arada okumustum meme de olacak degilmi canim ?
Bende meme ve vaser lipo uc bolge insallah bide gidi dusunuyom aslinda
Lokal anestezi bile yapiyorlar goz kapak ve altti video gormustum cok kolay bir ameliyat hic korkma bende goz ustu de dusunuyordum doktorum gerek yok dedi simdilik benimki de genetik galibakarin ve göz alti torbalarini aldircam cok cremler kullandim ama hic bir faydasi olmadi resimlerde belli olmuyor ama beni cok yorgun gösteriyor ve genetik annemle dayimda var onlar yaslandikca daha belli olmaya basladi bende ilerlemeden yaptirmayi düsünüyorum ama korkuyorum
çok geçmiş olsun inşallah herşeh yolunda gider sizi böyle görünce çok heyacanlandım bede çok istiyorum inşallah banada nasip eder sakıncası yoksa hangi doktora ve nekadar ödedin belirtirmisinizVallahi ne desem, iyiyimmmmmm!
Yan simdilik... Insallah böyle kalir. Karnima baktim dümdüz olamaz!!! Tabi ödemlerle zor bir sürec daha baslayacak
çok geçmiş olsun inşallah herşeh yolunda gider sizi böyle görünce çok heyacanlandım bede çok istiyorum inşallah banada nasip eder sakıncası yoksa hangi doktora ve nekadar ödedin belirtirmisiniz
merhaba bende karın meme ve kol olacağım şubat gibi canım morele ihtiyacım var mümkünse bende görebilirmiyim fotoları teşekür ediyorumArkadaşlar uzun zaman sonra (bir kaç defa istemiştim göndermeyi unutmuştu doktorum) karın germe ameliyatı öncesi fotoğraflarım maille geldi şok oldum benim karnım bukadar iğrençmiymiş demeden edemedimtek söyleyeceğim ihtiyacı olan yaptırsın gerçekten sonuç yüz güldürücü mutluluk verici oluyor buradan iki arkadaşa da attım hemen iyiki olmuşsun dediler evet iyiki olmuşummm
Bana musade esim yanimda horlamaya basladi iyi geceler kizlar tas bebekler tatli uykular
ben ahmet seyhanla uzun süre konuştum fotolarınıda gönderdi hepsi başarılı görünüyor ücrette çok uygun bence onunlada bir görüş derim1704. sayfadayım araştırmadan olacak gibi değil birde resimli örnekler görebilsem arkadaşlarımdan çok sevineceğim.Sadece C capoeira bana bu konuda yardımcı ve destek oldu şimdilik sağolsun ve maşallah çok güzel bir örnek çok motive etti beni ...tabi ben daha çok yeniyim önce okuyup anlamaya çalışıyorum süreci...kadın dayanışması muhteşem birşey......
hayırlısı olsun inş canım valla hep dedim ihtiyacı olan yaptırsın ama az bir problem varsa karın germe sonucu yani izi göbek deliği mutsuz edebilir hele göbek deliğini her doktor farklı yapıyor o yüzden sorun büyükse yaptır canım; izmirde de iyi doktorlar var mutlaka Capi var burda çok memnun al listene mesela,arkadaş oluruz tabi ama forumda resmim yok canım ya kızlara tanıdıklara attım sözüm vardı
ben ahmet seyhanla uzun süre konuştum fotolarınıda gönderdi hepsi başarılı görünüyor ücrette çok uygun bence onunlada bir görüş derim
Simdi gordum canim cok guzel olmus masallah 12 gun kisa surede bile cok cok iyi gozukuyorNereye kizlar resimler geldi resimler sicak sicak
Yani şöyle söyliyim,çok çok rahat oturup kalkamıyorum.Hızlı,ani hareketler edemiyorum.Onun dışında normal..Bazen şişkinlik beni rahatsız ediyor,eğik yürüyorum,genelde akşama doğru oluyor.Sabah kalktığımda çok dinç uyanıyorum,daha dik yürüyebiliyorum rahatsızlık olmuyor.. Akşama doğru nedense eğiliyorum neneler gibi.. İlk haftaya göre şu iki günüm çok çok iyi İyileştigimi fark etmeye başladım şükürarzum77 normal hareket edebiliyormusun
Ben gecelik hiç giyinmedim,pekte sevmem geceliği zaten :) Hastane için salaş,geniş yaka (burun ameliyatıda olduğum için) kıssa kol t shırt almıştım.Altınada spor tayt giyinmiştim çokta rahat etmiştim Bel kısmı rahat olsun,önemli değil.Zaten üzerinde sımsıkı kalın korse oluyor.O senin hareketlerini rahatlatıyor,koruyor.. Halen pantolon falan giyinmedim ben,rahat eşofman,spor,tayt t shırt takılıyorum.Dışarıdada öyle.. İkinci haftadan sonra zaten biraz biraz dışarı çıkıp yürüyüşler yapıyorum.Spor kıyafetler en rahatı Pijama,gecelik bana göre değilarzum77 ameliyattan sonra sislik oluyor ama normal kiyafetlerini giyebiliyormusun ben babannemde kalicam sonradan gecelikle dolasmak istemiyorum hep, hastanede ne giydin sacmami oldu sorum ama artik böyle sorular geliyor aklima
Ben gecelik hiç giyinmedim,pekte sevmem geceliği zaten :) Hastane için salaş,geniş yaka (burun ameliyatıda olduğum için) kıssa kol t shırt almıştım.Altınada spor tayt giyinmiştim çokta rahat etmiştim Bel kısmı rahat olsun,önemli değil.Zaten üzerinde sımsıkı kalın korse oluyor.O senin hareketlerini rahatlatıyor,koruyor.. Halen pantolon falan giyinmedim ben,rahat eşofman,spor,tayt t shırt takılıyorum.Dışarıdada öyle.. İkinci haftadan sonra zaten biraz biraz dışarı çıkıp yürüyüşler yapıyorum.Spor kıyafetler en rahatı Pijama,gecelik bana göre değil
canım geçmiş olsun ne zaman ameliyat oldun sadece karınmı oldun acaba ???Yani şöyle söyliyim,çok çok rahat oturup kalkamıyorum.Hızlı,ani hareketler edemiyorum.Onun dışında normal..Bazen şişkinlik beni rahatsız ediyor,eğik yürüyorum,genelde akşama doğru oluyor.Sabah kalktığımda çok dinç uyanıyorum,daha dik yürüyebiliyorum rahatsızlık olmuyor.. Akşama doğru nedense eğiliyorum neneler gibi.. İlk haftaya göre şu iki günüm çok çok iyi İyileştigimi fark etmeye başladım şükür