• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

eşimle kavga ediyordum hadi çok şu netten diyor ben yok daha sayfalar azalmadı diyordum ay ne günlerdi bana göre en zoru baştaki seçim dönemi
jelesec gercekten bravo sana ameliyatinin üzerinden okadar zaman gecmesine ragmen herkeze yardim ediyorsun benim ilk yazilarima sorularimada sen cevap vermistin iyiki varsin:KK60: ama öbür arkadaslarimiza tesekkür ederim hic bir soruyu yanitsiz birakmadilar
9 sene sonra sizlerin sayesinde ameliyat olmaya karar verdim sizin sayenizde Dr ma karar verdim simdide hersey cok güzel olucak insallah hepimiz icin

jelesec gercekten bravo sana ameliyatinin üzerinden okadar zaman gecmesine ragmen herkeze yardim ediyorsun benim ilk yazilarima sorularimada sen cevap vermistin iyiki varsin:KK60: ama öbür arkadaslarimiza tesekkür ederim hic bir soruyu yanitsiz birakmadilar
9 sene sonra sizlerin sayesinde ameliyat olmaya karar verdim sizin sayenizde Dr ma karar verdim simdide hersey cok güzel olucak insallah hepimiz icin
Ben senden 13 gün sonra aml olucam inşallah kosmetik. Jelesec benden illallah deyince, acuk da seni taciz ederim ))

canım ya o başlıkta çok arkadaşımız var evet herkes yazar cevap buradada öyle yaz diye millet çekildi ben kol olalı en son ameliyat 7.ayı geçti şimdi uzun ara vereceğim yeni ameliyat için burun var kemerli ama burunda biraz kimseye güvenim yok kendim yapacağım ameliyatımı:KK76: sağol sende iyiki varsın:KK19:

Sen o Ne gerek var.. Diyenleri hiiiçç takma canım. Banada çok yakın sandığım birkaç arkadaş ne gerek vardı diyordu.İnan ameliyat oldugum günden itibaren ne aradı nede geçmiş olsuna geldi ..! O kadar kıskanmışki düşün yani ...
Çok güzel sorunsuz süreçleriniz olsun kızlar,içinde yeni ameliyat olanlarada tabi :KK66:
arzum77 ameliyattan sonra sislik oluyor ama normal kiyafetlerini giyebiliyormusun ben babannemde kalicam sonradan gecelikle dolasmak istemiyorum hep, hastanede ne giydin sacmami oldu sorum ama artik böyle sorular geliyor aklima

Insallah canim bir an once sende guzel karnina kavusacaksin insallah hersey gonlunce olur ve guzel bir sekilde atlatirsin bu arada okumustum meme de olacak degilmi canim ?
Bende meme ve vaser lipo uc bolge insallah bide gidi dusunuyom aslinda :KK23:

arzum77 ameliyattan sonra sislik oluyor ama normal kiyafetlerini giyebiliyormusun ben babannemde kalicam sonradan gecelikle dolasmak istemiyorum hep, hastanede ne giydin sacmami oldu sorum ama artik böyle sorular geliyor aklima

canım yanına bol şeyler al ben eşofmanla takıldım bir ay; hastanede şu gömlek gecelikler süper oluyor önden düğmeli yarım kolll

Bende esofmen alacam ustunu iki beden buyuk alacam malum memisler sigmaz s bedene :KK49:

Hatta altinida buyuk alim belki korseyle felan rahatsiz olurum
Yedek ic camasiri ve onden dugmeli kucuk kazak tamamdir

Back