• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende topiğin yarıdan fazlasını kudum meme küçültmeyi hele baştan sona okudum,gece yarılarına kadar elimde bir tel,o zaman yeni doğum yapmıştım,aslında ben meme küçültmeye karar verdim orda bir arkadaş,meme ameliyatını,karın germeyi bir oldugunu yazmış ve tek ameliyat ücreti ödemiş,ahh ahh banada öyle yapsalar hiç fena olmaz,abartılı karnım yok 2 çocuktan sonra ayva göbek altında azbir sarkıklık var onu toparlatmak istiyorum,onuda düşünmezdim ama eşim saolsun taktı oraya sarkmış falan diyor,sonra saka yaptım diyor :( daha doğrusu iki çocuk kirada oturuyoruz meme sağlıgımı etkilediği için olucamda,karın germeyi abartılı fiyat söylerlerse olamam ,çocuklarımın rızkını kendi lüksüm sayılır artık harcamak istemiyorum,ikisini bir fiyata yapan iyi bir dr lazım bana :(

Türkiye'de de varmıki acaba? Bir sormak lazım :KK58:

evet sormalıyız tabi o arkadaş doktoruna söylememiş yanlış hatırlamıyorsam ama sormak izin almak lazım diye düşünüyorum.....bu arada sevgili arzum77 arzum77 bitirdim sayfaları en son senin ve askkitabi askkitabi nın ameliyatlarında heyecan doruktaydı bende :D
çok geçmiş olsun keyfini sağlıkla sürün inşallah siz ve tüm operasyon geçiren arkadaşlar... bize de nasip olsun sağlıkla...

evet sormalıyız tabi o arkadaş doktoruna söylememiş yanlış hatırlamıyorsam ama sormak izin almak lazım diye düşünüyorum.....bu arada sevgili arzum77 arzum77 bitirdim sayfaları en son senin ve askkitabi askkitabi nın ameliyatlarında heyecan doruktaydı bende :D
çok geçmiş olsun keyfini sağlıkla sürün inşallah siz ve tüm operasyon geçiren arkadaşlar... bize de nasip olsun sağlıkla...
İnşallah... Çok sağ olun :KK15: Sizin içinde hayırlısı olsun inşallah...
Ameliyat sonrası sabır,süreç isteyen bir durum.Allah sabır ve kuvvet versin ..

Bende topiğin yarıdan fazlasını kudum meme küçültmeyi hele baştan sona okudum,gece yarılarına kadar elimde bir tel,o zaman yeni doğum yapmıştım,aslında ben meme küçültmeye karar verdim orda bir arkadaş,meme ameliyatını,karın germeyi bir oldugunu yazmış ve tek ameliyat ücreti ödemiş,ahh ahh banada öyle yapsalar hiç fena olmaz,abartılı karnım yok 2 çocuktan sonra ayva göbek altında azbir sarkıklık var onu toparlatmak istiyorum,onuda düşünmezdim ama eşim saolsun taktı oraya sarkmış falan diyor,sonra saka yaptım diyor :KK43: daha doğrusu iki çocuk kirada oturuyoruz meme sağlıgımı etkilediği için olucamda,karın germeyi abartılı fiyat söylerlerse olamam ,çocuklarımın rızkını kendi lüksüm sayılır artık harcamak istemiyorum,ikisini bir fiyata yapan iyi bir dr lazım bana :KK43:
seni cok iyi anlıyorum canım aynı sıkıntı bendede var, hergun formu acıp arkadasların yazdıklarını okuyorum.ocak ortası gibi planlıyorum ameliyatı. insallah para ayarlayabilirsem :( Allah hepimizin yardımcısı olsun kime söylesem ne gerek var vs yorumlar yapıyorlar, halbuki bu bizler icin büyük bi sorun.

ah ah mazi gözümde canlandı ben hem bu başlığı hemde meme küçültme başlığını baştan sona okumuş yazışmış araştırmıştım:) bu okuma yazma çalışmalarımı okul için yapsam kesin iki üniversite bitirirdim kolay gelsin

çok yaşa Jelesec Jelesec :) hani 3-4 sezon dizileri izleriz ya artık yeni bölümlere yetişiriz o kıvamdayım :D Birgün bana da sıra gelecek Ocak,Şubat gibi düşünüyorum ama önce doktor konusunda netleştirmeliyim kararımı İzmir de istiyorum.Öncelikle sizler gibi arkadaşlardan deneyim kazanıyorum ki doktorla görüştüğümde ne dediğini ve ne istediğimi anlayıp anlatabileyim.sizlerin sıkı takipçisiyim.Malum bende çevremle paylaşmak istemiyorum gereksiz kimsenin enerjimi düşürmesini istemiyorum.İnanın burada kimseyi tanımama rağmen paylaşılan her gerçek duygunun faydası tartışılmaz..İzin verirseniz arkadaş olmak resimlerinizi de görmek istiyorum lütfen...hepinize paylaşımlarınız içinde teşekkür ediyorum.

seni cok iyi anlıyorum canım aynı sıkıntı bendede var, hergun formu acıp arkadasların yazdıklarını okuyorum.ocak ortası gibi planlıyorum ameliyatı. insallah para ayarlayabilirsem :KK43: Allah hepimizin yardımcısı olsun kime söylesem ne gerek var vs yorumlar yapıyorlar, halbuki bu bizler icin büyük bi sorun.
Sen o Ne gerek var.. Diyenleri hiiiçç takma canım. Banada çok yakın sandığım birkaç arkadaş ne gerek vardı diyordu.İnan ameliyat oldugum günden itibaren ne aradı nede geçmiş olsuna geldi ..! O kadar kıskanmışki düşün yani ...
Çok güzel sorunsuz süreçleriniz olsun kızlar,içinde yeni ameliyat olanlarada tabi ;)

ah ah mazi gözümde canlandı ben hem bu başlığı hemde meme küçültme başlığını baştan sona okumuş yazışmış araştırmıştım:) bu okuma yazma çalışmalarımı okul için yapsam kesin iki üniversite bitirirdim kolay gelsin
bende hepsini bastan sona kadar okudum ve ercan karacaoglu yorumlarini bir ara banyoya bile elimde cep telefonuyla gidiyordum:KK48::KK48:

çok yaşa Jelesec Jelesec :) hani 3-4 sezon dizileri izleriz ya artık yeni bölümlere yetişiriz o kıvamdayım :D Birgün bana da sıra gelecek Ocak,Şubat gibi düşünüyorum ama önce doktor konusunda netleştirmeliyim kararımı İzmir de istiyorum.Öncelikle sizler gibi arkadaşlardan deneyim kazanıyorum ki doktorla görüştüğümde ne dediğini ve ne istediğimi anlayıp anlatabileyim.sizlerin sıkı takipçisiyim.Malum bende çevremle paylaşmak istemiyorum gereksiz kimsenin enerjimi düşürmesini istemiyorum.İnanın burada kimseyi tanımama rağmen paylaşılan her gerçek duygunun faydası tartışılmaz..İzin verirseniz arkadaş olmak resimlerinizi de görmek istiyorum lütfen...hepinize paylaşımlarınız içinde teşekkür ediyorum.

hayırlısı olsun inş canım valla hep dedim ihtiyacı olan yaptırsın ama az bir problem varsa karın germe sonucu yani izi göbek deliği mutsuz edebilir hele göbek deliğini her doktor farklı yapıyor o yüzden sorun büyükse yaptır canım; izmirde de iyi doktorlar var mutlaka Capi var burda çok memnun al listene mesela,arkadaş oluruz tabi ama forumda resmim yok canım ya kızlara tanıdıklara attım sözüm vardı

eşimle kavga ediyordum hadi çok şu netten diyor ben yok daha sayfalar azalmadı diyordum ay ne günlerdi bana göre en zoru baştaki seçim dönemi
Kiz bende ayni seyi yasiyorum ameliat olsanda kurtulsak bu kk dan diyor :KK70:
Ama yazik anlamadiki daha yeni basliyor hersey hahaha

Back