• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım geçmiş olsun ne zaman ameliyat oldun sadece karınmı oldun acaba ???
Sağol canım ;) Yarın iki hafta olacak,27 Kasımda ameliyat oldum ben.. Buruna şekil verdirdim,dudak ve çeneye yağ dolgusu oldu.Tam karın germe,bel ve sırt kısma lipo oldum canım.Ayrıca göbek fıtığımda vardı,onada işlem yapıldı ;)

:confused::confused::confused::confused:Merhaba Kizlarr :eek:)
benim son 10 günümmmmm sizlerin yazdiklarinizi okudukca biran önce ameliyat olup cooook mutlu olmak istiyorummmmmmmm.....
bende Yurt disinda oturuyorum 9 günlügüne gidicem insallah bi sorun cikmaz vee evime geri dönerim....
askkitabi askkitabi cooook gecmis olsunnnnnnnn, sen kurtuldun simdi sira bende :rolleyes:
hepinize burdan cok tsk ederim cok korkuyordum aslinda ama artik korkmuyorummmmm :KK55:

Cooooooook tesekür ederim. Insallah hersey gönlünce olur. Izlemeye aldim bakabilirsin ;)

Ben gecelik hiç giyinmedim,pekte sevmem geceliği zaten :) Hastane için salaş,geniş yaka (burun ameliyatıda olduğum için) kıssa kol t shırt almıştım.Altınada spor tayt giyinmiştim çokta rahat etmiştim :KK66: Bel kısmı rahat olsun,önemli değil.Zaten üzerinde sımsıkı kalın korse oluyor.O senin hareketlerini rahatlatıyor,koruyor.. Halen pantolon falan giyinmedim ben,rahat eşofman,spor,tayt t shırt takılıyorum.Dışarıdada öyle.. İkinci haftadan sonra zaten biraz biraz dışarı çıkıp yürüyüşler yapıyorum.Spor kıyafetler en rahatı :KK66: Pijama,gecelik bana göre değil :KK39:
cok tesekkür ederim arzum77 iyi oldugunada gercekten cok seviniyorum askkitabinin resimlerini gördüm cok güzel olmus insallah ben ve ameliyat olmak isteyen herkezin bbukadar güzel olur ve sorunsuz gecer

Sen o Ne gerek var.. Diyenleri hiiiçç takma canım. Banada çok yakın sandığım birkaç arkadaş ne gerek vardı diyordu.İnan ameliyat oldugum günden itibaren ne aradı nede geçmiş olsuna geldi ..! O kadar kıskanmışki düşün yani ...
Çok güzel sorunsuz süreçleriniz olsun kızlar,içinde yeni ameliyat olanlarada tabi :KK66:
Takmıyorum canım bu beden benim ben boyle mutlu olacaksam kimseye laf düsmez ;).fıstık gibi olucaz insallah :)

T
Ben gecelik hiç giyinmedim,pekte sevmem geceliği zaten :) Hastane için salaş,geniş yaka (burun ameliyatıda olduğum için) kıssa kol t shırt almıştım.Altınada spor tayt giyinmiştim çokta rahat etmiştim :KK66: Bel kısmı rahat olsun,önemli değil.Zaten üzerinde sımsıkı kalın korse oluyor.O senin hareketlerini rahatlatıyor,koruyor.. Halen pantolon falan giyinmedim ben,rahat eşofman,spor,tayt t shırt takılıyorum.Dışarıdada öyle.. İkinci haftadan sonra zaten biraz biraz dışarı çıkıp yürüyüşler yapıyorum.Spor kıyafetler en rahatı :KK66: Pijama,gecelik bana göre değil :KK39:
Tesekkür ederim arzum77

Sağol canım :KK66: Yarın iki hafta olacak,27 Kasımda ameliyat oldum ben.. Buruna şekil verdirdim,dudak ve çeneye yağ dolgusu oldu.Tam karın germe,bel ve sırt kısma lipo oldum canım.Ayrıca göbek fıtığımda vardı,onada işlem yapıldı :KK66:
Tekrar cok gecmis olsun valla baya bir Islemden gecmisin hadi bakalim bende sira kaldi 7 gun

Gu
Israr üzerine öncesi sonrası resimlerimi nlglpde arkadaşımdan rica ettim albüme koyacak 2.3.güne kaldıracağım tek tek özelden atmak daha yorucu bana dövmeli halimide çeker koyarım tam bittiğinde En Büyük KK:KK25:
Gunaydin jelesec bu resimleri baska arkadaslarin sayfasindanmi gorucez ben bir sey anlamadim senin resimleri kacirmak istemem bende görmek istiyorummmmmmm:KK54::KK45::KK60:

Israr üzerine öncesi sonrası resimlerimi nlglpde arkadaşımdan rica ettim albüme koyacak 2.3.güne kaldıracağım tek tek özelden atmak daha yorucu bana dövmeli halimide çeker koyarım tam bittiğinde En Büyük KK:KK25:

harikasınız maşallah :nazar: dövmeli halini de çok merak ediyorum...ne kadar sonra dövme yaptırılıyor acaba ben yazıldıysa bile dikkat etmedim sanırım...inanılmaz motivasyon oluyorsunuz arkadaşlar paylaşımlarınızla...çok teşekkürler

Back