- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
Türkiye'de de varmıki acaba? Bir sormak lazım
Sağol canım,bir arkadaşım Eczanede çalışıyor,sordum ona Gıda takviyesi olarak geçiyor açıklamada dedi.Yinede doktoruma sorayım öyle kullanayımTürkiyede var arkadaşlar. Ben internet sitesinde Görmüştüm
Türkiye'de de varmıki acaba? Bir sormak lazım
İnşallah... Çok sağ olunevet sormalıyız tabi o arkadaş doktoruna söylememiş yanlış hatırlamıyorsam ama sormak izin almak lazım diye düşünüyorum.....bu arada sevgiliarzum77 bitirdim sayfaları en son senin ve askkitabi nın ameliyatlarında heyecan doruktaydı bende
çok geçmiş olsun keyfini sağlıkla sürün inşallah siz ve tüm operasyon geçiren arkadaşlar... bize de nasip olsun sağlıkla...
seni cok iyi anlıyorum canım aynı sıkıntı bendede var, hergun formu acıp arkadasların yazdıklarını okuyorum.ocak ortası gibi planlıyorum ameliyatı. insallah para ayarlayabilirsemBende topiğin yarıdan fazlasını kudum meme küçültmeyi hele baştan sona okudum,gece yarılarına kadar elimde bir tel,o zaman yeni doğum yapmıştım,aslında ben meme küçültmeye karar verdim orda bir arkadaş,meme ameliyatını,karın germeyi bir oldugunu yazmış ve tek ameliyat ücreti ödemiş,ahh ahh banada öyle yapsalar hiç fena olmaz,abartılı karnım yok 2 çocuktan sonra ayva göbek altında azbir sarkıklık var onu toparlatmak istiyorum,onuda düşünmezdim ama eşim saolsun taktı oraya sarkmış falan diyor,sonra saka yaptım diyordaha doğrusu iki çocuk kirada oturuyoruz meme sağlıgımı etkilediği için olucamda,karın germeyi abartılı fiyat söylerlerse olamam ,çocuklarımın rızkını kendi lüksüm sayılır artık harcamak istemiyorum,ikisini bir fiyata yapan iyi bir dr lazım bana
ah ah mazi gözümde canlandı ben hem bu başlığı hemde meme küçültme başlığını baştan sona okumuş yazışmış araştırmıştım:) bu okuma yazma çalışmalarımı okul için yapsam kesin iki üniversite bitirirdim kolay gelsin
Sen o Ne gerek var.. Diyenleri hiiiçç takma canım. Banada çok yakın sandığım birkaç arkadaş ne gerek vardı diyordu.İnan ameliyat oldugum günden itibaren ne aradı nede geçmiş olsuna geldi ..! O kadar kıskanmışki düşün yani ...seni cok iyi anlıyorum canım aynı sıkıntı bendede var, hergun formu acıp arkadasların yazdıklarını okuyorum.ocak ortası gibi planlıyorum ameliyatı. insallah para ayarlayabilirsemAllah hepimizin yardımcısı olsun kime söylesem ne gerek var vs yorumlar yapıyorlar, halbuki bu bizler icin büyük bi sorun.
Arkadaşımda aynısını diyor, amelyathane ayarlayalım, beni amelyat et artık, okadar okudunki...... kendisini BANA teslim edecek
Türkiyede var arkadaşlar. Ben internet sitesinde Görmüştüm
Ttesekkür ederim canim baya bir bunalima girdim ama simdi kendimi iyi hissediyorum Hayatin gercekleriBaşın sağolsunkosmetik . Topiğe uğramıyordum, yeni okudum. Allah geride kalanlarına sağlıklı uzun ömür versin.
bende hepsini bastan sona kadar okudum ve ercan karacaoglu yorumlarini bir ara banyoya bile elimde cep telefonuyla gidiyordumah ah mazi gözümde canlandı ben hem bu başlığı hemde meme küçültme başlığını baştan sona okumuş yazışmış araştırmıştım:) bu okuma yazma çalışmalarımı okul için yapsam kesin iki üniversite bitirirdim kolay gelsin
çok yaşaJelesec :) hani 3-4 sezon dizileri izleriz ya artık yeni bölümlere yetişiriz o kıvamdayım Birgün bana da sıra gelecek Ocak,Şubat gibi düşünüyorum ama önce doktor konusunda netleştirmeliyim kararımı İzmir de istiyorum.Öncelikle sizler gibi arkadaşlardan deneyim kazanıyorum ki doktorla görüştüğümde ne dediğini ve ne istediğimi anlayıp anlatabileyim.sizlerin sıkı takipçisiyim.Malum bende çevremle paylaşmak istemiyorum gereksiz kimsenin enerjimi düşürmesini istemiyorum.İnanın burada kimseyi tanımama rağmen paylaşılan her gerçek duygunun faydası tartışılmaz..İzin verirseniz arkadaş olmak resimlerinizi de görmek istiyorum lütfen...hepinize paylaşımlarınız içinde teşekkür ediyorum.
arzum77 normal hareket edebiliyormusunİnşallah... Çok sağ olunSizin içinde hayırlısı olsun inşallah...
Ameliyat sonrası sabır,süreç isteyen bir durum.Allah sabır ve kuvvet versin ..
bende hepsini bastan sona kadar okudum ve ercan karacaoglu yorumlarini bir ara banyoya bile elimde cep telefonuyla gidiyordum
Yok hakkaten yav... Doktor tamam... Tarih tamam... 2 ay var. Son hafta muhtemelen bir panik havası yaşar, yusuf yusuf koşuştururum. Ama şu andadiyebilirim ki:"sikinti yooook" )))ne yapıyon bacım heyecan yok sende galiba:) ahanda bu serabis arkadaş hergün bişey soruyorolsada k.k kurtulsa
Yok hakkaten yav... Doktor tamam... Tarih tamam... 2 ay var. Son hafta muhtemelen bir panik havası yaşar, yusuf yusuf koşuştururum. Ama şu andadiyebilirim ki:"sikinti yooook" )))
Banami dedin bebemmne yapıyon bacım heyecan yok sende galiba:) ahanda bu serabis arkadaş hergün bişey soruyorolsada k.k kurtulsa
eşimle kavga ediyordum hadi çok şu netten diyor ben yok daha sayfalar azalmadı diyordum ay ne günlerdi bana göre en zoru baştaki seçim dönemi
Kiz bende ayni seyi yasiyorum ameliat olsanda kurtulsak bu kk dan diyoreşimle kavga ediyordum hadi çok şu netten diyor ben yok daha sayfalar azalmadı diyordum ay ne günlerdi bana göre en zoru baştaki seçim dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?