Banami dedin bebemmay olsamda kurtulsam basinîn etini yedim artik
Benim adam da artık araştırma diyor. Çok araştırmıyorum ben de... Bir seni taciz ediyorum işte)))
Banami dedin bebemmay olsamda kurtulsam basinîn etini yedim artik
Iyiki varsiniz canimmm benimmm sizde olmazsaniz norurdukkkha ha ha valla hazırım ameliyat sonrası mesajlarına o mu jelo bumu jelo diyebacım bende yaptım hele eskilerden bi kaçı benden yaka silkti ama şükür geçti o günler
Valla bana takma isim koymus haberim yok serabisSerabis sen miydin??? İlahi Jelesec )))
Serabis sen miydin??? İlahi Jelesec )))
jelesec gercekten bravo sana ameliyatinin üzerinden okadar zaman gecmesine ragmen herkeze yardim ediyorsun benim ilk yazilarima sorularimada sen cevap vermistin iyiki varsineşimle kavga ediyordum hadi çok şu netten diyor ben yok daha sayfalar azalmadı diyordum ay ne günlerdi bana göre en zoru baştaki seçim dönemi
Iyiki varsiniz canimmm benimmm sizde olmazsaniz norurdukkk
Valla bana takma isim koymus haberim yok serabisiyimis
Canim yakinda sana maas baglarimtüm türküyedeki doktorların hastaları ile kanka oldum valla ya aklıma gelmezdi ah kadın dayanışması arada dedikodu da var tabiii
Jelibon da iyimis cok sekerbanada jelibon derlerdi takma isim iyidir
Ben senden 13 gün sonra aml olucam inşallah kosmetik. Jelesec benden illallah deyince, acuk da seni taciz ederim ))jelesec gercekten bravo sana ameliyatinin üzerinden okadar zaman gecmesine ragmen herkeze yardim ediyorsun benim ilk yazilarima sorularimada sen cevap vermistin iyiki varsinama öbür arkadaslarimiza tesekkür ederim hic bir soruyu yanitsiz birakmadilar
9 sene sonra sizlerin sayesinde ameliyat olmaya karar verdim sizin sayenizde Dr ma karar verdim simdide hersey cok güzel olucak insallah hepimiz icin
jelesec gercekten bravo sana ameliyatinin üzerinden okadar zaman gecmesine ragmen herkeze yardim ediyorsun benim ilk yazilarima sorularimada sen cevap vermistin iyiki varsinama öbür arkadaslarimiza tesekkür ederim hic bir soruyu yanitsiz birakmadilar
9 sene sonra sizlerin sayesinde ameliyat olmaya karar verdim sizin sayenizde Dr ma karar verdim simdide hersey cok güzel olucak insallah hepimiz icin
arzum77 ameliyattan sonra sislik oluyor ama normal kiyafetlerini giyebiliyormusun ben babannemde kalicam sonradan gecelikle dolasmak istemiyorum hep, hastanede ne giydin sacmami oldu sorum ama artik böyle sorular geliyor aklimaSen o Ne gerek var.. Diyenleri hiiiçç takma canım. Banada çok yakın sandığım birkaç arkadaş ne gerek vardı diyordu.İnan ameliyat oldugum günden itibaren ne aradı nede geçmiş olsuna geldi ..! O kadar kıskanmışki düşün yani ...
Çok güzel sorunsuz süreçleriniz olsun kızlar,içinde yeni ameliyat olanlarada tabi
Insallah canim bir an once sende guzel karnina kavusacaksin insallah hersey gonlunce olur ve guzel bir sekilde atlatirsin bu arada okumustum meme de olacak degilmi canim ?jelesec gercekten bravo sana ameliyatinin üzerinden okadar zaman gecmesine ragmen herkeze yardim ediyorsun benim ilk yazilarima sorularimada sen cevap vermistin iyiki varsinama öbür arkadaslarimiza tesekkür ederim hic bir soruyu yanitsiz birakmadilar
Canim yakinda sana maas baglarimo kadar hastaya bakiyosun ki :)))
Eee dedikodu da tadi tuzu olsun
arzum77 ameliyattan sonra sislik oluyor ama normal kiyafetlerini giyebiliyormusun ben babannemde kalicam sonradan gecelikle dolasmak istemiyorum hep, hastanede ne giydin sacmami oldu sorum ama artik böyle sorular geliyor aklima
Sana %%%% de ler feda olsun canimmha ha ha ha valla dedim sana % de isterim
Ben senden 13 gün sonra aml olucam inşallah kosmetik. Jelesec benden illallah deyince, acuk da seni taciz ederim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?